- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Noukoum
veterán
válasz
<Lacy85> #305 üzenetére
És ki állított mást? Elmondtam ha nem tetszik neki visszaviszi. Az előző telefonomon volt egy alkalmazás amit minden nap használtam, a jelenlegin nincs. Még alternatíva sincs. Így böngészőből oldom meg. Rosszabb? Igen. Visszaküldtem emiatt a telefont? El sem gondolkodtam rajta.
-
Aryon87
félisten
válasz
<Lacy85> #252 üzenetére
Nem jó az autós példád. Egyrészt mert a kocsi esetében a kényelmet fogom választani, és és bőven megfelelne nekem a fapados is, de ha már ugyanannyi, akkor érthető hogy a fullossal megyek el.
A telefon esetében ez nem mondható el. Egyrészt mert 2 különböző telefonról van szó, esetünkben legyen a jelenlegi aktuálisok: M30Pro és S20Ultra. Utóbbin hiába van GMS, simán nem azt fogom vinni. Full extrás, de nekem a fapados HMS szolgáltatású telefon sokkal több extrát ad, mint a full szolgáltatású GMS telefon fapados extrákkal -
Giovan!
addikt
válasz
<Lacy85> #190 üzenetére
Mondjuk nincs is azon a szinten a HMS mint az Apple szolgáltatáscsokra, amit ráadásul nem is muszáj használnod (kivéve mondjuk a Store-t, ott kénytelen vagy az Apple megoldását igénybe venni), hiszen a Google ökoszisztémájának java része (Mail, Maps, Photos, Calendar, Drive, Chrome, YouTube, stb.) is elérhető az iPhone-okra.
-
Aryon87
félisten
válasz
<Lacy85> #180 üzenetére
Sosem lehet tudni. Ezt majd az idő fogja eldönteni, hogy mi lesz a HMS sorsa. Perpillanat "vesztes", de lehet hogy idővel meg nyertes lesz. Hozáállás kérdése. Más márkák tulajai most röhögnek a markukba érthető okokból, de ez a márka már így is nagy nyertes, hogy még mindig nem sikerült a föld alá döngölni.
-
dutrás
őstag
Nyilván te ragaszkodsz a googlehoz így ezt a telefont nem találták ki. A névjegyekre alkalmazásokra ott a Phone Clone alkalmazás amely segít az átköltözésben. Onnan már szinkronizálhatsz a Huawei saját felhőszolgáltatásával. A saját Email alkalmazást tudod szinkronizálni a Gmailel. Van saját keresője a Huaweinek amibe ha kell integrálva van a google keresőmotorja is. Mint írta Bog a térkép működik HMSen is.
Az állításod hogy minden kuka így nem igaz.Valaki írta itt hogy semmilyen szolgáltatás nincs a HMShez. Ez sem igaz.
Saját felhőszolgáltatás ingyenes zenei streaming és jön a térkép is. -
k-adi
nagyúr
"Márha egyáltalán lesz olyan tökös szolgáltató, aki felveszi a kínálatba. "
Hát ha most még lesz is ilyen kísérleti jelleggel (beb@sszák a bolt egyik eldugott sarkába, a korábbi WP mobilok helyére), az biztos hogy a sok vásárlás utáni visszahozós, hisztizős botrányhős után jövőre 2x is meggondolja majd, hogy betesz-e a kínálatába GMS mentes, AG-s mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Socket AM4
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged