- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
t72killer #330 üzenetére
RAM-ból még egyszer nem futottam ki a Desire(gsmarena szerint 576MB) esetében. Annál inkább az appokra szánt tárhelyből amit itt jócskán megnöveltek(bár tény nem 16GB). A Desire-hez én is nézegettem a nagy teljesítményű akkumulátorokat, de azok az ócska és undorító hátlapok, inkább töltögetem alvás közben a telefont. Ha kevés az üzemidő akkor vannak hordozható USB-s akkumulátorok igaz amíg rá van dugva a készülékre addig nem annyira kényelmes használni mintha az akkut cserélné ki az ember, de legalább nem kell hozzá kikapcsolni a telefont. Mobile Meetingen megfogdostam, kipróbáltam és azt kell, hogy mondjam engem lenyűgözött.
-
Rusi
senior tag
válasz
t72killer #169 üzenetére
A 3D HD lényegtelen, mert a 2X se képes ilyesmire, de az MHL-ből már készül a 2.0-s szabvány, ami lehetővé teszi majd 3D anyagok továbbítását is.
Kijelzőhöz annyit fűznék hozzá (én még nem láttam a Galaxy S2-t), hogy a ppi érték csak egy szám, azon kívül is még rengeteg egyéb paraméter is meghatározza a kijelző minőségét. Az, hogy 0,1 centiről mennyire látszanak a pixelek vagy sem, kb. lényegtelen, mert soha, senki nem használja így a telefonját. A 480x800-as felbontás nem kevés, még 4,3"-on sem, emlékszem, amikor a 240x400 volt a népszerű, nagy különbségek voltak és ott is volt, hogy egy nagyobb képátlójú kijelzőn szebb volt a kép, mint az ugyanolyan felbontású és kisebb méretűn. Ezzel NEM az iPhone 4 kijelzőjét akarom lekicsinyleni, hiszen felbontásban tényleg mindenki előtt van. Viszont nem feltétlen attól lesz a legjobb egy kijelző, hogy beletolnak ultra nagy felbontást, egy bizonyos szint felett már nem érzékeled és nincs is értelme, mert terheli mind az akkut, mind a procit.
-
Xaels
félisten
válasz
t72killer #150 üzenetére
Csak ugye a gyártás nem a szolgáltatóktól függ. Amúgy remek példát hoztál fel az i4-el kapcsolatban. Ugye az nálunk hivatalosan jól megkésve került be szolgáltatói kínálatba pont emiatt. Az a kevesebb RAM, meg minimálisan gyengébb kamera előzetes becsléseim alapján jó 25.000-30.000 forintot fog jelenteni függetlenül, ha nem többet. Ennyivel nem tud többet a készülék szvsz. Ami meg az LG felé dönti a mérleget az a HDMI csatlakozó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Sorozatok
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest