- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Párom huawei p30 lite mellé egy Samsung eFit perecet használt sokáig, szidta, mint a bokrot, nem működött, állandóan szét kapcsolt, használhatatlan volt, de a telefonját annyira szereti, nem akart tőle megválni, így kapott tőlem egy huawei band4 pro-t, azóta hibátlanul működik minden. Sajnos sok esetben csak az azonos gyártó termékei működnek megfelelően.
iphone-Samsung pedig sosem fog rendesen működni egymással, akármit fogunk mókolni rajta. -
adamklark
senior tag
válasz
Golyooo89 #4746 üzenetére
Próbáltam utána nézni, sajnos csak sima galaxy watch-ról találtam videót és cikket, nemtom hogy ez érvényes erre is. Elvileg iPhone-n 2szer jelenik meg az óra Bluetooth menüben és mind2-t kell párosítani a hívásokhoz. Nincs iPhone-m ezért nem tudom csekkolni. Random indiai videókban láttam hogy tud fogadni hívást az órán (watch active 2), de nehezen értem mit mondanak néha és beállításokat nem mutatják, de működik elvileg.
https://medium.com/@iOSTrixFixX/call-function-in-samsung-galaxy-watch-with-iphone-613a2949c4d2
-
Golyooo89
csendes tag
Le van toltve igen... olyat szeretnek hogy mikor hivjak telon azt ugye jelzi az ora. De iphone eseteben a felvetel elhuzasa utan kiirja hogy nezze meg a teledonjat. Ott latszik hogy fel lett veve a telefon es beszelhetsz bele. Semmi ertelme az egesznek. Mig samsung galaxyn megjelenik a teledonon a kihangosito gomb is.ott rendben van a funkcio...
-
kakuk.tamas
addikt
Hali Skacok!
Friss iPhone-nal használja valaki az órát? Ha igen, minden szuperül megy?
Asszonykám iPhone-t kap karácsonyra tőlem, és ugye most kapott egy 40 milis GWA2-t. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szeretném megkérdezni hogy alap használattal mennyi az üzem idő edzések nélkül ?
Csak Messenger üzenet és SMS értesítés esetén ?
Sokféle Info van, nem egyértelmű. 3-4 nap edzés nélkül menne ?
iphone lenne a telefon.
Köszönöm szépen az infókat -
válasz
SpongyaBob #4442 üzenetére
Én sem.
Nem AW-ból indultam ki, hanem iphone-ból. Ahhoz csak AW-t használnék. Nem AW5-öt, hanem ahogy írtam SE-t ami kb csak 1,5-ször annyi. Sztm nem kérdés. -
SpongyaBob
veterán
válasz
Maxximus #4438 üzenetére
Én nem látok ebben problémát.
Nem az Apple Watch-ból kell kiindulni ami nem hajlandó működni iPhone-on kívül semmivel...
Simán el tudom képzelni, hogy fentebb a kolléga szimplán a dizájn miatt döntött a GWA2 mellett.Mondjuk az sem mellékes, hogy fele annyiba kerül mint mondjuk egy AW5.
-
Tailorzsolt
tag
válasz
blasi19R #4435 üzenetére
Szia. Én a iPhone 12 Pro-van használom kb másfél hete és eddig úgy néz ki minden rendben működik. A Samsung Pay nem fog rajta menni, de ezen kívül szerintem minden okés. Az alkalmazások frissítései ugyanúgy jönnek, elérhető a Galaxy Store, lehet számlapokat és alkalmazásokat letölteni, az értesítéseket rendben megjönnek. Nekem ha eltávolodok a telefontól és megszakad az összeköttetés utána mindig magától visszakapcsolódik, ha Bluetooth hatótávon belülre visszamegyek. Előtte egy Oneplus 7 Pro-val használtam és ott ez sokszor nem történt meg automatikusan. Szóval amire és ahogy én használtam korábban Android telefonnal ugyanúgy tudom használni iphone-al is, semmi hiányt nem tapasztaltam, Samsung Pay-t eddig sem használtam, mást negatívumot meg nem tapasztaltam. Sőt, mint írtam is nekem a visszacsatlakozást is jobban kezeli, mint a korábbi Oneplusom.
-
blasi19R
csendes tag
Sziasztok!
Probáltam visszaolvasni, és keresni is, de igazából komplettebb választ kapok, ha van aki meg tudja válaszolni. Szóval, az iPhonekkal mennyire kompatibilis az óra? Miről kell lemondani? Hívás, üzenetkezelés, értesítesek?
Köszi -
Georghe
kezdő
válasz
Schuler888 #4363 üzenetére
Mondjuk azért az más árkategória, nem beszélve arról, hogy iphone kell hozzá ami szintén drágább!
-
Gubu0101
veterán
Aki iPhoneal hasznalja az hogy frissit?
-
Diokhan
addikt
válasz
PACSA75 #2360 üzenetére
Ez nagyon hasznos infó, köszi
Mondjuk én mindig is az iPhone-AW és Samu-GW párosításokat tartottam megfelelőneik, hisz mindkét gyártó a saját modelljének kedvez funkcionalitásban és kompatibilitásban is. De ha már így is működik, ez mindenképp jó hír azoknak, akik szintén így szeretnék használni.
-
PACSA75
őstag
Samsung S10 ről visszatértem iPhone ra, régóta szemeztem az új SE modellel a mérete miatt, és meglepődve konstatáltam, hogy a bt hívás mostmár működik iOS el is. Azt hittem vissza kell állnom AW ra, de így lehet hogy marad ez a kombó iP SE vs SGWA2😀.
-
StLui
veterán
válasz
PACSA75 #2035 üzenetére
Ezeket már 5x körbejártuk, ez volt egyetlen óra ami tetszet a feleségemnek (övé, de ezt már 10x leírtam itt legalább) Eladni nem fogjuk mert gombokat ér ahhoz képest amennyiért vettük. Feleségem telefonját el tudjuk használni családon belül, így váltok neki telefont.
Neked nem is telefon GPS-ét használja az óra ha össze vannak kapcsolva? Mert ha igen, akkor tök imndegy milyen telefont vennénk. (Apple watch sem tetszik, pedig lett volna hozzá egy iphone) -
PACSA75
őstag
Az Amazfit, Xiaomi / Huami termék, talán ezzel a márkával jobban össze tudod kovácsolni a telefonod menürendszerét és a te igényeidet, nem is értem miért nem ebben a markában gondolkodsz. Ha egyszer az Active 2 nem akarja amit te, nem kellene erőltetni. Nekem az S10 el tökéletesen működik.
Megjegyzem, hogy iPhone XS + Apple watch ról jöttem át, ami teljesen más kategória, de ettől függetlenül meg vagyok elégedve ezzel a kombóval is. -
PACSA75
őstag
Iphone al használja valaki ezt az órát. A vérnyomásmérőt és az EKG progit vajon ezzel a kombóval is fel lehet varázsolni?
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon jutok dűlőre egyelőre
Agyalok a watch active 2 és az apple watch 3 között.
Van androidos (Xiaomi) telefonom és iphoneom is.Hátha tudtok okos infókat adni nekem újfent
Amire kéne:
- GPS tracking + pulzus mérés (Ne másszon el a pulzusszám, legyen pontos. Most egy amazfit BIP-et használok és az sokat elmászik, pontatlanul mér stb.) Tehát fontos lenne a pontos pulzusmérés.
- lehessen vele hívást fogadni, de ezt ugye mindkettő tudja
- tudjak hívást kezdeményezni hagfelismeréssel, azaz ne kelljen turkálni a telefonon vagy az óra menüjében. Siri tudja, bixbyt nem ismerem)
- tudjak válaszolni óráról messenger üzenetre, ha lehet diktálással)
- nem baj, ha el tudom olvasni a leveleimet is...Ezek alapján nektek melyikre esne a választásotok? Ahogy olvasgattam lényegében mindkettő tudja ezeket. Nekem a fitness része és annak pontossága lenne a legfontosabb. Kerékpár, szobabringa, futás, gyaloglás.
Azt tudom, hogy az apple watch bezár a apple ökoszisztémába...
Köszi!
J.
-
Baltincs
tag
Félre ment az üzenet bocsánat :/
bar igazából használtan keresek iPhone 11hez okosórát, nagyon max 50ért akár használtan is, Spotify zeneváltáshoz, meg értesítések és hívások kimutatásához. -
gzbotii
nagyúr
Van köztetek olyan, aki iPhonenal használja a készüléket?
Van bármilyen hátránya, működik minden normálisan vele? -
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Mivel állítólag Q1-ben jön Európába is az EKG funkció a Watch Active 2-re, elgondolkodtam rajta. Egy olyan kérdésem lenne, hogy 3rd party zenelejátszótkat lehet irányítani vele? YT Musciot használok, egész pontosan.
iPhone-al milyen funkciók nem fognak működni?
Ha lesz nálunk is Samsung Pay, nem-Samsug telefon + GW Active 2 fog menni a SPay?
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Egy amazfit bip tulajdonosa vagyok és alapjában véve meg vagyok elégedve vele.
Xiaomi telóm van éppen és agyaltam egy "komolyabb" óra beszerzésén. Ami nekem fontos, a relatíve elfogadható pulzusmérés és az esetleges sportolások trackingelése.
Ami miatt emellett tenném le a voksomat, ha az EKG működne rajta. Tudom, engedélyezési folyamat és ki tudja mikor lesz elérhető, de azért az esélye még megvan.
Az az igazság, hogy néha "vacakol" a szívem és nem lenne rossz ha akkor gyorsan rá lehetne nézni az EKG-ra. Tudom, nem helyettesíti az orvost, stb. Járok kardiológiai kontrollra, nem azt akarom kiváltani, csak ha úgy érzem máshogy dobog, stb. akkor lenne mihez nyúlni. vagy, ha a pulzus elpörög, jelezze az óra.Az iwatch jött még szóba, de bitang drága és nem akarok hozzáláncolva lenni az iphone-okhoz.
Látom többetek használtak előtte Amazfit bip-et. A váltást nem bántátok meg? Trackinggel legalább olyan pontosan, mint a bip?
Nekem az fura, hogy párom galaxy watchán nem lehetett beállítani (lehet én vagyok béna), hogy a messenger rezegjen, ha értesítés érkezik.... Akkor kicsit kiábrándultam a samuból, de lehet csak én vagyok béna
Ha esetleg más EKG-s ötletetek is van, ami tud gps trackingelést is, kérlek írjátok meg. (Withings move ecg, de az bevésbé okos...) Tudom kicsit off, azért bocsi, de többen vagytok itt, akik szerintem elég jól körüljártátok a témát.
Üdv,
János -
HMárió
junior tag
válasz
Intel q8200 #966 üzenetére
Üdv!
A fun az viccest jelent. Amire te gondolsz, az a fan, mint fanatikus.
Viszont az üzenetek képi megjelenítése az nem az órától függ. Nekem már több mint egy éve megjelenítette az óra a Viberben küldött képeket, pedig nem ilyen órám van, hanem S3. Utána jött egy frissítés, illetve több is és azóta nem jeleníti meg. Viszont az emailben vagy üzenetben és más alkalmazásokban kapott képek megjelennek. Szóval a Facebook-nál kell kopogtatni, nem a Samsungnál.
Az alázatról meg annyit, hogy hiába tud többet az iPhone órája, ha ronda mint a bűn.
Az esés érzékelést meg gondolom napi szinten 3 alkalommal használod, ezért tartod fontosnak. EKG-t is biztosan azért kell naponta 3 alkalommal mérni, mert előírta az orvos.
Még ha a mobil fizetést hoztad volna példának, akkor azt mondom, hogy na jó, azt használja az ember tényleg többször egy nap. De ha már hűségkártyát használsz, akkor az is felesleges, hiszen azért úgyis elő kell venni a telefont.
Szerintem felesleges ilyen Samsung vs. iPhone versenyt csinálni, mert egyikben ez a jobb, másikban meg az. Szerintem simán tudnál venni magadnak egy iWatchot ha annyira szeretnéd. -
HoldfenyLuna
aktív tag
Remélem nem baj, hogy angol, de
"What are those limitations when using Galaxy Watch with iPhone?The limitations when using a Galaxy Watch with an iPhone are as follows (taken directly from Samsung's site:
Reply function unavailable (replying and message syncing for features such as text messaging, messenger app, emails).S Health features unavailable (viewing map, workout of the day recommendations, etc.).Samsung device-only features unavailable (Samsung Pay, T-money, Nike Running, SOS functions, etc.).Music Manager (PC web version) must be used to send music files to the Watch for playback on the Music Player.Only free apps and Watch-specific apps can be downloaded from the Samsung Galaxy Apps.Availability of app download may also vary by app developer, OS, software version and service region"
-
|AP|
veterán
válasz
gyuri2008 #731 üzenetére
ugyan nekem nincs, én még vacillálok a 40 vs 44mm, illetve az alumínium vs acél kérdésen, de annyi biztos, hogy az alu matt, az acél fényes. És egyik sem teljesen fekete, van bennük egy árnyalatnyi kékes beütés.
Más kérdés: iphonnal használja valaki az óráját? Egyelőre még droidos vagyok, de benne van a pakliban egy későbbi váltás. Milyen funkciókat vesztek el, ha iphone-nal használom? Amit eddig találtam az annyi, hogy nem lehet közvetlenül óráról válaszolni üzenetekre. Van más is?
-
Argenon
csendes tag
Nektek megy a telefonálás IOS alatt?
A jelenség a következő: Az óra csatlakoztatva egy Iphone Xs-hez (az értesítések működnek, tudok programokat telepíteni). Ám amikor hívni szeretnék valakit kiírja az óra, hogy csatlakoztassam a telefonhoz. Az itt leírtakat megcsináltam (a telepítéskor is kiírta a program, hogy 2x kell csatlakozni az órához). Egyszer hajlandó is csatlakozni "mindkét" órához a telefon és működik is minden, de kb. fél perc múlva már csak ahhoz az "órához" csatlakozik, amin keresztül nem megy a hívás. Utána csak Factory Reset után tudom használni. SES-ben az IOS 13-ra fogták.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Nagyon szemezek egy ilyen órával fekete alumínium kivitelben. Ami felmerült bennem, hogy mennyire sérülékeny a fekete? Nem fog úgy járni mint az iPhone 5 fekete, hogy egy idő után megkopott? Tehát a tulajok fele kérdés, mennyire karcolódik/ kopik a ház?
-
nokia123
aktív tag
Én is ma kaptam meg nekem jöt sms e-mail is, a futár is hívót 2019.09.19. rendeltem a Konzolvilág.hu
De jön a Note 10 holnap így megvárom és akkor üzemelem be. És pápá Iphone X.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest