- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Déjà vu érzés a Z Flip FE specifikációját nézve.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz
fogtunder #72 üzenetére
"a 2g és a 3g idején az os még a konkurencia előtt járt bőven, később olyannyira beérték őket, hogy az apple kénytelen volt lenyúlni a lehúzható értesítési sávot, mert nem lett volna mit prezentálni."
A (majdnem) beérés kb. tavaly történt meg az ICS-el... idén meg sikerült is hozniuk a kurrens iOS szintjét is a JB-kkel. Persze szerintem... lehet más szerint már az Eclair is 60x jobb volt.
A Notification Center-t tudtommal licenszeli az Apple.
-
Abysmal
aktív tag
válasz
fogtunder #56 üzenetére
" egy iphone tulaj sosem fogja beismerni, hogy vannak hibái a telefonjának"
Cáfolat"hogy volt iPhone-om, kettő is"
Az előző alapján akkor te sem ismerted el addig az iPhone hibáit, amíg iPhone-od volt? Ha így volt, akkor hogy tudtál kiszabadulni az iPhone vonzásából?"nem fórumokra kellett volna járni, hanem apple helyett htc-t, meg samsungot venni"
Ezzel egyetértenék, de nem olyan egyszerű ez. A HTC-nél ott van mondjuk a gyenge üzemidő, vagy bármi egyéb hiba, a Samsungnál a beégő kijelző (AMOLED) és lehetne folytatni. Max fél éve kiállított (persze folyamatosan működő) amoledes telefonnál olyan csúnyán be volt égve a kijelző, hogy a használhatóság határát súrolta. Pont erről beszéltem, mikor azt mondtam, hogy nincs tökéletes telefon. Vagyis van, csak a 3310-esben nincs érintőképernyő meg WiFiMellesleg szerintem is kevés az iPhone 5 és az iOS 6, ha nem mutatnak hamar valami nagyot, akkor hamar vége lehet az aranykornak az Apple számára.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest