- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhaszatti
addikt
Most nem a cégek adathalászatáról van szó, hanem arról hogy hivatalosan kiadott alkalmazások kerülnek-e a boltba, vagy mókoltak. A hivatalos álláspont (a weboldaluk) szerint jelenleg nincs Erste alkalmazás az AppGalleryben, mégis ott figyel.
Innentől 2 eset lehetséges, vagy trehányak az Ersténél és napok/hetek alatt sem frissítik az oldalukat, vagy a boltban található alkalmazás nem hivatalos.
Egyik eset sem kizárható, ezért lenne érdemes az ilyeneknek utánajárni. Amíg ilyen tisztázatlan, kétes dolgok merülnek fel, nyilván senkinek sem ajánlhatók jó szívvel ezek a telefonok. -
Juhaszatti
addikt
Újonnan nem nagyon fogsz tudni 4.4-es droiddal szerelt telefont venni, a GMS nélkülieket viszont újonnan árulják. Nagy valószínűséggel maximum annyi tájékoztatással, hogy ezen nem GMS van, hanem HMS.
Az átlag embernek pedig fogalma sincs hogy mi az a GMS és HMS, ahogy te is írtad, a hiányának hátrányaival, a kompromisszumaival, majd használat közben szembesül. -
Juhaszatti
addikt
"De egyszerű. Töltsd le a HMS-t és nézd meg mit találsz benne "
Én ezt tettem pár hete. Illetve nem a HMS-t, hanem a Huawei Appgalleryt néztem meg. Rengeteg, általam használt alkalmazás nem volt még fent akkor. 25-nél hagytam abba a számolást, mert tovább már nem volt értelme.
Biztosan bővül, azóta jobb is lehet a helyzet, de a tapasztalat egyelőre azt mutatja, hogy túl szegényes a kínálat.
Persze APK-k az alkalmazások többségénél elérhetők, de azzal meg a legtöbben nem fognak szórakozni (a legtöbben azt sem tudják mi az.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged