- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
értem én mire célzol.... csak a különbség az, ha már a példádnál maradunk, hogy eddig az összes ájfon ios-es volt és eddig az összes P-n volt google, ugye p30ig... nos az átlag user jogosan feltételezhetné azt hogy ha eddig volt valami, akkor ezután is lesz, hisz droid=google (átlag user fejekben) és nem kap "kevesebbet", "több pénzért"(?) egy új modell esetén... + az átlag usertől nem várhatod el, hogy nyomon kövesse donald tilalmait és hogy azok hogyan hatnak adott elektronikai eszközökre, stb...
persze látom előre, mindjárt benyögi valaki hogy pl. (most találomra mondok valamit) eddig volt 3,5 jack most meg nincs, csak hogy cáfoljon...
-
k-adi
nagyúr
igazából ez csak fél igazság... azt kéne kiírni hogy no google
csakhát azt nyilván nem lehet.. pedig az lenne az igazi tájékoztatás.. így érthetem úgy is hogy van gugli ÉS Appgallery is.
-
k-adi
nagyúr
válasz
#88470784 #337 üzenetére
rájöttél hogy mégis bibis a teló és inkább gyorsan ugorjunk témát?
szerencsére ez még mindig csak egy fórum ahol szabadon leírhatjuk a véleményünket, és jelen esetben sajnos csak hátrányt tudunk felsorolni a teló és a márka mellett... de tudom, tudom.. MAJD a jövőben TALÁN lesz javulás... igaz a teló árát most kérik el.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Juhaszatti #320 üzenetére
A hivatalos álláspont (a weboldaluk) szerint jelenleg nincs Erste alkalmazás az AppGalleryben, mégis ott figyel. Innentől 2 eset lehetséges, vagy trehányak az Ersténél és napok/hetek alatt sem frissítik az oldalukat, vagy a boltban található alkalmazás nem hivatalos.
Amíg ilyen tisztázatlan, kétes dolgok merülnek fel, nyilván senkinek sem ajánlhatók jó szívvel ezek a telefonok.
És ezzel kb. le is írtál mindent...
csak tudnám hogy miért ennyi az ára ha még béta minden
-
k-adi
nagyúr
"Márha egyáltalán lesz olyan tökös szolgáltató, aki felveszi a kínálatba. "
Hát ha most még lesz is ilyen kísérleti jelleggel (beb@sszák a bolt egyik eldugott sarkába, a korábbi WP mobilok helyére), az biztos hogy a sok vásárlás utáni visszahozós, hisztizős botrányhős után jövőre 2x is meggondolja majd, hogy betesz-e a kínálatába GMS mentes, AG-s mobilt.
-
k-adi
nagyúr
"Amúgy meg ér ennyit egy Huawei, hogy mindenáron ezzel kelljen küzdeni? Elég sok más márka van a piacon."
Pontosan ahogy írod... szenvedjen a halál, van másik ezer márka... még kínai is ha mindenáron olyan kéne esetleg.
Most szépen kiszorítják a huaweit, jön a helyére a Xiaomi. Aztán meglátjuk meddig marad az is.
-
k-adi
nagyúr
A cikkben ez a lényeg:
"Ez pedig azt jelenti, hogy az új P40 lite-on nincs GMail, YouTube, Maps, Play Áruház és Drive sem. A Huawei ehelyett a saját ökoszisztémáját, a HMS-t kínálja, amely azonban a rengeteg beleölt erőfeszítés és pénz dacára nem biztos, hogy mindenki számára megfelelő, noha szinte napról-napra fejlődik."
Tehát a lényeg, hogy HMS egyszer talán jó lesz, de JELENLEG még gyerekcipőben jár. Ami persze érthető, de akkor tekintsünk úgy is rá, mint egy béta-állapotban lévő store-ra.. ÉS EHHEZ mérten árazzák be a telót is + ne akarjuk már bemagyarázni, hogy milyen kurvajo ez így ebben a formábanmajd a jövőben lehet pöpec store lesz ez, kitudja.... de ebben a pillanatban azért vannak erős kételyek... a különféle egyedi gugli-ráhackelős trükkökről amik a neten keringenek és minden héten megdőlnek kb., ne is beszéljünk inkább.
(amúgy engem is bosszant, mert p40-et néztem ki nyáron magamnak de az is hms-es lesz, így felejtős..
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged