- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
kovanorbert #178 üzenetére
Navi Gate. Nem kell eMAG
-
válasz
kovanorbert #176 üzenetére
Én is az eMAGon vettem 251e forintért (visszaküldött, bontott termék), és 1 hónappal később a Navi Gate cserélte ki egy Vadi újra, mert ennek rosszul mért a satO2 szenzora. A 3 év gari is a cserétől él rá.
-
válasz
kovanorbert #171 üzenetére
Akkor ott valami hiba van! Nekem az instinct és a tactix delta solar is erősen rezeg, bejövő hivas esetén nem végig,.de legalább 5 ciklust. A BT is atomstabil,. még soha nem kapcsolt szét hatótávolságon belül. Szerintem garis csere.
-
Huh, Te nagyon rossz helyeken informálódsz!
"Na meg mégis csak egy okoseszköz lévén lehet, hogy szoftveresen stabilabb"
Ezt nem tudom értelmezni?!?! Mindkettő sportóra, okosóra funkcióval. A tactix magasabb tudású (térkép, 32gb zene, connectIQ, légzésfigyelés, VO2max), az instinct egyszerűbb, de szintén jól megállja a helyét okosóraként, az is jelez minden értesítést. Kétlem, hogy a fém többet bírna, mint a szénszàl erősített polimer ház, amiből az instinct van. Mindenhez is vertem már oda és nyoma sincs. A tactix DLC bevonatú hàzon már van karc és nem is emlékszem, hogy levertem volna.
A sávos garancia azt jelenti, hogy 100e alatt 1 év, 100-250e 2 év, 250e felett 3 év. A Garmin garancia időn belül nem javít, hanem cserél! Ingyen! Garanciálisan! És indul elölről az 1-2-3 év, ártól függően. Ha lejár a garancia idő, akkor van fix díjas csere. Vagyis az eredeti ár kb 60%-ert kapsz egy vadiúj órát! Ebben mi nem a legkorrektebb?!?! Ez a lehető legkorrektebb!! Régen egy Fenix csúcs órára vagy marq órára is csak 1 év volt, utána fix áras csere. Most egy nagy értékű óra esetén 3 évig védve vagy kijelző, akku, szenzor hiba ellen. Maximegakorrekt! -
Nem cseréltem le, megvan az is. A kijelző lényegesen nagyobb, az instinct monochrome kijelző azért beltérben lényegesen jobban olvasható, itt a Sapphire be tud csillanni. Kint napfenyben tökéletesen olvasható, szobában félhomályban kell neki világítás. Az akku nálam napra annyit bír, mint az instinct, ez is az is 16 napot megy nálam. Nem érzem lényegesen nehezebbnek.
-
Igen, megvettem. Végül 251e forintért tudtam elhozni, mert a 285e árból még lejött 34e ft kedvezmény, ami korábbról volt az eMAG hoz. Hibátlan, karcmentes és él rá a 3 év gyártói garancia. 12 napja van rajtam 7/24 még van benne 22% akku. A méretét hamar megszoktam. A súlya sem zavaró. Vettem rá piros szíjat.
-
Nem bírtam ellenállni a kísértésnek, emagon találtam egy ujracsomagolt Garmin tactix delta solar órát 285e-ért és berendeltem a pécsi boltba. Felhívtam őket, 3 év gyártói garis,.meg tudom nézni, ha karcmentes, ennyiért best buy! A legolcsóbb netes ár is 359e.
-
-
Sima instinct is van tactical és instinct solar is van tactical kiadás. Pár extra funkció és khaki vagy fekete szín. Az instinct és az instinct solar közt van lényeges különbség. A solar újabb HR szenzoros, van SpO2 mérés és a GPS chipset Sony, alacsonyabb fogyasztással. Az 8nstinct nekem kb 9-11 napot bírt, a solar 14-16 napot 7/24 viselve.
-
-
válasz
JohnnyWeiss #87 üzenetére
Nekem 7/24 használat, kikapcsolt pulzox, most 17 napja megy, 4%on van, heti 3-4x 1 óra elliptikus tréner.
-
válasz
JohnnyWeiss #83 üzenetére
Akkor nem tudtam sportolni, mert nem volt rá.idom.
-
Aki már tül van pár töltési cikluson, azokat kérdezném, hogy mennyit bír az órájuk? Nekem max 16 napot, folyamatos viselés mellett, kikapcsolt pulzox mellett. A 24 napot nem igazán éri el.
-
válasz
JohnnyWeiss #79 üzenetére
-
Szia! A TXT mappàban vannak a nyelv file-ok, asszem .ln4 formátum. Én átírtam a hibás hold fàzisokat meg a bent ragadt angol részeket. 10. Sw alatt a magyar nyelvre kattintva install, aztán Garmin expressz feltelepíti. Annyi, hogy a FB Garmin support oldalon fent lévő expressz telepítővel downgradeld le az expresszt a még használható verzióra, mert 7.x óta nem működik.
A Garmin support csoportból az utolsó jó expressz telepítő:
[Garmin expressz] -
Én 2010 óta túl vagyok jópár okosóràn. Arra jöttem rá, hogy nekem pl egy Fossil Hybrid óra kevés, ami egy manuális óra és a 12 mutató pozíció megjegyzésével tud értesíteni. Kb annyi funkció hasznos nekem, amit egy withings HR sport tud a kis amoled kijelzőn. A Knight Rider, a hivas indítás, az üzenet válasz alapvetően teljesen felesleges! Jelezze az értesítéseket. Lehessen 1 soros választ adni elutasított hívásra, sms-re, kb ennyi. És a Garmin ennél annyival több, hogy nagyon jó a mögötte lévő alkalmazás, illetve kb havonta maximum kétszer, de többnyire egyszer kell tölteni.
-
Ok, de ez a te egyéni problémád, ha nem tudod hova tenni.
Az én esetemben pl: helikopteren is dolgozom, nem tudom elővenni a telefont a zsebemből, ahogy gyakran a kórházban sem. Viszont látom, hogy ki és miért keres, tudom, hogy meg kell e miatta szakítani egy orvos beteg konzultációt, vagy nem. Emellett minden napi edzésemet ezen rögzíteni, ahogy ez ébreszt reggel rétegben, úgy hogy lwhwt, éjjel a.3 gyerek is àtcsempészte magát és nem ébresztek fel senkit. Intubàció során ezen nézem a stoppert, hogy mennyi ideje adtam be az izom relaxànst. Szóval az én esetemben ez egy funkcionális eszköz.
Ha te a saját életedben nem találsz területet, ahol hasznát veszed, felesleges neked egy okosóra. -
De most őszintén, lépés számláló miatt kapcsolja be feleslegesen a GPS-t? Egyébként a Garminnak van moveIQ szolgáltatása, beállítod, hogy hány perc után rögzítsen sétát, futást.
Akinek még nem elég innovatív az okosóra piacc, bakker 2014.12.ben még gear2 szinten, szögletes, kárra szerelt telefon kijelzőnél tartottunk. Most 5 év után még a klasszikus óra formától a hajlított oleden át van minden! -
Eddig csak te hoztál fel szélsőségeket.
nyilván lépést pl a gyroscope elmozdulàsból számol, így nem fog mérni, ha babakocsit tolsz, és mérni fog, ha maszturbálsz. Ez ilyen, még vannak a limitaciók. A Garmin optikai szenzora egész pontos, teljesen ideális egy napi pulzus változás mérésre, az alvás monitor is egész pontos. Sport során még ott az ant+. Nem látok semmi olyat, amit a gyártó direkt limitálna. Két éve kijött az Instinct, szerintem az egyik legjobb ár érték arányú Garmin. Most kijött a Solar. Új sony chipset, takarékos GPS, új pulzus szenzor, Solar panel. Nem értem, hogy hol itt a hiba. Két év alatt ez miért ne lenne innovatív?
-
válasz
Salvatore G. #56 üzenetére
Ugye tudod, hogy ez egy irgalmatlanul nagy àlszentség, amit leírtàl?!?! A majd 10 millió magyarból a megannyi kövér ember országa vagyunk! Évtizedek alatt leharcoljuk a testünket, zsíros ételekkel, alkohollal, dohànyzàssal, semmi primer prevenció, csak tűzoltás, ha már baj van! Akkor is egy SBOn ülve pár órától várjuk a megoldást az évtizedes elcseszett bajainkra, még szidkozódunk, hogy lassú az ellátás! Életmód váltás?! Lófaszt! ACEI gátló, meg béta blokkoló, mellé egy kis sztatin, majd megoldja. Mondd, Te heti hányszor tömegsportolsz? Része az életednek? Miért baj az, ha van egy eszköz, ami kicsit a sport asszisztensed is? Ami számolja a lépésed, és jelzi, ha eléred a napi célt. Ahol vezetheted a testsúlyod és láthatod, ha lement pár kiló, vagy épp feljött? Ami Body Battery értéket számol, elég korrektül és még annak is nyoma van, ha este megittàl két sört, mert alacsonyabb pontot kapsz. Miért baj, ha van, ami motivàljon? Egy app, ahol làthatod és làjkolhatod a barátaid teljesítményét. Szerinted ez nem ösztönző?? Szerintem igenis az! Shimano cipő, na bumm. Gondolom megdolgozott érte, megvette, része az életének, abban sportol. Hol a hiba? Miért ne lenne meg a sport szeretete, ha annak vannak szerethető és inspiráló eszközei? Lehet én nem látok valamit, de nem értem, amit írsz.
-
válasz
Salvatore G. #54 üzenetére
Tehát összefoglalva ha nem egy vékony elegáns titán házba van csomagolva, ami még sört is rendel, még AR mutatja 3D-ben térképen a világot, miközben szmokingban túrázol, akkor az téged nem lep meg. Nem értelek.
Bakker! Ez az óra MIL-STD tanusitvànnyal bírja a strapát, 100M vizàlló, ABC szenzorok, GPS, ant+, solar panel, amivel az okos óra üzemidőt ki lehet tolni 56 napra, de amúgy is elmegy 24 napot, és egy csomó sportot tud alapból, jár hozzá egy irgalmatlanul jó felhő szolgáltatás, nem mellesleg okosóraként is állja a sarat, szóval tényleg mi a ...... kell még?
Akinek még nem teszik a g-shock-alike forma, ott van a Garmin Marq széria. Jah, hogy az meg drága. Miért, vágyaid James Bond órája nem lenne az?? -
Aki nem szeret olvasni, nem lesz könyv kritikus. Aki nem érti, mi értelme egy Sport órának, nem vesz Sport órát. De akkor minek posztol a topikba. A példád felettébb helytálló, keresve sem lehetett volna jobbat találni.
# Salvatore: Milyen hasznosabb funkcióra gondolsz, légyszíves fejtsd màr ki!
-
-
válasz
delta38boss #37 üzenetére
Kb másfél óra.
-
válasz
Tigerclaw #19 üzenetére
Samsung gear se frontier óràm max 3 napot bírt, azt is csak akkor, ha nem ment az AOD. Szóval jó az amoled, mert szép, de minek, ha kb mindig ki van kapcsolva. Sokkal inkább transzflektiv! Akinek nem tetszik az Instinct monochrom kijelzője, ott a Fenix széria. Az színes és van IQ, azt telepít, amit akar. De én instinct esetén sem érzem semmi funkció hiányát, mint okosóra. Minden értesítést megjelenít, tudom elutasítani a telefont, üzenettel, van zenevezérlő. Naptár, időjárás, ébresztő. Holdfàzis, iránytű, magassàgmérő. Annyi funkciója van, mindet ki sem használom. Ant+, azt csatolom hozzá, amit akarok. Ez messze jobb és több, mint egy apple watch, vagy egy Samsung gear S akàrhàny. 100M vízàlló, MILS STD, sorolhatnàm.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pontos, megbízható, kellő napozással pedig sose merül le a Garmin remek strapaórája.
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mozilla Firefox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Acer notebook topic
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest