- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigand77
tag
válasz
Remus389 #302 üzenetére
Vékonyabb, nem? Most néztem a DHD is 4,3-as, azt hittem az "csak" 4es. Mindegy, mivel az is túl nagy volt, így ez is az, plusz egyetértek az előttem szólókkal, nekem is vékony és túl könnyű lenne valszeg, bár azért ez élőben derül majd ki, mert majd megnézem én is, kíváncsi vagyok rá. Majd ha minden sarki fűszeresnél kapható lesz már, akkor én is megtapogatom
-
bigand77
tag
válasz
killerjohn #284 üzenetére
Belinkelhetsz 200 tesztet, én akkor is a szememnek fogok hinni sajnos. A mobilarénás fotós cikkekben is próbálják egyes telefonok kamerái által készített képek alá beírkálni, hogy az milyen jó, de nem fogom elhinni, ha egyszer fos. A kijelzővel is így vagyok. Amíg ugyanaz a neonzöld, neonpiros, és egyéb neon szinek fogadnak a természetes helyett, mint az sgs esetén, addig azt fogom mondani hogy parasztvakítás (bár bejön a samsungnak, ez látszik). És hiába fogja leírni, hogy a kb feleannyi pixel ugyanolyan jól mutat majdnem 1 collal nagyobb kijelzőn, sajnos max kiröhögöm. Ez kb olyan mintha 2 tábla (egyforma) csokiról próbálná vki megmagyarázni, hogy az egy tábla azért jobb mert az finomabb. Na ugyanekkora baromság ez a pixeles hasonlítgatás is. Kihozzuk a szarabbat jobbnak...
Az engadgettel meg nem kéne dobálózni, ha arra céloznál, hogy objektív az oldal, mert csúnyán beégtek, amikor kihozták, hogy az i4 kamerája jobb az n8-nál, és kiderült hogy az n8 fotóit lerontották photoshoppal....guglizz rá.
-
bigand77
tag
-
bigand77
tag
válasz
killerjohn #131 üzenetére
Ugyan már, sztem mindenki látja, elég a dell-es cikket megnézni. Csak nem mondja, mert a házigazdák mindig ehm, nem tudok szebb szót, fröcsögésbe kezdenek, hogy jujdemegsértetted őket, ha szólsz ,hogy picit átlátszó a dolog. 1 részlehajlás-mentes cikket nem olvastam még itt, de azt hiszem nem is emiatt jár ide senki
Mindenki el tudja maga dönteni, hogy tetszik-e neki a telefon, itt elolvashatja, hogy köbö hogy működik, esetleg a fórum részen megvitathatja a teló tulajokkal, hogy mik a tapasztalatok.
Úgyhogy akárhogy is, jó nekünk, hogy van ez az oldal -
bigand77
tag
válasz
Valentino K. #93 üzenetére
Pont ezen gondolkoztam. Mire van annyira mindenki begerjedve, mikor a 2.3 nem is kezeli a két magot? Gyerekek, arra meg is kell írni az op rendszert, hogy tudja rendesen kezelni. Ez erősen tudati dolog, hogy ezeket gyorsabbnak gondoljuk sztem...Már az sgs is hűdegyorsnak volt kikiáltva, akkor ez most hűdeextragyors? Majd akkor lesz a 2 magnak értelme ha a rendszer kezelni is tudja.
A kijelzőnél meg a teszter nem látott jobbat a piacon...köhöm, ajánlanék egy i4 megtekintést. Jó volt az sgs-nek is az élessége, de látszik, hogy nem i4. És a felbontás nem nőtt, viszont a képernyőméret igen...ezek a neonszinek meg őrületbe kergetnek, ezért nem vettem sgs-t, ha ugyanolyan maradt valóban, akkor meg sem fog fordulni a fejemben, hogy beruházzak a kettesre, akár később amikor valóban kihasználják a 2 magot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vicces képek
- Interactive Brokers társalgó
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest