- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kezdenek elszabadulni itt a dolgok, ennyire fontos ilyen dolgokon összeveszni?
Aki szerint rossz úgyse vesz huawei telefont.
Ugorjunk. -
törölt tag
válasz
weberzolee #308 üzenetére
Nekem nagyon bejön, hogy kiemeled a mellékneveket, menő.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
weberzolee #296 üzenetére
Még nagyon friss ez az AppGallery dolog, ha megállítanál 10 embert az utcán 9.9-nek fogalma nemlenne róla miaz.
Elfog tellni fel-egy év mire ebből lesz vmi.
Addig marad a szomszedpistike aki feltelepíti a facebookot, meg instát apk-ból az olcsó telóra.
És mindenki örül.
Ez egy átmeneti időszak és hamar elteleik az a fél-egy év. -
törölt tag
válasz
Schuler888 #291 üzenetére
A facebook fut rajta azért is van fent a facebook tools az appgalleryben.
Az Appgalleryt le lehet ám tölteni érdemes lenne megnézni....
-
törölt tag
válasz
baluponthu #287 üzenetére
A HMS ből feltudod ezeket telepíteni csak kicsit keresni kell, pl Facebooktools, insta installer&updater, youtube installer&updtaer ezekre kell keresni az AppGalleryben
-
törölt tag
Megjelent az Árukereső az AppGalleryben, örülök, hogy segíthettem, mégiscsak jó és működik ez a kívánságlista.
Másokat is arra tudok bizdítani nyugodtan küldje be azt az appot amit szívesen látna ott, mert szokott használni.
Minnél több alkalmazás kerül fel annál többet fognak a többi fejlesztők is feltölteni. -
törölt tag
válasz
weberzolee #278 üzenetére
Szerintem azt se tudja az ügyfélszolis mi az az AppGallery
-
törölt tag
Pedig szinte biztos hogy erre gondoltam és mindenki ezt várja tőled, hogy végignézz 2-3 milliárd appot nekem is annyi van a telefonomon
Elég ha a népszerűeket megnézed, amiket gondolom amúgy is használsz nap mint nap facebook, messenger, stb az emberek nagyrésze úgyis ezekre kíváncsi. -
törölt tag
A huawei a regi telefonról segít átkölözni az újra a PhoneClone segítségével az androidos appokat.
Nyílván ha az előző telefon is androidos volt.
[link]Ha Bog teszteli majs érdemes lenne kipróbálni mennyire életképes a dolog egy HMS-es telefon esetén a gyakorlatban.
Pl milyen programoknál működik, melyeknél nem.
Mert így olyan programokat is átlehet költöztetni amelyek most még nem találhatóak meg a huawei appgalleryben. -
törölt tag
válasz
#40047616 #204 üzenetére
A huaiwei saját gyártású keresője, névjegyek, üzenetek, doksik között is tud keresni a telefonon, de akár időjárásra, mecseredményekre is tud keresni.
Nálam magyar nyelvű lett a felület, fantáziadús Kereső elnevezéssel.De azt írja nem tud csatlakozni a szerverhez?
Szóval kb még semmire nem jó így.
Olyan mintha amihez kapcsolódni akarna a szerver nem lenne élesítve? De csak tippelek. -
törölt tag
Amúgy megjelent (beta állapotban) a huawei keresője.
Érdekesség hogy már tud magyarul, nem tudom ez Bog által megkapott készüléken fenntvan-e már. -
törölt tag
válasz
Graphics #161 üzenetére
Igen én is így érzem én se szeretek a mindennapi dolgaimon változtatni, ha már vmi bevállt és működik.
Mondjuk itt még mindig vannak olyanok akik nem látták élőben az Appgallery-t, de hatátozott véleménnyel bírnak arról mi az ami nincs benne.
Nagyon szeretnék magukat a megmondó ember szerepében feltűntetni, de csak erölködés lett belőle. -
törölt tag
Nem lehet, hogy inkább az is benne van az ellenkezésben, hogy jön egy telefon nem a megszokott playaruházzal ökoszisztémával és benne van az emberekben az idegentől való óckodás is.
Már megszokta a másikat, azt ismeri stb.
Aztán meg kitudja mi lesz az egészből fél év egy év múlva. (Kezdetnek jó ez)Ahogy összehozták kvázi a semmiből az egészet huaweiék simán kinézem belőlük, hogy még működni is fog.
-
törölt tag
Az miért marketing tevékenység, mert állítanak valamit, aztán megmutatom, hogy van rá megoldás. Szerintem ez egy szakmai fórum törekedjünk a megoldásra, ne azt hajtogassuk mit nem lehet.
-
törölt tag
Facebooktools ként érdemes keresni.
De ezek sajnos még nem hivatalos telepítők.Köszöntünk az Apgallery használói között Nyisziati
-
törölt tag
Facebookot tudod most is telepíteni a youtubeal együtt pl: youtube installer&update appal, az Appgalleryből ugyanúgy a facebookot is ezek még nem a hivatalos telepítők.
Pl a youtube szót beírva az Appgallerybe az első találat.Dehát, miket beszélek itt van nekünk a mi kis kína szakértőnk Nyisziati aki úgyis ismeri az Appgalleryt és tudja mi van benne, csak még életében nem látta élőben.
-
törölt tag
Dehát a kína szakértők szava szerintem sokat számít, főleg azoké akik még életükben nem látták az Appgallery-t és azt se tudják mi található benne, hogy néz ki, de határozott elképzelésük van róla milyen lehet.
Szerintem amúgy titkon huawei rajongók, mert minden huawei cikknél ott vannak, hogy megvédjék a lelkünket a gonosz kínai hatalomtól.
-
törölt tag
Amúgy ha már itt vagyunk szeretném kérni a többi user pl Giovanni!, k-adi, nyisziati segítségét.
Mivel titkban Huawei rajongók vagytok itt az ideje, hogy tegyetek ti is azért, hogy minnél több kedvenc appotok legyen a HuaweiAppGalleryben, amiről olyan sokat tudtok, beszéltek és jól ismertek, mivel nyilván már letöltöttétek a telefonotokra vagy eleve ott is volt.
Ha valami véletlen folytán, mégse lenne még installálva a mobilotokra innen telepíthetitek.
[link]Funfact: nemcsak huawei telefonokon működik.
Az AppGalleryben az Én menűpontnál van lehetőség beküldeni a kívánságlistában olyan appokat, amelyek jelenleg még nincsennek fent.
Fontos az teljes nevére hivatkozzatok, egy két fotóval is akár és ha van az appleírásával.
Pl nem elég hogy időjárás mert abból több is van, hanem a google playstoreban lévő pontos névre hivatkozzatok.Amire minnél több ajánlás érkezik, azt hamarabb fogják feltölteni, amint lehetséges.
Számítok rátok
-
törölt tag
Én mindig is az elesettek és az egyszerű userek védelmezője voltam.
A cikk címében is az szerepel, hogy hamarosan, de ha nem tetszik lehet tenni panaszt az oldalnál ahol ezt írják.
[link]Addig is amíg nem elérhető a hivatalos app, ott a youtube installer&updater, insta installer&updater, facebook installer a huawei appGalleryben ami már most eléhető.
Remélem.tudtam segíteni.Aztán jön a következő, rossz megérzés és kitalálnak vmit a xiaomiról is meg az opporól, stb, egy újabb megalapozott gyanút, amit sose fognak tényekkel alátámasztani.
Totál megbízható az amerikai hozzállás. -
törölt tag
Szerintem sem érdemes ezzel küzdeni, ott van a HuaweiAppGallery amin szinte nap mint nap kerülnek fel új appok a mindennapi használatra már most is használható szinte.
Akinek meg nem jön be az sem gond a 3.4 milliárd eddigi appGallery telepítés önmagáért beszél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged