- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
A hozzászólások 90%-a a trollkodásotokról szól, vicces hogy nem látjátok. Mondjuk lehet én se látnám személyetekkel.. Szomorú hogy itt tartunk, manapság nem az értelmes gondolkodás a “menő”.. Elgondolkodtató
-
Noukoum
veterán
válasz
nyisziati #322 üzenetére
Hagyd abba a felesleges trollkodást. Ha nem érted nálad van a gond.
És el is húzhatnál innen mert soha nem lesz huawei-ed , mindenki tudja, csak tudnám hogy akkor mi a francért vagy még itt. És marha idegesítő hogy bárkit akit a telefon érdekel azt látja hogy sírtok a semmin. Századjára. -
Noukoum
veterán
válasz
nyisziati #315 üzenetére
Miről beszélünk? Miért baj hogy a Huawei azt csinál az adatainkal (eddig is ezt csinálta) amit akar, mikor a google is ezt csinálja? Az nem zavar?
Tipikus. De nagy baj. Megoldás? Szerintem nincs. Senki ne használjon okoseszközt.Ja és felesleges támadnod, mert azzal nem vagy előrébb.
-
Noukoum
veterán
válasz
weberzolee #308 üzenetére
A lényeg mert te elég nagy regényt írtál.
Gondolom senki sem felelős.
Ki a felelős azért hogy a google nekem ellopja és értékesíti az adataimat?
Na kitalálom hogy senki
Erről ennyit. Hagyjuk már abba a kettősmércét mert nagyon unalmas. -
Noukoum
veterán
válasz
<Lacy85> #305 üzenetére
És ki állított mást? Elmondtam ha nem tetszik neki visszaviszi. Az előző telefonomon volt egy alkalmazás amit minden nap használtam, a jelenlegin nincs. Még alternatíva sincs. Így böngészőből oldom meg. Rosszabb? Igen. Visszaküldtem emiatt a telefont? El sem gondolkodtam rajta.
-
Noukoum
veterán
Akkor nem veszi meg. És?
Nem értem a problémát. Van ami nincs google storeban van olyan mi nincs az apple storeban. Akkor azok is szarok vagy mi?
Ha nem tudja letölteni az appjait akkor vagy visszaviszi a telefont, vagy szed le egy másik alkalmazást, vagy beletörődik hogy nincs ilyen alkalmazása. Pont. Ugyan úgy mint bármely más okostelefon esetében...De amúgy miért érdekel ez téged amikor gyűrölöd kínát és a huaweit, és usa és apple fanatikus vagy?
-
Noukoum
veterán
válasz
#40047616 #198 üzenetére
De nem érted, nincs benne 10db app amit soha nem használnék de megtaláltam a play storeban szóval szar
Inkább örülni kéne, hogy valaki ilyet is csinál, nehogy az applenél is valami nagy gáz legyen és a Samsung, Xiaomi, Vivo, stb is erre a sorsra jusson. (Mert Trump a kémei jelentései alapján erre az elhatározásra jutott)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest