- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huh, Te nagyon rossz helyeken informálódsz!
"Na meg mégis csak egy okoseszköz lévén lehet, hogy szoftveresen stabilabb"
Ezt nem tudom értelmezni?!?! Mindkettő sportóra, okosóra funkcióval. A tactix magasabb tudású (térkép, 32gb zene, connectIQ, légzésfigyelés, VO2max), az instinct egyszerűbb, de szintén jól megállja a helyét okosóraként, az is jelez minden értesítést. Kétlem, hogy a fém többet bírna, mint a szénszàl erősített polimer ház, amiből az instinct van. Mindenhez is vertem már oda és nyoma sincs. A tactix DLC bevonatú hàzon már van karc és nem is emlékszem, hogy levertem volna.
A sávos garancia azt jelenti, hogy 100e alatt 1 év, 100-250e 2 év, 250e felett 3 év. A Garmin garancia időn belül nem javít, hanem cserél! Ingyen! Garanciálisan! És indul elölről az 1-2-3 év, ártól függően. Ha lejár a garancia idő, akkor van fix díjas csere. Vagyis az eredeti ár kb 60%-ert kapsz egy vadiúj órát! Ebben mi nem a legkorrektebb?!?! Ez a lehető legkorrektebb!! Régen egy Fenix csúcs órára vagy marq órára is csak 1 év volt, utána fix áras csere. Most egy nagy értékű óra esetén 3 évig védve vagy kijelző, akku, szenzor hiba ellen. Maximegakorrekt! -
Nem cseréltem le, megvan az is. A kijelző lényegesen nagyobb, az instinct monochrome kijelző azért beltérben lényegesen jobban olvasható, itt a Sapphire be tud csillanni. Kint napfenyben tökéletesen olvasható, szobában félhomályban kell neki világítás. Az akku nálam napra annyit bír, mint az instinct, ez is az is 16 napot megy nálam. Nem érzem lényegesen nehezebbnek.
-
Igen, megvettem. Végül 251e forintért tudtam elhozni, mert a 285e árból még lejött 34e ft kedvezmény, ami korábbról volt az eMAG hoz. Hibátlan, karcmentes és él rá a 3 év gyártói garancia. 12 napja van rajtam 7/24 még van benne 22% akku. A méretét hamar megszoktam. A súlya sem zavaró. Vettem rá piros szíjat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest