Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
#10949376 #285 üzenetére
Ikszdé ikszdé azt mondtam, hogy simán kibírnám, ha nem műanyag és 116, hanem mondjuk fém és 130-140. Egyébként megjegyzem, hogy a 150K-s kategóriában már általában nem úgy állnak hozzá az emberek, hogy majd megszokom. Ikszdé.
(#290) Gengi: Van benne igazság, mondjuk nekem az i4-en nem volt bugyi (a hátlap kapott egy Zaggot), és karcmentesen adtam el több, mint fél évesen. Tokot álmában láthatott legfeljebb.
Más kérdés, hogy a csaj, aki megvette azonnal húzott rá valami DolcseésGabbána pufidzsekit. Nem lehet mindenkinek igénye az ízlésességre, na(#293) zola8van8: Én lehetek arany középút? Hardver és specek nagyjából tetszenek, készüléktest egész korrekten néz ki, szoftver nem kéne
-
Morden24
nagyúr
válasz
LordTech #280 üzenetére
Hidd el a fémnek is van elég hátránya ahhoz, hogy ne egy ekkora készüléknél alkalmazzák.
Van, mert sérülékeny, csúszhat és hideg is tud lenni, de amúgy én hozzátenném, hogy egy 4,3-as tepsinél szerintem nem feltétlenül előny a 116g. Félreértések elkerülése végett: nem mondom, hogy gáz, valakinek biztos előny, én szerintem kicsit bizonytalannak érezném ilyen kis súllyal az ilyen nagy telefont.
És akárki akármit mond, bármilyen szép, selymes plasztikot kevernek, a fém mindig is prémiumabb, minőségibb látványt és érzést fog kelteni, legalábbis szerintem. -
Morden24
nagyúr
válasz
youngboy #223 üzenetére
Még a 4,3 is elfér akár zsebben is. Persze ha mondjuk spandexet hordasz, akkor lesznek gondjaid
A vicc az, hogy én (a közelmúltat tekintve) a 2,8"-os Diamondról kezdtem meg a lassú vándorlásomat a mostani 4"-os Omnia7-hez, és szembetűnő változás nem történt a felhasználási, tárolási és hordozási szokálsaimban
(#225) Robertoq: Én azt mondom, hogy nem fogadom el az állítást, miszerint minden szempont alapján objektívan a legjobb kijelző jelenleg az SGS2-é. Egyébként én nem gondolom, hogy nem tud. Rakjon. Várom.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Remus389 #202 üzenetére
Nálad mi a kartávolság, és hányszor használod a telefonodat kinyújtott karral? Egyébként mittudomén, telefonmérettől és helytől függ. Ha a klotyón ülök, akkor lehet, hogy megvan a 30-40 centi. Ha az utcán, a buszon, az asztal mellett ülve, vagy kb. minden egyéb szituációban, akkor szerintem kevesebb. De sajna otthon hagytam a colostokkot.
az iphone az valami új vallás vagy mi
Ugye tudod, hogy nem iPhone telefont használok, hanem egy Samsung Omnia 7-et? Szóval ezzel a kóstolgatással nálam nem fogsz célba érni
akkor ez istenkáromlásnak minősül ha azt mondom nekem jobban tetszik élőben egy Super Amoled Plus
Már mindenki látta az SGS2-őt élőben, csak én nem?
(#205) pzstm: Na jó, de az a sajtófotókon is látszott, hogy a kis csini lánykákat kitakarja a telefon, szóval úgy nem lesz jó
-
Morden24
nagyúr
válasz
Remus389 #189 üzenetére
Hat azert szovegolvasasban is jobb egy nagyobb kijelzo valljuk be.
Nem, ha a felbontás miatt darabosabb a kép. Egyébként tisztázzuk: én nem azt mondom, hogy az SGS2-őn nem lehetne remekül olvasni, illetve hogy ne lenne jobb a nagyobb kijelző. Én azt mondom, hogy van Samsung telefonom 4"-os képernyővel, és a szifon veri szövegolvasásnál, teljesen objektív tényezők alapján. Innentől fogva pedig nem állítanám, hogy a piacon lévő legjobb megjelenítő. Esetleg a saját méretén belül, vagy mittudomén.
kinagyitod az eölnel is igy elveszik a jobb felbontas elonye
Pont ez az, hogy nem veszik el.
hogy tudtam hogy megjelennek az epöl védök...
Hogy tudtam, hogy az érven túli érv ez lesz (én, mint epöl védő, ez egyébként is a nap vicce
)... nem védem az Apple-t, csak nem fogadom el, hogy egy tech specek szempontjából hátrányban lévő kijelzőt objektívan a piac legjobbjának kiáltsanak ki. Ennyi.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Remus389 #183 üzenetére
Nézd, abban 100%-osan biztos vagyok, hogy szövegolvasás, netezés esetén látványosan jobb az Apple retinája, mint bármi, amit láttam (SGS2-őt még nem). Az, hogy objektíven ennek lenne a legjobb kijelzője, az pusztán az adatok alapján cáfolható.
Azt elhiszem, hogy van olyan tevékenység, ahol esetleg jobbnak tűnik, mint a konkurencia.
-
Morden24
nagyúr
jelenleg nem tudnék jobb képpel rendelkező telefont mondani az S II-nél
Kivonták volna az i4-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest