Új hozzászólás Aktív témák
-
-
<Lacy85>
addikt
"Itt jön képbe a korábbi elkényelmesedtünk hozzászólásom. Sült galamb repüljön a szánkba."
Tudod, mi a vicces? Ha pl. a Samsung járna így, ott kapálóznál 3 hétig a topikban, hogy "Fúúú, mi ez a szar, ki veszi ezt meg Google nélkül"Ez nem elkényelmesedés. Szolgáltatásnak hívják. De gondolom, ha ott lenne egymás mellett egy fapados, meg egy full extrás Audi A4 azonos áron, te a fapadosat vinnéd haza, mert ne legyünk már elkényelmesedve.
Na itt kb. pont erről van szó. -
Titinho
lelkes újonc
Köszi
Volt alkalmam kipróbálni és átnézni a Samsungok új One UI rendszerét, és rengeteg mindent be tudok szinte ugyanúgy állítani rajta, mint amihez idáig hozzászoktam, csak példának okáért: Nem használok alkalmazásmenüt évek óta, simán tudja a One Ui is, widgetek is jók, gyorstárcsázó, stb. Sőt rengeteg új fícsőr van ami rendkívül kényelmes és hasznos lehet. Hamar át tudom úgy alakítani hogy ne nagyon legyen hiányérzetem.Egy több mint két éves P Smart-ot használok, mindig is a középkategóriát képviseltem és ezután is azt fogom.
-
Giovan!
addikt
Elnézésedet kérem, a kameráról megfeledkeztem. Viszont az átlagember számára szerintem már a konkurencia szintje is megfelelő, a megszokott kis appjai viszont már az élet részét képezik a többség számára, szóval a készülék nyújtotta előnyök és hátrányok nekik nincsenek egyensúlyban (bár természetesen vanak kivételek).
Forradalmian eltérő megoldásról pedig ettől eltekintve sem beszélhetünk szerintem a konkurenciához képest.A grafén akku mondjuk tényleg komoly újítás lenne, azt aláírom, pláne, ha jelentős üzemidőnövekedéssel járna együtt. Viszont egyelőre egyáltalán nem biztos, hogy a konkurencia (pl. a Samsung) nem fogja a Huawei-el egyidőben (vagy akár azt megelőzve) piacra dobni az ilyen technológiával felszerelt készülékeit.
-
Giovan!
addikt
Nem értem a problémádat. A konkurencia gépei a szádba tudják repíteni a sült galambot, akkor miért baj az, ha ettől a készüléktől is elvárnánk ugyanezt? Pontosan mit a Huawei azért cserébe, hogy lemondjunk a kényelemről? Az életérzést?
Szerinted megéri ez az ajánlat, hogy egy százasért még egy rendes app store sincs rajta? Ha most terveznél mobilt váltani, te ezt választanád, tudva, hogy a riválisok nem a jövőben fognak folyamatosan bővülő alkalmazásboltjukban értelmezhető appkínálatot nyújtani, hanem már a jelenben is képesek erre? Komolyan érdekelnének a válaszaid.
-
<Lacy85>
addikt
"Más márkák tulajai most röhögnek a markukba érthető okokból"
Mi köze van ennek ahhoz, hogy kinek milyen telefonja van? A Huawei kérdés csak nálad nyugszik vallási alapokon.
A többi dolog meg csak száraz tény."Az alapvető funkciók mint levelezés szinkronizáció naptárfunkciók navigáció felhőtárhelyek szinkronizációja böngésző stb mind kivétel nélkül hibamentesen futnak a HMS-en is."
Csak az a baj, hogy itt megint megkötésekbe ütközöl. Ez mind addig szép és jó, amíg Huawei telefont használsz. Ha váltanál másra, akkor kezdhetsz mindent elölről.
A Google szolgáltatásaiban épp az a jó, hogy teljes átjárhatóság van. Ha holnap gondolok egyet és a Samsungot lecserélem Oneplus-ra, akkor ugynúgy meglesz mindenem az új telón is.
A Huawei meg nagyon nem egy Apple, ahol "be lehet zárni" a usereket egy márka mögé. -
törölt tag
Dehát a kína szakértők szava szerintem sokat számít, főleg azoké akik még életükben nem látták az Appgallery-t és azt se tudják mi található benne, hogy néz ki, de határozott elképzelésük van róla milyen lehet.
Szerintem amúgy titkon huawei rajongók, mert minden huawei cikknél ott vannak, hogy megvédjék a lelkünket a gonosz kínai hatalomtól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged