- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
válasz
killerjohn #284 üzenetére
Belinkelhetsz 200 tesztet, én akkor is a szememnek fogok hinni sajnos. A mobilarénás fotós cikkekben is próbálják egyes telefonok kamerái által készített képek alá beírkálni, hogy az milyen jó, de nem fogom elhinni, ha egyszer fos. A kijelzővel is így vagyok. Amíg ugyanaz a neonzöld, neonpiros, és egyéb neon szinek fogadnak a természetes helyett, mint az sgs esetén, addig azt fogom mondani hogy parasztvakítás (bár bejön a samsungnak, ez látszik). És hiába fogja leírni, hogy a kb feleannyi pixel ugyanolyan jól mutat majdnem 1 collal nagyobb kijelzőn, sajnos max kiröhögöm. Ez kb olyan mintha 2 tábla (egyforma) csokiról próbálná vki megmagyarázni, hogy az egy tábla azért jobb mert az finomabb. Na ugyanekkora baromság ez a pixeles hasonlítgatás is. Kihozzuk a szarabbat jobbnak...
Az engadgettel meg nem kéne dobálózni, ha arra céloznál, hogy objektív az oldal, mert csúnyán beégtek, amikor kihozták, hogy az i4 kamerája jobb az n8-nál, és kiderült hogy az n8 fotóit lerontották photoshoppal....guglizz rá.
-
babosmiki
addikt
válasz
killerjohn #284 üzenetére
A lényeget azért kivehetted volna magyarul, mert ugye ez egy magyar topic.
-
bigand77
tag
válasz
killerjohn #131 üzenetére
Ugyan már, sztem mindenki látja, elég a dell-es cikket megnézni. Csak nem mondja, mert a házigazdák mindig ehm, nem tudok szebb szót, fröcsögésbe kezdenek, hogy jujdemegsértetted őket, ha szólsz ,hogy picit átlátszó a dolog. 1 részlehajlás-mentes cikket nem olvastam még itt, de azt hiszem nem is emiatt jár ide senki
Mindenki el tudja maga dönteni, hogy tetszik-e neki a telefon, itt elolvashatja, hogy köbö hogy működik, esetleg a fórum részen megvitathatja a teló tulajokkal, hogy mik a tapasztalatok.
Úgyhogy akárhogy is, jó nekünk, hogy van ez az oldal -
dr. Kind
aktív tag
válasz
killerjohn #124 üzenetére
Elírtam, nyilván nem a rendszeren, hanem a telefonon érződik, köszi hogy szóltál, javítottam. És izé, nem nagyon értem a kiakadásodat, az viszont tetszik, hogy számodra a Mobilaréna neve egy és ugyanaz a technológiai lemaradással és a gyártóknak történő folyamatos nyalással, ma is jókedvűen hajtom álomra fejem.
A kérdésedre pedig még mindig nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest