- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
nyisziati #351 üzenetére
Továbbra is írod a hamis állításaidat. Tényleg hihetetlen vagy.
Mitől olyan furcsa az ha szembenálló felek esetlegesen pozitívan értékelik egymás döntéseit.
Giovan is megtette irányomban pedig nem állunk egy oldalon [link]
Innentől Ő is jellemtelen akkor?Amúgy jó hogy tudatosítottad hogy már Kínai lettem. Utólag belenéztem a tükörbe mandulavágású szemeket keresvén. Nem találtam. Vagy sokat torzít a tükör.
Szerintem hagyjuk egymást békén. Ezután igyekszem figyelmen kívül hagyni a hozzászólásaidat. Kérlek te is tedd meg ezt a szivességet irányomban. -
dutrás
őstag
válasz
nyisziati #349 üzenetére
Ne haragudj de te olyanokat írsz le ami az én fejemben meg se fordult.
Basszus topikokon keresztül vitáztunk egymással soha egyetlen degradáló megjegyzést nem tettünk egymásra. Sőt bevallom neked privátban is beszéltünk nemegyszer teljesen normál hangnemben.
Egyszerűen vannak témák amiben nem értünk egyet.
Fel tudod ezt fogni?
Mindenáron kötözködni akarsz valakivel. Na ez a jellemtelen dolog. -
Noukoum
veterán
válasz
nyisziati #322 üzenetére
Hagyd abba a felesleges trollkodást. Ha nem érted nálad van a gond.
És el is húzhatnál innen mert soha nem lesz huawei-ed , mindenki tudja, csak tudnám hogy akkor mi a francért vagy még itt. És marha idegesítő hogy bárkit akit a telefon érdekel azt látja hogy sírtok a semmin. Századjára. -
Noukoum
veterán
válasz
nyisziati #315 üzenetére
Miről beszélünk? Miért baj hogy a Huawei azt csinál az adatainkal (eddig is ezt csinálta) amit akar, mikor a google is ezt csinálja? Az nem zavar?
Tipikus. De nagy baj. Megoldás? Szerintem nincs. Senki ne használjon okoseszközt.Ja és felesleges támadnod, mert azzal nem vagy előrébb.
-
kyle23
tag
válasz
nyisziati #226 üzenetére
Nézz már rá a mai Iphone cikknél mivel nyitott egy itteni jómadár... Most akkor mondjam én is amit írtál, hogy " Ha a Iphone/samsung fanok nem úgy indítanának minden hír kommentszekcióját,....... Minden huawei cikknél uazt a sz@rt lökik az első hozzászólásukban.
Onnantól kezdve meg értelmesen nem tudsz beszélni olyannal aki már látta és használta a HMS rendzserrel kiadott készüléket, mert egyből az jön rá válaszként, hogy így szar, úgy szar, ez hiányzik az hiányzik.
Igen új rendszer van, tudja mindenki, ahogy azt is, hogy nem fél év lesz mire hasonló szintre eljut a huawei a saját szoftverével, mint a google félével. Ettől függetlenül van benne potenciál, majd térjünk vissza egy év múlva mi a helyzet. Ha képesek voltak 10 nap alatt egy 1000 fős kórházat felhúzni a semmiből, akkor ha akarják 1 év vagy 2 év múlva simán összehoznak egy mindenben versenyképes alternatívát a GMS-el szemben.Azt meg hagy döntse már el mindenki szabad akaratából mire költi a saját pénzét. Ha vki ilyen telót vesz szíve joga, nem mástól kunyerálja a pénzt rá.Ja ennyi erővel szóljatok már Elonnak, hogy mi a f@szért erősködik az elektromos bohóc 4 kerekűjével. Ki akar úgy kocsikázni nagyobb távot hogy igazodnia kell a töltő állomásokhoz. Meg nem tudja úgy használni a kocsiját ahogy akarja, ha egyszerre szándékozik a hifit hallgatni és a klímát is használni nyáron nagy melegben, mert akkor sokkal jobban beesik az amúgy sem acélos hatótávolság...
-
-
dutrás
őstag
válasz
nyisziati #122 üzenetére
Mint írta Csiribá maga a Facebook alkalmazás nem elérhető még. Ez alkalmazás főleg a chatra épül de az értesítésektől kezdve minden elérhető benne. Én nem vagyok nagy Facebookos de ezt hasonlítanám a webes felülethez.
Abban neked teljesen igazad van hogy ez nem teljes értékű alkalmazás de mégis elérhető egy bizonyos szinten. Ha valaki akarja simán használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest