- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Noukoum
veterán
válasz
<Lacy85> #305 üzenetére
És ki állított mást? Elmondtam ha nem tetszik neki visszaviszi. Az előző telefonomon volt egy alkalmazás amit minden nap használtam, a jelenlegin nincs. Még alternatíva sincs. Így böngészőből oldom meg. Rosszabb? Igen. Visszaküldtem emiatt a telefont? El sem gondolkodtam rajta.
-
Aryon87
félisten
válasz
<Lacy85> #252 üzenetére
Nem jó az autós példád. Egyrészt mert a kocsi esetében a kényelmet fogom választani, és és bőven megfelelne nekem a fapados is, de ha már ugyanannyi, akkor érthető hogy a fullossal megyek el.
A telefon esetében ez nem mondható el. Egyrészt mert 2 különböző telefonról van szó, esetünkben legyen a jelenlegi aktuálisok: M30Pro és S20Ultra. Utóbbin hiába van GMS, simán nem azt fogom vinni. Full extrás, de nekem a fapados HMS szolgáltatású telefon sokkal több extrát ad, mint a full szolgáltatású GMS telefon fapados extrákkal -
Giovan!
addikt
válasz
<Lacy85> #190 üzenetére
Mondjuk nincs is azon a szinten a HMS mint az Apple szolgáltatáscsokra, amit ráadásul nem is muszáj használnod (kivéve mondjuk a Store-t, ott kénytelen vagy az Apple megoldását igénybe venni), hiszen a Google ökoszisztémájának java része (Mail, Maps, Photos, Calendar, Drive, Chrome, YouTube, stb.) is elérhető az iPhone-okra.
-
Aryon87
félisten
válasz
<Lacy85> #180 üzenetére
Sosem lehet tudni. Ezt majd az idő fogja eldönteni, hogy mi lesz a HMS sorsa. Perpillanat "vesztes", de lehet hogy idővel meg nyertes lesz. Hozáállás kérdése. Más márkák tulajai most röhögnek a markukba érthető okokból, de ez a márka már így is nagy nyertes, hogy még mindig nem sikerült a föld alá döngölni.
-
dutrás
őstag
Nyilván te ragaszkodsz a googlehoz így ezt a telefont nem találták ki. A névjegyekre alkalmazásokra ott a Phone Clone alkalmazás amely segít az átköltözésben. Onnan már szinkronizálhatsz a Huawei saját felhőszolgáltatásával. A saját Email alkalmazást tudod szinkronizálni a Gmailel. Van saját keresője a Huaweinek amibe ha kell integrálva van a google keresőmotorja is. Mint írta Bog a térkép működik HMSen is.
Az állításod hogy minden kuka így nem igaz.Valaki írta itt hogy semmilyen szolgáltatás nincs a HMShez. Ez sem igaz.
Saját felhőszolgáltatás ingyenes zenei streaming és jön a térkép is. -
k-adi
nagyúr
"Márha egyáltalán lesz olyan tökös szolgáltató, aki felveszi a kínálatba. "
Hát ha most még lesz is ilyen kísérleti jelleggel (beb@sszák a bolt egyik eldugott sarkába, a korábbi WP mobilok helyére), az biztos hogy a sok vásárlás utáni visszahozós, hisztizős botrányhős után jövőre 2x is meggondolja majd, hogy betesz-e a kínálatába GMS mentes, AG-s mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Windows 10
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest