- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobo
csendes tag
válasz
blasi19R #4441 üzenetére
Szerimtem is, egy óránál a dizájn nagyon is számít. Nekem legjobban a GWA3 tetszik, de nem veszek a telefonomnál drágább okosórát. Maradt a WA2 és Fitbit Sense közötti választás. Mivel a szögletes órák nekem nem jönnek be, maradt a WA2. Szerencsére most az ára is nagyon jó, a GWA3 árának a 60 százalékáért vettem az acél keretes WA2-t.
-
Tailorzsolt
tag
válasz
blasi19R #4435 üzenetére
Szia. Én a iPhone 12 Pro-van használom kb másfél hete és eddig úgy néz ki minden rendben működik. A Samsung Pay nem fog rajta menni, de ezen kívül szerintem minden okés. Az alkalmazások frissítései ugyanúgy jönnek, elérhető a Galaxy Store, lehet számlapokat és alkalmazásokat letölteni, az értesítéseket rendben megjönnek. Nekem ha eltávolodok a telefontól és megszakad az összeköttetés utána mindig magától visszakapcsolódik, ha Bluetooth hatótávon belülre visszamegyek. Előtte egy Oneplus 7 Pro-val használtam és ott ez sokszor nem történt meg automatikusan. Szóval amire és ahogy én használtam korábban Android telefonnal ugyanúgy tudom használni iphone-al is, semmi hiányt nem tapasztaltam, Samsung Pay-t eddig sem használtam, mást negatívumot meg nem tapasztaltam. Sőt, mint írtam is nekem a visszacsatlakozást is jobban kezeli, mint a korábbi Oneplusom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Hardverkemping június végén
- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest