- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Remus389 #241 üzenetére
Én elsősorban az Android miatt vettem azt amit. Amikor vásárlásra került a sor az SGS tűnt a legjobb választásnak, de már csalódtam benne, állandóan csak a problémák vannak vele. Sorolom:
- GPS még 2.3-al sem az igazi, tegnap voltunk szerenádozni és valahogy el kellett jutni az ofőhöz. Érdekes módon az i4-ek egyből tudták mutatni a pontos pozíciónkat, az SGSnek meg 1 percébe telt.
- A kijelző felbontása kiábrándító, hiába szépek a színek, ha látom a pixeleket.
- 2.1-es és 2.2-es firmwarekkel lassú és laggos volt a telefon, 2.2.1-el jött egy szemmel látható gyorsulás, de még a 2.3-al sem hozza egy új SE, vagy HTC sebességét.
- Ha már 2.3-nál tartunk: állandóan előjön egy bug ami miatt az Android OS órák alatt leszívja az aksit, most is ezzel küszködök és azt figyelem, hogy mikor kezd el megint merülni, hogy nyomhassak egy rebootot.
- Zenelejátszás: Nem igaz, hogy a Samsung gyárilag nem tudja kihozni a maxot a wolfson wm8774 hangcsipből és egy francia hackerre van szükség, hogy valamennyire szóljon a telefon. Ugyan ez igaz a videofelvételek hangminőségére is.Ezért nem bízok már a Samsungban és ezért biztos, hogy a következő telefonom nem Samsung gyártmány lesz. Sajnos a tapasztalataim azt mondatják velem, hogy az SGS2-nek is rengeteg ilyen hibája lesz, ami csak több hetes használat után derül ki. Az SGS-nél is milyen jó tesztek születtek, mindenhol a kijelzőt meg a sebességet dicsérték és lám mi lett belőle...
-
Oppenheimer
nagyúr
Francba, előbb beszéltem, mint számoltam és tényleg.
Akkor megkövetem magam. Tényleg túlbecsültem őket.
Remusz: tudod egy téglalap területe nem az átmérőjétől függ, hanem az oldalai arányától és hosszától. Matek 1-es, ülj le. Ja, és olvasd el az aláírásom. Szerintem kettőnk közül te vagy fanatikus rajongó, nem én.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Remus389 #202 üzenetére
"ráadásul az iphone 5 nagyobb kijelzővel(állítólag 4 col)"
Szerinted egy ilyen pletykának mennyi a valóságtartalma? Azt ugye vágod, hogyha 4 colos lenne az i5 kijelzője, akkor jelentősen nagyobb lenne a területe a 4,3 colos SGSII kijelzőjénél? Ráadásul olyan széles lenne tőle a telefon, hogy lehetetlen lenne használni.
Remusz: Nem értelmezem félre, most te kerülöd valamiért, hogy rendes választ adj.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Remus389 #213 üzenetére
Már kezd nevetségessé válni, ahogy véded sokkal kisebb DPI-jű kijelzőt a sokkal nagyobb DPI-jüvel szemben. Igen, tényleg nem csak a DPI számít, de áruld már el nekem, hogy pl. az i4 IPS kijelzője miben sokkal rosszabb samoled+nál?
A legfontosabb technikai paraméterben allulmarad a samoled, úgyhogy erről kár vitázni.
(#203) HÁ: Ilyesmivel nem kell foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Gyúrósok ide!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Revolut
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest