Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abysmal

aktív tag

válasz eXodus #37 üzenetére

Később reagáltam a tiedre és kicsúsztam a szerkesztésből, így egy kis folytatás:
    Nos úgy tűnik tényleg nem fogalmaztam eléggé egyértelműen, bele lehet kötni, félre lehet érteni, ezt elismerem, de ettől még nem változik az, hogy a nagyon kemény magot leszámítva senki se örült annak, hogy rosszabbra cserélik a régi jól bevált megoldást. Persze ez igazából lényegtelen már ebben a helyzetben, mert félreértettem Dany007-et, így nem is megyek tovább ezzel a témával. Nem mindig derül ki egyértelműen, hogy az Apple fan kifejezést valaki a kemény magra, vagy az összes iPhone használóra érti. Szokták mindkettőre használni.

Tehát azért vagyok elvakult (gondolom az Apple irányába), mert rosszul fogalmaztam meg a mondandómat? :F Szimplán csak zavar, hogy egy jó terméket (még ha nagyon drága is) és használóikat egy csomóan indulatból és érzelemből fikáznak. Lenne egy hír, aminek érdekelne a fórumában esetleg előforduló + információ, de állandóan csak ez megy. Mondjuk ha hozzám vágnának egyet (és nem törne el közben :DDD ), akkor adnám is el, mert van, ami kevesebbért jobban kielégíti az igényeimet, de ez egyéni preferencia kérdése, nem hülyézem le azokat, akiknek az iPhone a jobb.

• Abysmal

aktív tag

válasz eXodus #32 üzenetére

Ezzel csak az a baj, hogy sokaknál úgy van, hogy ha 99 iOS felhasználója beírja, hogy őket bizony megszívatta az Apple ezzel, majd 1 beírja, hogy ő úgysem használja, akkor ti ebből azt könyvelitek el, hogy az iOS felhasználókra általánosan igaz, amit az az 1 ember mondott. Persze ebben közrejátszik az is, hogy az az 1 ember többször annyi hsz-t tud generálni az iHaterekkel vitázva, mint amennyit a másik 99 iOS felhasználó együtt.
    Mellesleg az ilyenkor arra emlékeztek... alatt nem azt értettem, hogy nem volt ilyen ember (több millió felhasználóból meglepő lett volna, ha mindenki egyetért abban, hogy meg lettek szopatva), hanem hogy nem ez volt az általános reakció, így Robertoq nem cáfolta meg amit írtam, mert nem azt írtam amit te kiolvastál belőle. Szerintem ez logikusan lejött abból, amit írtam és alapból is az kéne, hogy legyen. Amennyiben nem, akkor elnézést. Nem kellene szélsőségekben gondolkodni. Még Handrás is fikázta a A. Maps-t, akit senkinek se kell bemutatni. Szerintem ez is engem támaszt alá. Nagyon szeretitek az iOS-t használókat kollektív birka tömegként kezelni amiatt a pár elvakult, nagy hangú ember miatt.

Új hozzászólás Aktív témák