- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Morden24 #292 üzenetére
mindenkinek megkel szokni valamit rajta ha megveszi ,írj nekik hogy pontosan milyen telot akarsz és majd csinálnak neked olyat ami tökéletes (neked),meg nekem meg ...mindenki talál rajta valamit ami nem tetszik vagy megszokja vagy nem és eladja vagy elcseréli.ne is értem milyen buták ezek a samsungnál hogy miért nem csinálnak mindenkinek tökéletes telot hm
-
Gengi
senior tag
válasz
Morden24 #281 üzenetére
Az én véleményem is ilyen a fém borításról, de sajnos ismerem magam és ha a készülékem egy tokban kéne tartanom ,amíg használom lehet akár a nyák csupaszon is ennyi erővel benne egy műanyag zacsiban.
Viszont ahogy ennél a készüléknél is a készülék fele gorilla glass a másik fele pedig ugyan műanyag, de legalább ha legatyásodik fillérekért kaphatsz újat.
Sok embert látok iphone4-el ,meg egy csomó jó cuccal, de bugyit húznak rá és így nincs értelme az egésznek, ha meg nincs rajta bugyi lekopik és szétkarcolódik.
-
Robertoq
őstag
válasz
Morden24 #226 üzenetére
Még - sajnos - nem láttam élőben, de igaz lehet. És ha nem is minden szempontban, de összességében lehet a legjobb kijelző, hisz az előd sima sgs-el összenézve továbbra se látok hatalmas különbségeket normál használat mellett, miközben van egyéb fontos tulajdonság is pl a fogyasztás. Szóval várjuk meg a holnapi tesztet
-
Robertoq
őstag
válasz
Morden24 #191 üzenetére
De Te is objektívan ítélsz, ha 1 "tech spec" alapján gondolod azt, hogy a másik a jobb. De felesleges is erről beszélni itt. És ne gondolja senki, hogy pont a Samsung nem tudna nagyobb felbontású stb kijelzőt rakni a telefonba mikor ők a világ legnagyobb kijelzőgyártója
-
Remus389
veterán
válasz
Morden24 #200 üzenetére
miért akkor hány centi nálad a tipikus távolság ahonnan nyomkodod?
intervallum-ot is megadhatsz
mondjuk nálam kb 40 cm
szerk: Látom nagyon küzdenek az epöl védők
az iphone az valami új vallás vagy mi, attól jobbat nem lehet? akkor ez istenkáromlásnak minősül ha azt mondom nekem jobban tetszik élőben egy Super Amoled Plus? mert a Retina displéj és Steve Jobs... meg az ájfóóón
ráadásul az iphone 5 nagyobb kijelzővel(állítólag 4 col) és ugyanakkora felbontással lesz(hogy az app-ok kompatibilisek legyenek), tehát valószínűleg csökken a dpi-je, persze ott ez nem lesz nektek probléma, akkor az fog tetszeni hogy hű de jó hogy 4 col
-
cqr
aktív tag
-
Remus389
veterán
válasz
Morden24 #186 üzenetére
Hat azert szovegolvasasban is jobb egy nagyobb kijelzo valljuk be. Nyilvan kinagyitod az eölnel is igy elveszik a jobb felbontas elonye. Meg videot mezni jatszani is biztos jobb lehet ezen a samu kijelzon.
de latatlanba nem bolcs dolog nyilatkozni aki irta a cikket o mind2-t latta tehat az o velemenye a mervado jelenleg.
hogy tudtam hogy megjelennek az epöl védök...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest