Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Problem? Épp segíteni akartam, de előtte tisztázni kellett az alapállást. A következő lett volna, hogy térjünk át akkor a Win7 topicba, és írd le, mi a probléma, hátha tudok segíteni.
---
No flame, de a személyes tapasztalatom a következő:
Win prblémára a megfelelő topicban (XP vagy 7) kapok választ, záros időn belül, többet is, jellemzően egy, a helyes irányba mutatót
Linux problémára (annak ellenére hogy dedikált GYP-s topicja is van, és dedikált help topicja is van) nem kapok választ, vagy a válasz nem megfelelő, vagy a válasz nem értelmezhető számomra, és ezt jelezve csak gyökkettő esetben hajlandóak foglalkozni a mugli problémáimmal.*
Pontosan ez a bajom a linux közösséggel, csak eddig megtartottam magamnak, mert a) már leírtam máshol b) nem akartam még egy flamet.
*jellemzően ilyenkor kapok egy LMGTFY linket, vagy egy ~30 oldalas development summary-t, ami egyrészt nekem kínai, másrészt többtízszeres ráfordítást igényel, mint a win esetében. Ilyenkor a standard válasz az, hogy ja, hát meg kellene tanulni ezt is, mint minden mást. Igen, rendben, OK, személy szerint köszönöm nem kérek belőle, nincs harag, elférünk, csak akkor ne kelljen már minden egyes cikknél harmincszor végigolvasnom, hogy YYYY lesz a Linuxéva.
Tényleg nem várok a vonal alatti részre reakciót, magánvélemény, árnyalja a képet, nem célja a vitaindítás. Ne reagáljatok rá pls, ha nem elengedhetetlenül fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Cooler Master CK550 V2 Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master CK530 V2 Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő