- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
azért ennél vannak nagyobb hibái is, de hagyjuk, a 2g és a 3g idején az os még a konkurencia előtt járt bőven, később olyannyira beérték őket, hogy az apple kénytelen volt lenyúlni a lehúzható értesítési sávot, mert nem lett volna mit prezentálni. egyre drágábban.
fölösleges szerintem szintaktikai szinten szétszedni egymás mondanivalóját, írhattam volna még sonyt, huaweit, fene tudja mit, valamit, ami nincs szürreálisan túlárazva.
amúgy szerintem az lg prada 3.0 volt a legközelebb a tökéletes telefonhoz, még villantani is jobb volt
-
fogtunder
nagyúr
rosszul látod, tudatos vásárlóknál ez pont ilyen egyszerű. ha egy gyártó megszívat valamivel, akkor legközelebb nem csak az ő készülékeit nézem meg, vagy egyáltalán nem is veszek tőle semmit, ha nem muszáj. ezzel szemben az apple fanok beállnak a sorba (egyik ismerősöm a végkielégítéséből vett 5-öt, úgy hogy még nem volt új munkája) és egyiküket sem érdekli, hogy nincs egy értelmes térkép sw és hogy az egész készülék gyakorlatilag semmit sem fejlődött, sőt visszalépett anyaghasználat szempontjából, csuklás nélkül kifizetik egy nem szar laptop árát érte. hozzátenném, hogy volt iPhone-om, kettő is és mindkettőt imádtam, de nagyon nem a jó irányba vitték el a fejlesztéseit (az android sem, mert ott a csúcstelókat lassan kizárólag NBA játékosok számára gyártják), túl sok a limitáció, túl sok a kultusztárgy faktor. egy iphone tulaj sosem fogja beismerni, hogy vannak hibái a telefonjának, én csuklás nélkül adok egy pro-kontra listát az enyémről.
egy szóval se mondtam, hogy az iphone szar, arra reflektáltam, hogy a felhasználók verték a fórumokon a nyálukat. nem fórumokra kellett volna járni, hanem apple helyett htc-t, meg samsungot venni (vagy mondjuk semmit), hogy ne bírjanak megint rekordot dönteni a launch utáni eladásokkal. na akkor tényleg rájöttek volna, hogy hoppá, ezt elkúrtuk, de perpillanat egy darab kutyagumit is el lehet adni, ha i betűvel kezdődik a modellneve és van rajta egy megrágott alma. ez nagyon messze van a tudatos piaci magatartástól, és ezért tart ott a fogyasztói társadalom, ahol.
(#52) dezs520: a nokia nem csinál segget a szájából, meg lehet nézni hol vannak
-
fogtunder
nagyúr
nem kell itt emlékezni semmire, pusztán abból kifolyólag, hogy ebből a 99 felhasználóból legalább 50 vett már iPhone 5-öt, úgy, hogy tudta, hogy szar rajta a térkép szoftver. ha ez nem shut up and take my money hozáállás, akkor mi az?
(#39) Dany007:
-
Dany007
veterán
No, itt vagyok én is, csak eddig nem volt lehetőségem válaszolni.
Szóval ahogy látom előttem már megmutatták neked mire is gondolok.
Igen, többek közt arra a fórumozóra gondoltam, amit Robertoq linkelt.
Továbbá ha elolvasod amit én írtam ide akkor látod, hogy nem mondtam, hogy mindegyik júzer, csak annyit írtam, hogy sok. Az meg relatív kinek mi a sok... De egyértelműen nem akartam minden júzerre vetíteni az állításomat."(több millió felhasználóból meglepő lett volna, ha mindenki egyetért abban, hogy meg lettek szopatva)"
Na pont erről beszéltem én is. Nem kell túlreagálni. Abban a linkelt hsz-ben egyébként az volt a megdöbbentő, hogy az illető a többség "nevében" beszélt mikor azt írta ami... Miközben nyilvánvaló csak találgatás volt, hogy szánalmas módon próbálta lealacsonyítani az adott problémát. Ez szerintem mindenképpen egy kellemetlen - hogy finoman fogalmazzak - stílus. Mikor ennyi elégedetlen júzer vélemény és nyilvánvaló hiba elismerés után is képes "kimagyarázni" egy ilyen úgy, hogy az ő véleményét kivetíti a többségre.
Az iHaterezés nekem se tetszik. Egyáltalán nem erről van szó. Szerintem többségünk próbál objektív maradni. És leginkább tényekre vagy a nyilvánvaló igazságra hagyatkozni. Csupán ez néha sérti az iPhone tulajdonosok önérzetét. És ebből alakulnak a sokszor személyeskedési fajuló viták. Ez szerintem - szigorúan szvsz - abból fakad, hogy sok iPhone tulajdonos - tehát nem mind, de sokan! - a világ legtökéletesebb telefonjának tartja a saját iPhone-ját. Ami önigazolást ad számukra azért, amiért kiadtak egy rakás pénzt egy telefonért. Ezért nem bírják elviselni, hogy az amúgy tökéletesnek tartott telefonban is lehetnek hibák. Ez is megmutatkozik az olyan vitákban, mint amikor az ilyen Amaps féle triviális mindenki számára egyértelmű hibákat próbálják a végsőkig megmagyarázni, sőt sokszor nemhogy nem hibának, hanem egyenesen pozitívumként, előnyként beállítani.
Egyébként nekem évekig volt iPhone-om. Tehát tisztában vagyok vele mi az az Apple érzés. És az i5-öt is egy kiváló telefonnak tartom. De közel sem hibátlannak. Tökéletesnek meg aztán végképp nem, hiszen tökéletes nem létezik.
-
eXodus
őstag
Kiderült hogy tévedtél, baromságot írtál, (rosszul fogalmaztál: "ami nem is történt meg,") de még mindig magyarázkodsz és "iHaterek"-ezel...
Ezek után ki az "elvakult", ha már szóba hoztad?
Mellesleg ha 100ból 99 ember olyan lenne, mint amit leírtál, akkor handrás nézettsége elhagagolható lenne...
-
eXodus
őstag
"Persze ez, hogy olyanra emlékeztek, ami nem is történt meg, viszont lehet baszogatni vele az Applet elég gyakori jelenség az iHaterek világában."
Robertoq kapásból bebizonyította h nem igaz amit írsz.Ezek után viszont te olyanra nem (akarsz) emlékszel, ami megtörtént. Ez mindent el is mond arról h te mit tapasztaltál....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Konteó topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest