- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
én, ha egy csinos egybegépre vágynék, tuti a Gabát venném az ára miatt
vessük össze:
365.990 Ft a 21.5 colos iMac [link]
139 687 Ft [link]
tehát a különbség durván két és félszeres árban, vagy 226.000 Ft többlet, kérdés hogy megéri ennyit ráfizetni
szerintem a Gaba is pofás gép, nekem tetszik, szép a képe jó minőségű a panel, játszani pedig egyiken se lehet igazán, cégeknél pedig a windows jobb(legalábbis az a sztandard)
nem is magyarázom tovább...
nem azt mondom, aki kifizeti a pluszt az iMac-ért tegye, biztos megvan rá az oka, de egy átlagemberke akinek egy pofás egybegép kell a szobájába(és nem játszik csak netezget, filmezget, dolgozgat), az nyugodtan dönthet a Gaba mellett, nem biztos megéri 226.000Ft többletet az iMac(az átlagcsókának), ja meg hogy aluminum a hátlapja, ez senkit sem érdekel nem fogdossa az ember
meg hiába van sokkal erősebb hardvere az iMacnek ha az oprendszer miatt nincs rá elég játék
szerintem nagyon is rendben van ez az egybegép(persze mint a cikk végén összevetik hagyományos asztali PC-vel, de az megint más tészta), nekem bejön
én a hagyományos asztali PC mellett vagyok, pont amit leírtam hogy könnyű fejleszteni, olcsó javítani, és kibírom hogy alul van egy doboz, a kábeleket el lehet igényesen rejteni, de aki egy olcsó, de szép egybegépet akar, annak jó ez a Gaba, nem kell ezt túlragozni
azt a 226.000 Ft-ot pedig értelmesebb dolgokra is el lehet költeni mint egy Alma logó és néhány szoftveres pluszra(vagy mínuszra, mert azért a windowson is elfut olyan ami az almán nem), meg oké jobb megfogni ha pakolod az almát...
-
Remus389
veterán
1. az nem ugyanolyan méretű
2. arra már nincs gari(ugyebár egy vagyon gondolom ha alaplai hibája van)
3. használt
de mennyi kb egy új 24 colos iMac? nincs is olyan [link]
mindenki eldöntheti megéri... lehet neked mindegy pár százezer Ft ide vagy oda, de nekem pl nem
maradjunk annyiban jobb az iMac, de drágább is
tehát teljesen rendben van ez a kis Gaba
vagy mégis féláron, harmadáron várjuk az iMac minőséget?
én úgy látom ez a Gaba is elég pofásan néz ki, szép a képe, ugyanazt funkciókba tudja és jóval olcsóbb
ez olyan hogy valaki azt mondja egy új 5-ös BMW sokkal jobb autó mint egy Daewoo Lanos...
igen csak lesse meg az árcédulát is -
micimacko
aktív tag
És nézzétek meg az árát.
Épp 1 hete volt róla egy cikk, hogy ezeknek a gépeknek a kifejlesztésénél a Microsoft aktívan kivette a részét, lsd. ITT:
"A kis gyártóra a Microsoft is felfigyelt, az új számítógépek elkészítésében a redmondi mérnökök is besegítettek, ennek eredménye a Microsoft Signature státusz: a Vizio gépei úgy futtatják a Windows-t, ahogy azt a Microsoft megálmodta."
Azért az sem rossz, hogy a notik felbontása minimum 1600x900-as, HD4000-es VGA...stb.
Ja...annyira bejön a kis gép, hogy már nyomtam is a buy gombra
És kénytelen voltam szembesülni a ténnyel, hogy csak USA-ban és közvetlen szomszédjában árulják...lehet be kell nyalnom az USA beli céges partnerünk egyik alkalmazottjának, hogy segítsen egy ilyet beszerezni. Hazacipelni meg nem lenne gond, egy garis csomagunkba belerakatnám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - R7 2700X, RTX 3060ti és 16gb RAM
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új ASUS AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb DDR4 RAM 512GB SSD AMD RX 6600 XT 8GB DDR6 1ÉV GAR!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest