Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxximus #4488 üzenetére
Visszaolvasva, van aki használja, és azt írta, hogy egész jó a pontossága, egy Omron mandzsettáshoz viszonyítva. Nálam ez majd a hétvége játéka lesz.
Mondjuk a vérnyomás mérés egy eléggé "szubjektív" dolog. Mármint, rengeteg minden befolyásolja az értéket. Már a kalibrációval kapcsolatban is vannak fenntartásaim, mivel a két kar vérnyomása nem mindig azonos, +- 5-10 Hgmm simán lehet alapból is. Meg, ott van az is, hogy vérnyomást mérni elvileg 5 perc nyugalomban ücsörgés után kell, a szívhez közelebbi karon, a szív magasságában, és egymás után felesleges többet mérni, mert pontatlan lesz. Két mérés között kb. tíz percnek nem árt eltelnie.Nekem még volt szerencsém higanyos mérővel dolgozni, fonendoszkóppal, ahhoz képest egy jó minőségű, felkari mandzsettás automata a legpontosabb, ha időnként be van kalibrálva. Már a csuklón mérő mandzsettások sem megbízhatóak, legalábbis pár éve még nagyon nem voltak azok, ez az óra technika meg ki tudja. Tök más elven mérhet, mint a "normális" vérnyomásmérők, ez biztos nem a Korotkov hangot veszi alapul, de nem tudom mi alapján dolgozik.
Mindegy, egy próbát megér, max. elkönyvelem jó játéknak... -
SpongyaBob
veterán
válasz
Maxximus #4438 üzenetére
Én nem látok ebben problémát.
Nem az Apple Watch-ból kell kiindulni ami nem hajlandó működni iPhone-on kívül semmivel...
Simán el tudom képzelni, hogy fentebb a kolléga szimplán a dizájn miatt döntött a GWA2 mellett.Mondjuk az sem mellékes, hogy fele annyiba kerül mint mondjuk egy AW5.
-
Skynet258
veterán
válasz
Maxximus #4333 üzenetére
Sorry srácok, változott a linkek szerkezete az oldalamon, ez a jó link a vérnyomás leíráshoz (ha valakinek még aktuális lenne).
Diokhan, ha belefér visszadobhatod, nem szedek le cikket sose max ha sok éves és kell a tárhelyen a hely.
Más: van most nálam épp egy Z Fold 2, gondoltam Samsung, felrakom a 2 apk-s megoldást - aztán leesett, hogy minek raknám fel, az óra resetelődik ha visszamegyek a Huawei telómra aztán cseszhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Netfone
- Hardverkemping június végén
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest