- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huh, Te nagyon rossz helyeken informálódsz!
"Na meg mégis csak egy okoseszköz lévén lehet, hogy szoftveresen stabilabb"
Ezt nem tudom értelmezni?!?! Mindkettő sportóra, okosóra funkcióval. A tactix magasabb tudású (térkép, 32gb zene, connectIQ, légzésfigyelés, VO2max), az instinct egyszerűbb, de szintén jól megállja a helyét okosóraként, az is jelez minden értesítést. Kétlem, hogy a fém többet bírna, mint a szénszàl erősített polimer ház, amiből az instinct van. Mindenhez is vertem már oda és nyoma sincs. A tactix DLC bevonatú hàzon már van karc és nem is emlékszem, hogy levertem volna.
A sávos garancia azt jelenti, hogy 100e alatt 1 év, 100-250e 2 év, 250e felett 3 év. A Garmin garancia időn belül nem javít, hanem cserél! Ingyen! Garanciálisan! És indul elölről az 1-2-3 év, ártól függően. Ha lejár a garancia idő, akkor van fix díjas csere. Vagyis az eredeti ár kb 60%-ert kapsz egy vadiúj órát! Ebben mi nem a legkorrektebb?!?! Ez a lehető legkorrektebb!! Régen egy Fenix csúcs órára vagy marq órára is csak 1 év volt, utána fix áras csere. Most egy nagy értékű óra esetén 3 évig védve vagy kijelző, akku, szenzor hiba ellen. Maximegakorrekt! -
Nem cseréltem le, megvan az is. A kijelző lényegesen nagyobb, az instinct monochrome kijelző azért beltérben lényegesen jobban olvasható, itt a Sapphire be tud csillanni. Kint napfenyben tökéletesen olvasható, szobában félhomályban kell neki világítás. Az akku nálam napra annyit bír, mint az instinct, ez is az is 16 napot megy nálam. Nem érzem lényegesen nehezebbnek.
-
Igen, megvettem. Végül 251e forintért tudtam elhozni, mert a 285e árból még lejött 34e ft kedvezmény, ami korábbról volt az eMAG hoz. Hibátlan, karcmentes és él rá a 3 év gyártói garancia. 12 napja van rajtam 7/24 még van benne 22% akku. A méretét hamar megszoktam. A súlya sem zavaró. Vettem rá piros szíjat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pontos, megbízható, kellő napozással pedig sose merül le a Garmin remek strapaórája.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- ZIDOO médialejátszók
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest