- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
No, itt vagyok én is, csak eddig nem volt lehetőségem válaszolni.
Szóval ahogy látom előttem már megmutatták neked mire is gondolok.
Igen, többek közt arra a fórumozóra gondoltam, amit Robertoq linkelt.
Továbbá ha elolvasod amit én írtam ide akkor látod, hogy nem mondtam, hogy mindegyik júzer, csak annyit írtam, hogy sok. Az meg relatív kinek mi a sok... De egyértelműen nem akartam minden júzerre vetíteni az állításomat."(több millió felhasználóból meglepő lett volna, ha mindenki egyetért abban, hogy meg lettek szopatva)"
Na pont erről beszéltem én is. Nem kell túlreagálni. Abban a linkelt hsz-ben egyébként az volt a megdöbbentő, hogy az illető a többség "nevében" beszélt mikor azt írta ami... Miközben nyilvánvaló csak találgatás volt, hogy szánalmas módon próbálta lealacsonyítani az adott problémát. Ez szerintem mindenképpen egy kellemetlen - hogy finoman fogalmazzak - stílus. Mikor ennyi elégedetlen júzer vélemény és nyilvánvaló hiba elismerés után is képes "kimagyarázni" egy ilyen úgy, hogy az ő véleményét kivetíti a többségre.
Az iHaterezés nekem se tetszik. Egyáltalán nem erről van szó. Szerintem többségünk próbál objektív maradni. És leginkább tényekre vagy a nyilvánvaló igazságra hagyatkozni. Csupán ez néha sérti az iPhone tulajdonosok önérzetét. És ebből alakulnak a sokszor személyeskedési fajuló viták. Ez szerintem - szigorúan szvsz - abból fakad, hogy sok iPhone tulajdonos - tehát nem mind, de sokan! - a világ legtökéletesebb telefonjának tartja a saját iPhone-ját. Ami önigazolást ad számukra azért, amiért kiadtak egy rakás pénzt egy telefonért. Ezért nem bírják elviselni, hogy az amúgy tökéletesnek tartott telefonban is lehetnek hibák. Ez is megmutatkozik az olyan vitákban, mint amikor az ilyen Amaps féle triviális mindenki számára egyértelmű hibákat próbálják a végsőkig megmagyarázni, sőt sokszor nemhogy nem hibának, hanem egyenesen pozitívumként, előnyként beállítani.
Egyébként nekem évekig volt iPhone-om. Tehát tisztában vagyok vele mi az az Apple érzés. És az i5-öt is egy kiváló telefonnak tartom. De közel sem hibátlannak. Tökéletesnek meg aztán végképp nem, hiszen tökéletes nem létezik.
-
Dany007
veterán
No, azért ez elég nyilvánvalóan mutatja azt, hogy bizony kell a Google Maps az iPhone júzereknek.
Annak ellenére, hogy anno mikor a probléma kiderült sok Apple fan arra hivatkozott, hogy ez úgysem olyan fontos app mivel akinek komolyan kell a navigáció az vesz magának az AppStore-ból... A többieknek meg bőven elég a webes felület...
Hát ez alapján szerintem a többségnek bizony kell az a Gmaps...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Medence topik
- EA Sports WRC '23
- eBay
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128gb független,bontatlan
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest