Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Prof01

veterán

válasz madgie #197 üzenetére

Ja, az iMac is ilyen, de ott egyszerűen tisztítható, csak le kell pattintani a mágnessel rögzített üveget, megtörölni és mehet is vissza. :)

• Remus389

veterán

válasz madgie #115 üzenetére

én, ha egy csinos egybegépre vágynék, tuti a Gabát venném az ára miatt

vessük össze:

365.990 Ft a 21.5 colos iMac [link]

139 687 Ft [link]

tehát a különbség durván két és félszeres árban, vagy 226.000 Ft többlet, kérdés hogy megéri ennyit ráfizetni

szerintem a Gaba is pofás gép, nekem tetszik, szép a képe jó minőségű a panel, játszani pedig egyiken se lehet igazán, cégeknél pedig a windows jobb(legalábbis az a sztandard)

nem is magyarázom tovább... :)

nem azt mondom, aki kifizeti a pluszt az iMac-ért tegye, biztos megvan rá az oka, de egy átlagemberke akinek egy pofás egybegép kell a szobájába(és nem játszik csak netezget, filmezget, dolgozgat), az nyugodtan dönthet a Gaba mellett, nem biztos megéri 226.000Ft többletet az iMac(az átlagcsókának), ja meg hogy aluminum a hátlapja, ez senkit sem érdekel nem fogdossa az ember

meg hiába van sokkal erősebb hardvere az iMacnek ha az oprendszer miatt nincs rá elég játék

szerintem nagyon is rendben van ez az egybegép(persze mint a cikk végén összevetik hagyományos asztali PC-vel, de az megint más tészta), nekem bejön

én a hagyományos asztali PC mellett vagyok, pont amit leírtam hogy könnyű fejleszteni, olcsó javítani, és kibírom hogy alul van egy doboz, a kábeleket el lehet igényesen rejteni, de aki egy olcsó, de szép egybegépet akar, annak jó ez a Gaba, nem kell ezt túlragozni

azt a 226.000 Ft-ot pedig értelmesebb dolgokra is el lehet költeni mint egy Alma logó és néhány szoftveres pluszra(vagy mínuszra, mert azért a windowson is elfut olyan ami az almán nem), meg oké jobb megfogni ha pakolod az almát...

• Remus389

veterán

válasz madgie #112 üzenetére

1. az nem ugyanolyan méretű

2. arra már nincs gari(ugyebár egy vagyon gondolom ha alaplai hibája van)

3. használt

de mennyi kb egy új 24 colos iMac? nincs is olyan [link]

mindenki eldöntheti megéri... lehet neked mindegy pár százezer Ft ide vagy oda, de nekem pl nem

maradjunk annyiban jobb az iMac, de drágább is

tehát teljesen rendben van ez a kis Gaba :) vagy mégis féláron, harmadáron várjuk az iMac minőséget?

én úgy látom ez a Gaba is elég pofásan néz ki, szép a képe, ugyanazt funkciókba tudja és jóval olcsóbb :)

ez olyan hogy valaki azt mondja egy új 5-ös BMW sokkal jobb autó mint egy Daewoo Lanos...
    igen csak lesse meg az árcédulát is :)

• micimacko

aktív tag

válasz madgie #40 üzenetére

És nézzétek meg az árát. :K

Épp 1 hete volt róla egy cikk, hogy ezeknek a gépeknek a kifejlesztésénél a Microsoft aktívan kivette a részét, lsd. ITT:

"A kis gyártóra a Microsoft is felfigyelt, az új számítógépek elkészítésében a redmondi mérnökök is besegítettek, ennek eredménye a Microsoft Signature státusz: a Vizio gépei úgy futtatják a Windows-t, ahogy azt a Microsoft megálmodta."

Azért az sem rossz, hogy a notik felbontása minimum 1600x900-as, HD4000-es VGA...stb.

Ja...annyira bejön a kis gép, hogy már nyomtam is a buy gombra :D És kénytelen voltam szembesülni a ténnyel, hogy csak USA-ban és közvetlen szomszédjában árulják...lehet be kell nyalnom az USA beli céges partnerünk egyik alkalmazottjának, hogy segítsen egy ilyet beszerezni. Hazacipelni meg nem lenne gond, egy garis csomagunkba belerakatnám :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés