Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fogtunder

nagyúr

válasz Abysmal #63 üzenetére

azért ennél vannak nagyobb hibái is, de hagyjuk, a 2g és a 3g idején az os még a konkurencia előtt járt bőven, később olyannyira beérték őket, hogy az apple kénytelen volt lenyúlni a lehúzható értesítési sávot, mert nem lett volna mit prezentálni. egyre drágábban.

fölösleges szerintem szintaktikai szinten szétszedni egymás mondanivalóját, írhattam volna még sonyt, huaweit, fene tudja mit, valamit, ami nincs szürreálisan túlárazva.

amúgy szerintem az lg prada 3.0 volt a legközelebb a tökéletes telefonhoz, még villantani is jobb volt :)

• fogtunder

nagyúr

válasz Abysmal #45 üzenetére

rosszul látod, tudatos vásárlóknál ez pont ilyen egyszerű. ha egy gyártó megszívat valamivel, akkor legközelebb nem csak az ő készülékeit nézem meg, vagy egyáltalán nem is veszek tőle semmit, ha nem muszáj. ezzel szemben az apple fanok beállnak a sorba (egyik ismerősöm a végkielégítéséből vett 5-öt, úgy hogy még nem volt új munkája) és egyiküket sem érdekli, hogy nincs egy értelmes térkép sw és hogy az egész készülék gyakorlatilag semmit sem fejlődött, sőt visszalépett anyaghasználat szempontjából, csuklás nélkül kifizetik egy nem szar laptop árát érte. hozzátenném, hogy volt iPhone-om, kettő is és mindkettőt imádtam, de nagyon nem a jó irányba vitték el a fejlesztéseit (az android sem, mert ott a csúcstelókat lassan kizárólag NBA játékosok számára gyártják), túl sok a limitáció, túl sok a kultusztárgy faktor. egy iphone tulaj sosem fogja beismerni, hogy vannak hibái a telefonjának, én csuklás nélkül adok egy pro-kontra listát az enyémről.

egy szóval se mondtam, hogy az iphone szar, arra reflektáltam, hogy a felhasználók verték a fórumokon a nyálukat. nem fórumokra kellett volna járni, hanem apple helyett htc-t, meg samsungot venni (vagy mondjuk semmit), hogy ne bírjanak megint rekordot dönteni a launch utáni eladásokkal. na akkor tényleg rájöttek volna, hogy hoppá, ezt elkúrtuk, de perpillanat egy darab kutyagumit is el lehet adni, ha i betűvel kezdődik a modellneve és van rajta egy megrágott alma. ez nagyon messze van a tudatos piaci magatartástól, és ezért tart ott a fogyasztói társadalom, ahol.

(#52) dezs520: a nokia nem csinál segget a szájából, meg lehet nézni hol vannak :)

• fogtunder

nagyúr

válasz Abysmal #35 üzenetére

nem kell itt emlékezni semmire, pusztán abból kifolyólag, hogy ebből a 99 felhasználóból legalább 50 vett már iPhone 5-öt, úgy, hogy tudta, hogy szar rajta a térkép szoftver. ha ez nem shut up and take my money hozáállás, akkor mi az?

(#39) Dany007: :R

Új hozzászólás Aktív témák