Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dareal
tag
ez azért eléggé nagy bullshit. egy ideje van android telefonom is (iphone mellett), teljesen elégedett vagyok vele. fagyni fagyott már, hozzáteszem, hogy custom rommal és kernellel. bár egy ideje miui-t használok, azzal bajom még nem volt (max pre-beta release-el).
ellenben az iphone-om halt már le, bár az is épp jb alatt. mondjuk az sem halt le végleg, sikerült visszaállítani.
ellenben mondjuk a nokia n97-em, az gyárilag volt olyan szar, hogy egy screen unlock esetén rommá fagyott, vagy csak egy névjegy megnyitására.
a wp7-nek meg mondhatni időt sem adtam, mert annyira gyér volt a felhozatala (egyszerűen egy okostelefon rendszernek beskatulyázott butatelefon rendszer, mert szinte semmit sem tud, egy szaros vpn kapcsolatot nem képes lekezelni. no nálunk a cégnél az must have, így ment vissza az összes wp7 készülék. navi sem volt, stb). így azzal még 1 napot sem töltöttem együtt, bíztam benne, de vissza a feladónak (wp7.5 már azért kellően nagy előrelépés lesz, de szerintem nálunk az labdába már nem fog rúgni, ill a vpn asszem még abból is hiányzik). -
"ismerősök között van vagy 10 android mobil mind panaszkodik hogy fagy nem tudják elérni nem tud telefonálni nem jelzi ki a hívás/nem fogadott hívást! android mindenre jó csak ép telefonálásra nem!"
Ez így csak egy üres vádaskodás, nem is volt olyan készülékem amelyik nem fagyott le stb.
A családban két androidos készülék van, de ilyen jelegű problémák még nem voltak, ha bár az én X8-om vagy kétszer lefagyott, de ha azt egy átlag mobillal csináltam volna meg, amit vele, akkor biztos szervizbe került volna. Szerintem nem rossz oprendszer, csak tudni kell, hogy milyen jelegű alkalmazásokat lehet összeengedni, én inkább azt mondanám, hogy sokszor a bátor fiatalemberek a főzött ROM-al okozzák a legtöbb problémát.
Végül is ha újra átgondolom, a balta ritkában romlik el, mint a motorfűrész.
Tanulásra lusta, konzervatív embereknek én sem ajánlanám az Androidot.
Te hová tartozol? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged