- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remus389 #334 üzenetére
Ez már volt korábban, azért SGS3 nem valószínű (olyasmit kéne belerakniuk, ami hülyérekalapálja az SGS2-t, ami mobil technológiából még nem létezik, kb 1-2év kell még, hogy kijöjjenek a 4magos cortex a15-alapú cuccok...
ráncfelvarrások lehetnek, pl tegra-verzió, MHL 2.0, stb. de azt nem hinném, h SGS3-nak hínák.
-
LordTech
tag
válasz
Remus389 #328 üzenetére
Hát ha a htc megint egy gyenge képernyővel, akkumulátorral és magához mért szinvonalú kamerával adja ki a Sensation-t, akkor tényleg csak megközeliteni fogja.
Amúgy normális, hogy nem F5-özök. Csak néha újratöltöm az oldalt.
Azt csak annak a szituációnak az érzékeltetésére irtam, hogy nagyon várandós a teszt.
-
bigand77
tag
válasz
Remus389 #302 üzenetére
Vékonyabb, nem? Most néztem a DHD is 4,3-as, azt hittem az "csak" 4es. Mindegy, mivel az is túl nagy volt, így ez is az, plusz egyetértek az előttem szólókkal, nekem is vékony és túl könnyű lenne valszeg, bár azért ez élőben derül majd ki, mert majd megnézem én is, kíváncsi vagyok rá. Majd ha minden sarki fűszeresnél kapható lesz már, akkor én is megtapogatom
-
Oppenheimer
nagyúr
-
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #254 üzenetére
Barcsak en is az sgs2 "gondjaival"foglalkozhatnek
biztos itt ott lesz valami apro hibaja amit szerencsevel szoftveesen orvosolhatunk. de azert latwzik hogy a sargak igencsak kitettek magukert. technikailag igen impressziv telefon. nekem a 116 grammja es a vekonysaga tetszik. ilyen batar nagy de ilyen konnyu telefont ekkora tudassal nem tudom ki tudna meg osszehozni
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Remus389 #241 üzenetére
Én elsősorban az Android miatt vettem azt amit. Amikor vásárlásra került a sor az SGS tűnt a legjobb választásnak, de már csalódtam benne, állandóan csak a problémák vannak vele. Sorolom:
- GPS még 2.3-al sem az igazi, tegnap voltunk szerenádozni és valahogy el kellett jutni az ofőhöz. Érdekes módon az i4-ek egyből tudták mutatni a pontos pozíciónkat, az SGSnek meg 1 percébe telt.
- A kijelző felbontása kiábrándító, hiába szépek a színek, ha látom a pixeleket.
- 2.1-es és 2.2-es firmwarekkel lassú és laggos volt a telefon, 2.2.1-el jött egy szemmel látható gyorsulás, de még a 2.3-al sem hozza egy új SE, vagy HTC sebességét.
- Ha már 2.3-nál tartunk: állandóan előjön egy bug ami miatt az Android OS órák alatt leszívja az aksit, most is ezzel küszködök és azt figyelem, hogy mikor kezd el megint merülni, hogy nyomhassak egy rebootot.
- Zenelejátszás: Nem igaz, hogy a Samsung gyárilag nem tudja kihozni a maxot a wolfson wm8774 hangcsipből és egy francia hackerre van szükség, hogy valamennyire szóljon a telefon. Ugyan ez igaz a videofelvételek hangminőségére is.Ezért nem bízok már a Samsungban és ezért biztos, hogy a következő telefonom nem Samsung gyártmány lesz. Sajnos a tapasztalataim azt mondatják velem, hogy az SGS2-nek is rengeteg ilyen hibája lesz, ami csak több hetes használat után derül ki. Az SGS-nél is milyen jó tesztek születtek, mindenhol a kijelzőt meg a sebességet dicsérték és lám mi lett belőle...
-
pzstm
titán
válasz
Remus389 #228 üzenetére
úgy értettem, hogy 4"-os kijelzővel rendelkező telefon volt már zsebemben, azzal nem volt bajom.
Azt tudom biztosra, hogy hosszab ideig ekkora méret kényelmesen elfért a zsebemben:
107,85 x 53,1 x 13,7 milliméterehhez képest SGS2:
125.3 x 66.1 x 8.5 mmmagasabb picit, de ezzel tisztában is vagyok
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Remus389 #202 üzenetére
"ráadásul az iphone 5 nagyobb kijelzővel(állítólag 4 col)"
Szerinted egy ilyen pletykának mennyi a valóságtartalma? Azt ugye vágod, hogyha 4 colos lenne az i5 kijelzője, akkor jelentősen nagyobb lenne a területe a 4,3 colos SGSII kijelzőjénél? Ráadásul olyan széles lenne tőle a telefon, hogy lehetetlen lenne használni.
Remusz: Nem értelmezem félre, most te kerülöd valamiért, hogy rendes választ adj.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Remus389 #213 üzenetére
Már kezd nevetségessé válni, ahogy véded sokkal kisebb DPI-jű kijelzőt a sokkal nagyobb DPI-jüvel szemben. Igen, tényleg nem csak a DPI számít, de áruld már el nekem, hogy pl. az i4 IPS kijelzője miben sokkal rosszabb samoled+nál?
A legfontosabb technikai paraméterben allulmarad a samoled, úgyhogy erről kár vitázni.
(#203) HÁ: Ilyesmivel nem kell foglalkozni.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Remus389 #202 üzenetére
Nálad mi a kartávolság, és hányszor használod a telefonodat kinyújtott karral? Egyébként mittudomén, telefonmérettől és helytől függ. Ha a klotyón ülök, akkor lehet, hogy megvan a 30-40 centi. Ha az utcán, a buszon, az asztal mellett ülve, vagy kb. minden egyéb szituációban, akkor szerintem kevesebb. De sajna otthon hagytam a colostokkot.
az iphone az valami új vallás vagy mi
Ugye tudod, hogy nem iPhone telefont használok, hanem egy Samsung Omnia 7-et? Szóval ezzel a kóstolgatással nálam nem fogsz célba érni
akkor ez istenkáromlásnak minősül ha azt mondom nekem jobban tetszik élőben egy Super Amoled Plus
Már mindenki látta az SGS2-őt élőben, csak én nem?
(#205) pzstm: Na jó, de az a sajtófotókon is látszott, hogy a kis csini lánykákat kitakarja a telefon, szóval úgy nem lesz jó
-
sheep
addikt
válasz
Remus389 #198 üzenetére
a gps hiba nem beskatulyázás, a samu bámulatosan ért hozzá hogy elcsessze
volt omnia2-m, iszonyat rossz volt a gps-e
akartam sgs-t venni, kb 5 telefont kipróbáltam (pannonost, függetlent, 2.1-2.2-vel), mindegyiken szinte használhatatlan volt a gps, ezért nem vettem
(nehezen/sokára talált jelet, eldobta, egy utcával arrébb rakott le, stb, ez így kb. kuka)
a defy egy álom ahhoz képest, nem bántam meg egy percig sem hogy nem samut vettem
és mivel a gps szarakodás évek óta kíséri a samut, jogos a félelem hogy lehet most is így lesz
ha nem, akkor nagyon el fogok gondolkodni a cserén, mert nagyon jó lett a sgs2 az előzetes szerint -
Morden24
nagyúr
válasz
Remus389 #189 üzenetére
Hat azert szovegolvasasban is jobb egy nagyobb kijelzo valljuk be.
Nem, ha a felbontás miatt darabosabb a kép. Egyébként tisztázzuk: én nem azt mondom, hogy az SGS2-őn nem lehetne remekül olvasni, illetve hogy ne lenne jobb a nagyobb kijelző. Én azt mondom, hogy van Samsung telefonom 4"-os képernyővel, és a szifon veri szövegolvasásnál, teljesen objektív tényezők alapján. Innentől fogva pedig nem állítanám, hogy a piacon lévő legjobb megjelenítő. Esetleg a saját méretén belül, vagy mittudomén.
kinagyitod az eölnel is igy elveszik a jobb felbontas elonye
Pont ez az, hogy nem veszik el.
hogy tudtam hogy megjelennek az epöl védök...
Hogy tudtam, hogy az érven túli érv ez lesz (én, mint epöl védő, ez egyébként is a nap vicce
)... nem védem az Apple-t, csak nem fogadom el, hogy egy tech specek szempontjából hátrányban lévő kijelzőt objektívan a piac legjobbjának kiáltsanak ki. Ennyi.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Remus389 #183 üzenetére
Nézd, abban 100%-osan biztos vagyok, hogy szövegolvasás, netezés esetén látványosan jobb az Apple retinája, mint bármi, amit láttam (SGS2-őt még nem). Az, hogy objektíven ennek lenne a legjobb kijelzője, az pusztán az adatok alapján cáfolható.
Azt elhiszem, hogy van olyan tevékenység, ahol esetleg jobbnak tűnik, mint a konkurencia.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
Remus389 #167 üzenetére
Én egy LG Secret felső füles résszel használom az SGS-t. Igaz én főképpen basszus orientált vagyok.
Akkor lett elegem amikor egy Samsung S3310 basszus effektusa egy Samsung hallójáratos füles keretében porig alázta sz SGS-em.
Mióta kernelt cseréltem rajta jobb lett. A filmeknél is olyan mintha nem egy 2.0 hangszóró szólna a fülembe hanem egy 2.1 es. Bár ez az én véleményem... -
ThorsHUN
őstag
válasz
Remus389 #167 üzenetére
Javaslom meglatogatni a "milyen fulhallgatot vegyek" topikot, ahol az utolso par oldalon volt egy offtopik vita a telefonok zenelejatszasi kepessegeit illetoen. Az ottani sracok tenyleg nem sajnaljak a penzt a fulesekre es olyan korokben mozognak, ahol a sennheiser mar gagyinak szamit. Ok irtak ezt a voodoo temat. Meg Sheratantol hallottam, hogy a Meizu M9 es az SGS chipje ugyanaz (?) csak a Meizuek irtak hozza normalis szoftvert.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Remus389 #161 üzenetére
De, kellett, tobb tulaj allitasa szerint (lasd az idokozben befutott extulaj hozzaszolasat).
A Voodoo Projekt volt hivatott ezt szoftveresen tamogatni. Amugy - allitolag, de nem ertek hozza es hallomasbol epitkezek - ugyanolyan chip van az sgsben mint az iphone4ben, vagy mint a meizu m9ben. Csak azokhoz alapbol irtak megfelelo szoftvert is, hogy kihasznaljak a hardver erejet.(Nem szegyen az, ha a birtokolt keszulek nem tokeletes... a Desire-mnek pl konkretan vacak a lejatszoja. A Meizu M9 az otvar fulessel is, amit a desire-hozt kaptam, azzal is erezhetoen sokkal jobban szebben szol.)
-
Gabi 8906
senior tag
-
killerjohn
addikt
válasz
Remus389 #130 üzenetére
szinte biztos vagyok benne, mert a HD2-n ilyen akadásokat még véletlenül sem látni
Nagyon remélem, hogy XDA-s srácok hamar képbe kerülnek, jön rá (SII-re) bootloader, meg CM7 vagy legalább egy stock gingerbread...HTC-nél szoktam mondani: "because Sense... makes no sense."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest