- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSanyi
tag
válasz
NiceCube #8239 üzenetére
Hát látszik, hogy nem Németország.
Nekem annyit mondtak, mikor 1,5 évesen kinyílt mint egy kagyló úszás után, hogy megvizsgálják, hogy édesvíz, vagy sós okozta a problémát.
(Ha bár a készülék keresés opció mutatta annak a tónak a partját, ahonnan utoljára bejelentkezett az óra egy Samu eszközre.)
Majd egy hónap múlva jött az új.
Az is 15 hónapos, így úszásra vettem egy mi band 7-t.....
Az is túl van az első úszásokon.... -
kakuk.tamas
addikt
válasz
NiceCube #2557 üzenetére
1.) nyugodtan fürödhetsz benne
2.) Kapsz egy QR kódot, amit a telefonon lévő alkalmazásba kell bescannelni, és beállítja az órán az e-simet. A Telekomnál van lehetőség multisim-et kérni, vagyis ugyanaz lehet a telefonszáma az órának, ami a mobilodnak. (Feltéve, hogy Telekomos vagy)
3.) Tökéletesen működik. Én P40 Pro-val használom. (Ennek az órának nem kell a GMS...)
-
róland
veterán
válasz
NiceCube #2557 üzenetére
Balatoni csobbanás tesztelve, bírja. (Amúgy gyárilag az IP68 minősítés mellett 5 ATM nyomásállóságra is hitelesített, tehát kb. 40 m-el a vízfelszín alatt se lehet baja.)
eSIM: technikailag kapsz egy másik telefonszámot és ha az órád feljelentkezett a hálózatra, akkor az összerendelt telefonod és órád egyszerre csörög, amikor hívnak. Te bármelyikről tudsz hívást kezdeményezni. Ha csak az óra van nálad, zabálja az akkut, de azért így is kibír egy fél - majdnem egész napot.
Sajnos a SamsungPay nem érhető el idehaza. Pedig én is azért választottam ezt, mert egy szem órával szeretnék menni a Balatonra.
-
hito
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest