Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
DeFranco
üzenetére
Win prblémára a megfelelő topicban (XP vagy 7) kapok választ, záros időn belül, többet is, jellemzően egy, a helyes irányba mutatót
Én a kékhalálos topikban nagyjából egy hete nem kapok választ, pedig pontosan leírtam a problémát és a kapott hibaüzenetet. Valószínűleg az a gond, hogy Bluescreen Viewer screenshottal nem tudok szolgálni.
-
floatr
veterán
válasz
DeFranco
üzenetére
Hogy mi a problem? Nem segítséget kértem, elmondtam a véleményemet, aztán egyből lehülyézel/hazugozol. Ha segítség kell, megtalálom, de ez a bohóckodás platformfüggetlen.
Az itt fórumozók többségénél régebb óta használom a win-t, és még a mai napig is okoz kellemetlen meglepetéseket; gyakrabban, mint a binugz 6 év után. Ha a problémamegoldási képesség közötti különbséget feszengetnéd a két oprencer gyp-s topic-jai fényében, akkor nem ártana figyelembe venni a gyártók hozzáállását, az elterjedtséget, és a felmerülő problémák jellegét. Binugz esetében elsöprő mennyiségű olyan "probléma" van, hogy bizonyos win alkalmazások nem futnak, jobb esetben alternatívát keresnek, ami nincsen. Ezen túl viszont olyan problémák kerülnek napvilágra, ami szélsőségesnek mondhatóak, vagy elenyésző számban vannak egyáltalán tudatában a hibának is, de mélység tekintetében a win-es problémák legmocskosabbjaival vetekednek.
-
attila9988
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
Mit jelent az hogy linux éve? Pontos definíciót még nem hallottam ezzel kapcsolatban, de érdekelne....
Egyébként sok OS -hez - nem lunux -hoz, hanem OS -hez - remek dokumentáció készül, és ezek sok esetben alkalmazástól függően átjárhatóak. Nézd meg pl az arch -ét. Nem mondom hogy freebsd szintű doksi, de igazán jól összeszedett, és ubuntus trehány forum -októl sokkal hasznosabb is.
(#227) locall Mondj nekem olyan forum -ot, ahol minden embernek csak neked tetsző véleménye van....
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest