- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titinho
lelkes újonc
válasz
#88470784 #360 üzenetére
Igazad van a teljes leírást nem pörgettem végig és ez a végén volt.
Tegnap óta egyébként már javították a honlapjukon, már nincs ott a Google vagy a YouTube, csak annyi hogy: További alkalmazásokat bővíthető.
Kíváncsi leszek azért mennyi fog fogyni belőle, ugye az aktuális sorozat Lite-ok nagyon mentek nálunk az elmúlt években.
-
Titinho
lelkes újonc
[kép]
Én is megkaptam az emailt az edigital-tól.
Nem az hogy nem szerepel hanem éppen ellenkezőleg, azt írják hogy Guglival van felszerelve.
Pont ezt írtam kb egy hete, hogy mennyire fognak odafigyelni a szolgáltatók/viszonteladók a teló népszerűsítésére és kínálatára. Hát úgy látszik nem nagyon érdekli őket...aztán ha valaki berendeli tőlük és megkapja és a ~85 appjából nem megy majd csak 15 akkor lesz ám anyázás...
Egy szóval nincs említve a HMS.
Na ez szép lesz... -
Titinho
lelkes újonc
Na nekem ez a hsz már elég is volt.
A teszted azért várós, de ezzel sok mindent elmondtál amit eddig is sejtettem és vártam a cucctól. KöszdenemköszÉs ugye gondolom ti is egyre több helyen belefutottatok a hírbe a híreket olvasgatva, hogy na jön az új P40 Lite és hazai ár, meg előrendelés, stb...
Na már most képzeljétek belefutottam egy olyan cikkbe (nem is tudom már melyik oldal volt az, elfelejtettem elmenteni) ahol ugye szépen leírják hogy milyen jó tulajdonságokkal jön a teló, meg kamera, meg tök jó proci és hogy mikortól lehet előrendelni, meg mikortól lesz elérhető a szolgáltatóknál is. És a legnagyobb...legnagyobb...a főcím alatt valami hasonló szöveg állt ugye kiemelve, hogy a fiatalok új kedvence a legújabb játékokra és közösségi médiára. És egy rohadt büdös kanyi szó nem esett a GSM hiányáról vagy hogy HMS.
Tegyük fel hogy valaki elolvasta, majd a cikket tovább küldte 3 ismerősének hogy nézzétek már milyen jó kis cucc fog megjelenni pár hét múlva...ebből 2 mondjuk megrendeli a Telekom oldaláról március 20-án,(ott akkortól elérhető) és amikor megjön akkor szembesül vele hogy hoppá, a fél vagy 2/3-ad appot fel se tudja tenni rá amit használ, meg alig van rajta valami app.Én csak abban reménykedem hogy azért a szolgáltatók és a viszont eladók felkészülnek erre. És miért van olyan érzésem hogy pl ebből a telóból mennyi visszavitt darab lesz szolgáltatóknál...szerintem ebben a hónapban orrba szájba nyomják most a HMS tréningeket, mert ugye március végén jönnek a P40 sorozat nagyjai is.
Na mindegy csak úgy ez eszembe jutott, de kíváncsi leszek mondjuk áprilistól a Telenor reklámokra is, hogy fogják nyomni erre a telóra...
-
Titinho
lelkes újonc
Köszi
Volt alkalmam kipróbálni és átnézni a Samsungok új One UI rendszerét, és rengeteg mindent be tudok szinte ugyanúgy állítani rajta, mint amihez idáig hozzászoktam, csak példának okáért: Nem használok alkalmazásmenüt évek óta, simán tudja a One Ui is, widgetek is jók, gyorstárcsázó, stb. Sőt rengeteg új fícsőr van ami rendkívül kényelmes és hasznos lehet. Hamar át tudom úgy alakítani hogy ne nagyon legyen hiányérzetem.Egy több mint két éves P Smart-ot használok, mindig is a középkategóriát képviseltem és ezután is azt fogom.
-
Titinho
lelkes újonc
Tyűűű végig olvasva azért a topikot, már most látszik mennyire nagy "cicaharc" megy itt...pedig egy P40 Lite topik, mi lesz itt csütörtökön (?) ha kijön Bog tesztje róla.
Mindenesetre személyes véleményem a témával kapcsolatban hogy én nem bízok ebben a HMS rendszerben, mondom ezt úgy hogy évek óta Huaweit használok. Egyszerűen nem tudom elképzelni azt hogy én egy GMS nélküli telót használjak. Pont most állok telefon vásárlás előtt és eljött az idő hogy váltak, mégpedig a Samsung irányába. Én nem bízok benne hogy ugyanúgy tudnám pl ezt a P40 Lite-ot használni, mint az eddigieket. Figyelem ugye néha az AppGalleryt, van egy olyan kategória benne hogy legújabb alkalmazások és leghasznosabb alkalmazások... Na már most ebben a két kategóriában 1 db sincs amit én használok, pedig közel 80 alkalmazás van jelenleg a telómon.
És igen olvastam itt hogy elkényelmesedtünk, meg sült galamb, de azért 2020-ban ennyi azért járjon is szerintem ha már 100.000 Ft-ért vesz valaki egy telefont. Ha pedig csúcskészülék akkor meg pláne. Amikor minden héten jönnek az új tulajdonságok amik könnyebbé teszik egy telefon és a mindennapok használatát. Ne kelljen már szórakozni itt apk-val meg böngészős megnyitással mert rögtön vissza ugrunk az időben 2005-be. Még egyszer mondom, nekem ez nem fér bele és én igenis szolgáltatással együtt veszek telefont, olyannal ami kényelmes és maximálisan ki tud szolgálni. Jelenleg nálam ezt az új Huawei és HMS nem tudja kiszolgálni, ezért ahol most tart ez a dolog én váltok, akármennyire is imádom szeretem a márkát és a kezelőfelületét.
Hogy a telóról is szóljak...ha jól hallottam és olvastam nem lesz benne NFC. Ez nálam már bukó 2020-ban egy telefonnál, a két éves sz*ros kis Huawei-emben van és használom is. Elkényelmesedtünk ugye...
De vannak még okok amik nem tetszenek nekem ebben a Lite-ban, pl az oldalsó ujjlenyomat, vagy a kijelző szélén lévő szelfi kamera. Ha GMS-sel jönne ez a teló akkor is erősen elgondolkoznék rajta... Így meg ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged