Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz Abysmal #35 üzenetére

No, itt vagyok én is, csak eddig nem volt lehetőségem válaszolni.
    Szóval ahogy látom előttem már megmutatták neked mire is gondolok.
    Igen, többek közt arra a fórumozóra gondoltam, amit Robertoq linkelt.
    Továbbá ha elolvasod amit én írtam ide akkor látod, hogy nem mondtam, hogy mindegyik júzer, csak annyit írtam, hogy sok. Az meg relatív kinek mi a sok... De egyértelműen nem akartam minden júzerre vetíteni az állításomat.

"(több millió felhasználóból meglepő lett volna, ha mindenki egyetért abban, hogy meg lettek szopatva)"

Na pont erről beszéltem én is. Nem kell túlreagálni. Abban a linkelt hsz-ben egyébként az volt a megdöbbentő, hogy az illető a többség "nevében" beszélt mikor azt írta ami... Miközben nyilvánvaló csak találgatás volt, hogy szánalmas módon próbálta lealacsonyítani az adott problémát. Ez szerintem mindenképpen egy kellemetlen - hogy finoman fogalmazzak - stílus. Mikor ennyi elégedetlen júzer vélemény és nyilvánvaló hiba elismerés után is képes "kimagyarázni" egy ilyen úgy, hogy az ő véleményét kivetíti a többségre.

Az iHaterezés nekem se tetszik. Egyáltalán nem erről van szó. Szerintem többségünk próbál objektív maradni. És leginkább tényekre vagy a nyilvánvaló igazságra hagyatkozni. Csupán ez néha sérti az iPhone tulajdonosok önérzetét. És ebből alakulnak a sokszor személyeskedési fajuló viták. Ez szerintem - szigorúan szvsz - abból fakad, hogy sok iPhone tulajdonos - tehát nem mind, de sokan! - a világ legtökéletesebb telefonjának tartja a saját iPhone-ját. Ami önigazolást ad számukra azért, amiért kiadtak egy rakás pénzt egy telefonért. Ezért nem bírják elviselni, hogy az amúgy tökéletesnek tartott telefonban is lehetnek hibák. Ez is megmutatkozik az olyan vitákban, mint amikor az ilyen Amaps féle triviális mindenki számára egyértelmű hibákat próbálják a végsőkig megmagyarázni, sőt sokszor nemhogy nem hibának, hanem egyenesen pozitívumként, előnyként beállítani.

Egyébként nekem évekig volt iPhone-om. Tehát tisztában vagyok vele mi az az Apple érzés. És az i5-öt is egy kiváló telefonnak tartom. De közel sem hibátlannak. Tökéletesnek meg aztán végképp nem, hiszen tökéletes nem létezik.

• Dany007

veterán

No, azért ez elég nyilvánvalóan mutatja azt, hogy bizony kell a Google Maps az iPhone júzereknek.
    Annak ellenére, hogy anno mikor a probléma kiderült sok Apple fan arra hivatkozott, hogy ez úgysem olyan fontos app mivel akinek komolyan kell a navigáció az vesz magának az AppStore-ból... A többieknek meg bőven elég a webes felület...
    Hát ez alapján szerintem a többségnek bizony kell az a Gmaps...

Új hozzászólás Aktív témák