Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Problem? Épp segíteni akartam, de előtte tisztázni kellett az alapállást. A következő lett volna, hogy térjünk át akkor a Win7 topicba, és írd le, mi a probléma, hátha tudok segíteni.
---
No flame, de a személyes tapasztalatom a következő:
Win prblémára a megfelelő topicban (XP vagy 7) kapok választ, záros időn belül, többet is, jellemzően egy, a helyes irányba mutatót
Linux problémára (annak ellenére hogy dedikált GYP-s topicja is van, és dedikált help topicja is van) nem kapok választ, vagy a válasz nem megfelelő, vagy a válasz nem értelmezhető számomra, és ezt jelezve csak gyökkettő esetben hajlandóak foglalkozni a mugli problémáimmal.*
Pontosan ez a bajom a linux közösséggel, csak eddig megtartottam magamnak, mert a) már leírtam máshol b) nem akartam még egy flamet.
*jellemzően ilyenkor kapok egy LMGTFY linket, vagy egy ~30 oldalas development summary-t, ami egyrészt nekem kínai, másrészt többtízszeres ráfordítást igényel, mint a win esetében. Ilyenkor a standard válasz az, hogy ja, hát meg kellene tanulni ezt is, mint minden mást. Igen, rendben, OK, személy szerint köszönöm nem kérek belőle, nincs harag, elférünk, csak akkor ne kelljen már minden egyes cikknél harmincszor végigolvasnom, hogy YYYY lesz a Linuxéva.
Tényleg nem várok a vonal alatti részre reakciót, magánvélemény, árnyalja a képet, nem célja a vitaindítás. Ne reagáljatok rá pls, ha nem elengedhetetlenül fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest