Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Ez érdekesnek látszik. Van értelme az EQ gombnak? Mármint van bármi saját magamra szabható beállítás amit így elő tudok csalni? Bár akkor sem látom nagy értelmét. De biztosan jól szól.
Nekem most egy ebay-es "original" áralakítóm van, csak pubg közben használom, de néha elkezd pittyegni csendesen, mint évekkel ez előtt a radió, amikor mobil hívás érkezik, és kikapcsol. Kihúzom, bedugom és tökéletesen szól, de akkor is bosszantó. Úgyhogy lehet, veszek én is egy eredetit első körben. -
s4hu|SyD^
addikt
-
samu74
addikt
Örülj neki ha nincs problémád.
Mondjuk az egész S20 szérián valami átok van,mert ahogy kutakodtam a members fórumán van ott minden.Mostanában pl. a behaló/zöldülő képernyő a sláger a médiában.
A nem működő gyorstöltés is elég szép számban előfordul,szóval na.Ilyen szórással még egy középkategóriás telefonnal se lehet találkozni, ha kínai ha nem.Értem hogy az iPhone is behal a napon, de ez nem az.Az legyen az ő problémájuk. -
Kékes525
félisten
Ezt alátudom támasztani. Fantasztikusan szól egy jó fülhallgatóval. Én [Mangird Tea] -vel használom.
-
szemy94
senior tag
S9-em több mint 2 éves, semmi karc a kereten, S10 Lite nincs 1 éves, 2-3 ilyen tűhegynyi kopás azért már van rajta. (Mindkettő szilikon tok, minden nap áttörölve, főleg nyáron, mikor nagyon sok a por) Ha akarják megtudják jól csinálni, csak többe kerül. Az S20/21 szériából nem nézem ki, hogy ilyen jól bírná, de ha valakinek van tapasztalata, az leírhatná.
-
kisnokia
aktív tag
Persze, hogy megvettem, mert különben -minőségtől függetlenül- az otthoni vezetékes füleseimet nem tudtam megszólaltatni. -Az általad említett BT DAC-ot ki tudja szolgálni az átvitel minősége?
-Főleg a tendencia bosszantó. Régen egy ilyen kategóriás telóhoz jó minőségű füles járt. A telók ára a jelenben az egekben van; ugyanakkor már nincs hozzájuk füles; DAC; Jack; sőt a képességeit kihasználó töltő; a kábel sem tűnik kívülről minőségi darabnak. -
samu74
addikt
4G exynos. Nem ez a szokványos azért,átlag 3,5 körül szokott lenni.Tudnának reszelni azért a samsungnál is a fogyasztásban még...Próbáltam az energiatakarékos módot is ,de akkor meg a szinkronizálás nem a legjobb.Késnek az üzenetek, e-mailek, stb.
leslien olyan Spigen volt nekem is az S9+on(asszem hibrid air),jó tok.
-
-
-
-
-
Namelesske
addikt
Megmértem a felvett kapacitást 0-100% között kikapcsolt állapotban töltöttem 1 óra 50 percig ami fedte is a gyári adatokat, szóval az van hogy a 4500-as akku tud 2200-at... veszteségekkel. 2000 körül van amit ki tudunk használni belőle. Nem csoda hogy merül. Az enyém még új, állítólag pár töltés után éri el a maximális kapacitását, de nem hiszem hogy ez duplájára növekedne. 2250 lett a vége, amikor szinte 0.0 A volt az áramfelvétel.
@samu74 Azért A51 mert onnan jövök. Köszönöm, próbáltam nem kamuzni, és nem vakított el sem az ára, sem a marketing.
-
justmemory
senior tag
-
Rinocerosz
őstag
Mindenek előtt menny be az Eszközkarbantartóba és tisztítsd meg a ram-ot.. aztán újra indítás.
Sajnos az én tapasztalataim szerint ez a "áthozok másik telefonról mindent" nem a legjobb dolog. A legjobb dolog az, hogy csinálsz egy Gyári adatok visszaállítást. Utána az egész telefont lakd be manuálisan ne hozzál át semmit. Tudom, hogy kinek esik ez jól, meg...stb, de hidd el sokat ér.
A fotókat, videókat, zenéket, névjegyeket (névjegyek appból tudod exportálni és azt a fájlt a gépre.) mentsd a gépre. A könyvjelzőket, jegyzeteket a Samsung cloude-ba tudod szinkronizálni. Biztonsági mentést pedig tudsz készíteni a hívás és sms-ről(Ezt én nem szoktam, szóval nem tudod mennyire működik).Ezt egyébként az összes gyártóra igaz még az Apple-re is.
Esetleg egy wipe cache partition érdemes lehet még csinálni, lehet az rendbe rakja a dolgokat. Esetleg ha kell le tudom írni, hogyan is kell, de vannak itt mások is akik értenek. Valaki majd csak leírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest