Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
Matula bácsi #335 üzenetére
ja, nekem is ez szúrta a szememet nagyon
-
killerjohn
addikt
az nagyon beteg hogy ilyen háttérfény mellet KAMERÁZHATÓ a kijelzője... a HD2 képét még szemmel is alig látni a kertben...
-
killerjohn
addikt
gondoltam bekvótolom, hátha benyögik az almafanok, hogy az engadget sem normális
meg a PH sem. meg senki. csak ők. igaz, hogy ők még nem láttak GSII-tThe Galaxy S II's screen is nothing short of spectacular. Blacks are impenetrable, colors pop out at you, and viewing angles are supreme. This would usually be the part where we'd point out that qHD (960 x 540) resolution is fast becoming the norm among top-tier smartphones and that the GSII's 800 x 480 is therefore a bit behind the curve, but frankly, we don't care. With a screen as beautiful as this, such things pale into insignificance.
We'd even go so far as to say it's better than the iPhone 4's screen, purely because, at 4.3 inches, it gives us so much more room to work with. It's almost impossible to split the two up in terms of quality of output, they're both top notch. Notably, however, that was also true of Samsung's original Super AMOLED display, the one that graced the 4-inch Galaxy S, and by now you must be wondering if there's actually anything significant enough in the new S-AMOLED technology to justify appending that "Plus" to its name. The short answer is yes, and it's all in the pixels.
The one major downside to the original Super AMOLED panel was to be found in its PenTile matrix subpixel arrangement. It employed an RGBG pattern, wherein you got two green subpixels for every pair of red and blue ones, but the overall resolution was counted on the basis of green subpixels. Ergo, a PenTile 800 x 480 resolution wasn't as rich at the subpixel level as your standard RGB screen (768,000 versus 1,152,000), which resulted in slightly grainier images than would otherwise have been the case. Well, that "otherwise" scenario is now with us, because Samsung has switched to a Real-Stripe RGB array in the 4.3-inch Galaxy S II, which means it packs the full 1.152 megasubpixel count and, as we've already noted, the display looks delectable for it. A lesser criticism of the original Galaxy S was that its colors were a little blown out and oversaturated, but that's once again rendered moot on the successor device -- a software setting called Background effect allows you to tweak saturation, so if you're feeling a little melancholy, you can tone down the intensity of your handset's colors to match your ennui. Basically, if we haven't made it clear already, this is everything that Super AMOLED was, minus the bad parts and plus an extra .3 inches in real estate. A triumph.
-
killerjohn
addikt
válasz
Remus389 #130 üzenetére
szinte biztos vagyok benne, mert a HD2-n ilyen akadásokat még véletlenül sem látni
Nagyon remélem, hogy XDA-s srácok hamar képbe kerülnek, jön rá (SII-re) bootloader, meg CM7 vagy legalább egy stock gingerbread...HTC-nél szoktam mondani: "because Sense... makes no sense."
-
killerjohn
addikt
válasz
dr. Kind #126 üzenetére
Ne haragudj, nem offense volt
Szerintem teljesen normális ha van részrehajlás, hiszen senki sem ad szívesen valamit azért hogy lehúzzák. Nem mintha lenne miért, hiszen beszarás jó a teló! Illetve titeket sem akartam ezzel megbántani, sajnálom ha kellemetlen perceket szereztem! A technológiai lemaradást sem volt konkrétum, csak felsoroltam - legyen akármilyen ésszerűtlen is - hogy mi lehet az oka annak, hogy úgy érzitek hogy ez az világ első három olyan telója amin az Android akadásmentesen fut. Minden tiszteletem a Mobilarénának, állandóan itt sasolom az eseményeket, illetve a PH! szinte minden lapján! Sajnos néha olyan jellegű cikkek, vagy el-elejtett mondatokat látok, melyek a fenti "nyalás effekt"-et juttatják eszembe - vagy én vagyok paranoid, vagy nem
Csak így tovább! peace!
-
killerjohn
addikt
Ez érződik is a rendszeren, az LG Optimus 2X és a Motorola Atrix 4G után ez a harmadik olyan telefon, amelyen simán és akadások nélkül fut a rendszer, sőt: a Galaxy S II még jobban odaver sebességérzetben.
ŐŐŐŐ miről is van szó? Milyen rendszer? Ugye nem az Androidra gondoltál? Csak mert még az eredetileg WinMo-s HD2-n is úgy fut az Android mint az álom. Napjára sem emléxem, amikor valami akadást láttam volna, pedig iszonyat érzékeny vagyok a felület reakcióidejére, érzékenységére... Most vagy én értettem félre, vagy 400 MHz-es procis telóknál leragadtatok, vagy csak (megint) be kell ny*lni a gyártónak?
Érdeklődnék: lehet tudni, hogy idehaza mikor és hol lesz kapható (mármint nem szolgáltatónál, hanem függetlenül), illetve mennyi pínzé'?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EA Sports WRC '23
- Home server / házi szerver építése
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest