- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco #223 üzenetére
Win prblémára a megfelelő topicban (XP vagy 7) kapok választ, záros időn belül, többet is, jellemzően egy, a helyes irányba mutatót
Én a kékhalálos topikban nagyjából egy hete nem kapok választ, pedig pontosan leírtam a problémát és a kapott hibaüzenetet. Valószínűleg az a gond, hogy Bluescreen Viewer screenshottal nem tudok szolgálni.
-
floatr
veterán
válasz
DeFranco #223 üzenetére
Hogy mi a problem? Nem segítséget kértem, elmondtam a véleményemet, aztán egyből lehülyézel/hazugozol. Ha segítség kell, megtalálom, de ez a bohóckodás platformfüggetlen.
Az itt fórumozók többségénél régebb óta használom a win-t, és még a mai napig is okoz kellemetlen meglepetéseket; gyakrabban, mint a binugz 6 év után. Ha a problémamegoldási képesség közötti különbséget feszengetnéd a két oprencer gyp-s topic-jai fényében, akkor nem ártana figyelembe venni a gyártók hozzáállását, az elterjedtséget, és a felmerülő problémák jellegét. Binugz esetében elsöprő mennyiségű olyan "probléma" van, hogy bizonyos win alkalmazások nem futnak, jobb esetben alternatívát keresnek, ami nincsen. Ezen túl viszont olyan problémák kerülnek napvilágra, ami szélsőségesnek mondhatóak, vagy elenyésző számban vannak egyáltalán tudatában a hibának is, de mélység tekintetében a win-es problémák legmocskosabbjaival vetekednek.
-
attila9988
őstag
válasz
DeFranco #223 üzenetére
Mit jelent az hogy linux éve? Pontos definíciót még nem hallottam ezzel kapcsolatban, de érdekelne....
Egyébként sok OS -hez - nem lunux -hoz, hanem OS -hez - remek dokumentáció készül, és ezek sok esetben alkalmazástól függően átjárhatóak. Nézd meg pl az arch -ét. Nem mondom hogy freebsd szintű doksi, de igazán jól összeszedett, és ubuntus trehány forum -októl sokkal hasznosabb is.
(#227) locall Mondj nekem olyan forum -ot, ahol minden embernek csak neked tetsző véleménye van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest