Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Abysmal

aktív tag

válasz Dany007 #39 üzenetére

Úgy tűnik, hogy félreértettem az írásodat, az elnézésedet kérem érte. Én amúgy azt látom, hogy ezek a hardcore Apple fanok eléggé eltűntek már, sokkal ritkábban futok beléjük a fórumon, mint régebben. Nézd meg ezt a hírt, itt sem jelent meg egy sem, a szurkálós, csali kommentek ellenére sem, amire régebben ráharaptak ezen személyek. Ettől függetlenül a fika kommentek ugyanígy itt vannak, bármi jót/rosszat csináljon is az Apple.
    Mondjuk ez a nagy önérzet szerintem már rég nem az Apple sajátja, egy bizonyos cég egy bizonyos termékének/termékcsaládjának a vevői szerintem már messze túlmutatnak az iPhone-osokon. Úgy nagy átlagban értve persze, mert nyilván kirívó esetek mindenhol akadhatnak.

(#43) giorgio
    Ez nem ilyen egyszerű, mert minden telefonnak van valami baja. A kérdés az, hogy a hibákkal együtt is melyik áll hozzánk a legközelebb. Nincs tökéletes telefon és most az iPhone egy lépéssel távolabb került tőle (mondjuk ez a visszalépés eltűnt az AppStore-os GMaps miatt), de ettől még nem lett sz@r.

(#37) eXodus
    Mert szerinted Handrást csak a hardcore fanok nézik? Elég sokszor linkelik Apple utáló egyének Handrás 1-1 videóját, illetve ha tőle származik az első új iPhone teszt, akkor nyilván mindenki őt fogja nézni, akit érdekel a téma.
    Kevésbé bántja a lelkedet, ha az iHater helyett az Apple-t utáló személyt írok? Mellesleg ahogy olvasom az itteni hszeket azért elég sok ilyen van.

• Abysmal

aktív tag

válasz Dany007 #15 üzenetére

Szerintem valótlan dologra emlékszel, tele volt a net felháborodott iOS felhasználókkal, hogy az eddig teljes értékű telefonjukat ezzel hogy elbaszta az Apple. Persze ez, hogy olyanra emlékeztek, ami nem is történt meg, viszont lehet baszogatni vele az Applet elég gyakori jelenség az iHaterek világában.
    Mivel ismerem, hogy ilyenkor mi szokott jönni ("Köcsög Apple hívő vagy"), leszögezném, hogy WP7 felhasználó vagyok, csak nem vagyok elvakult egyik platform irányába sem.

Új hozzászólás Aktív témák