- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
Mátésum #5004 üzenetére
Az hogy elektromos vihar van a teló mögött
ami egy kifinomult töltési rendszer
Szerinted?
[link] Itt egy komplett töltő kábel tartó
Mellesleg én nem erőltetném a vezetéknélküli töltést a kocsiban.
Melegszik tőle ami nyáron amúgy is gáz lehet. És ha kocsiba ülsz amúgy sem húzogatod ki be a töltőt kivéve ha futár vagy vagy ilyesmi.
-
-
Badboys
őstag
válasz
Mátésum #3552 üzenetére
Szia!
Már elnézésedet kérem mert nem ingyen szeretnénk snapdragonnal szerelt telefont. Ugyanis szinte azonos árban megy a két telefon, igaz nem itt. Az egy más kérdés, hogy MO n nyerészkednek a zug gsm ek és rá pakolnak még 60-70 ezer forintot a fekete importos telefonokra. Probléma esetén meg szaladgálhatsz az igazad után. A telefon megjelenésekor 1000 dollár volt nem USA. Kizárólag snapival szerelve. Ennek ellensúlyozására viszont az előfizetés drága. Annyi az előnye ennek, hogy bármikor fölmondhatod kötbér nélkül. Ami még lényeges, hogy bármikor vissza veszik tőled abban az esetben, ha másik telefont veszel. Ja az sem számít, ha sérült akkor valamennyivel kevesebbért számolják be. A gariztatás is másképpen működik viszont ilyen feltételek mellett nincs is rá szükség. Amiért ezt le írtam volt aki lehazugozott annak tudatában, hogy nem is ismer. Bízom benne, hogy többé ilyen nem fordul elő. Köszönöm -
kokyt
senior tag
-
samu74
addikt
válasz
Mátésum #3412 üzenetére
Ha bemész az akkumulátor részhez és a soha nem alvó alkalmazásokra böksz majd jobbra fent a plusz jelre böksz, nincs a listában amiből ki lehet választani?
Mert a memória résznél is ugyanaz a manőver kell,hogy azt az appot ne figyelje optimalizáláskor.voncci én biztos nem venném meg ,az a márka még a kínai márkák közt is ismeretlen.
Baseus vagy Ugreen, esetleg Blitzwolf. Ezeket használom, ,viszont vettem valami 4000-ért gyári samsung note10 25 wattos töltőt, az a tuti.
-
Vyndree
őstag
válasz
Mátésum #1612 üzenetére
Nem lehet leállítani, pedig többen próbáltak már tényekkel alátámasztva érvelni, de mind hiába, csak a magáét fújja. Rá kell hagyni, talán egyszer abbahagyja. Aki meg erre téved és beleolvas a topicba talán rájön, hogy ki megy szembe a forgalommal. Olyan farkas vagyok aki tud aludni egy birka véleménye miatt.
justmemory: napi használatban senkinek nem melegszik, ha meg töltöd, vagy épp meghajtod hát melegedjen, az a dolga. A Snapist én sem ismerem, de mivel nem olyan van nem is érdekel, és nem is jövök fel minden nap a másikat fikázni. Nálam (is) eddig tökéletesen teszi a dolgát az Exynos, ha nem lenne hangoztatva itt folyton azt se tudnám mi van benne, így hogy tudom örülök neki.
Remélem egyszer megunja és észreveszi hogy senki nem vevő a trollkodására, mert ahogy látom egyre több embernek kezd az agyára menni.
-
-
justmemory
senior tag
válasz
Mátésum #1544 üzenetére
A választási szempontjaimat szándékosan nem írtam le, mert valamelyest egyéni dolog, én feltételezem, hogy mindenki (alaposan) utánanéz, mielőtt választ; de a hosszabb távú szoftveres támogatás közte volt. Azt nem is írtam bele a használatba, hogy olykor az órát is töltöm róla/vele. Ez is szempont volt. Stb.
-
Manka76
senior tag
válasz
Mátésum #1375 üzenetére
Akkor vegyél inkább egy ilyet [DEX kábel]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest