- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy én az Android főzött ROM-ról mondtam egyéni véleményt, ezen belül is az X8-as és a az X10 mini szoftver módosított verzióról. A Sinbyanról nincs tapasztalatom, de gyártóra szégyen, hogy házilag kell kijavítani a hibákat.
Robertel: szerintem nem az Android a probléma, hanem maga a gyártó, az LG.
-
"ismerősök között van vagy 10 android mobil mind panaszkodik hogy fagy nem tudják elérni nem tud telefonálni nem jelzi ki a hívás/nem fogadott hívást! android mindenre jó csak ép telefonálásra nem!"
Ez így csak egy üres vádaskodás, nem is volt olyan készülékem amelyik nem fagyott le stb.
A családban két androidos készülék van, de ilyen jelegű problémák még nem voltak, ha bár az én X8-om vagy kétszer lefagyott, de ha azt egy átlag mobillal csináltam volna meg, amit vele, akkor biztos szervizbe került volna. Szerintem nem rossz oprendszer, csak tudni kell, hogy milyen jelegű alkalmazásokat lehet összeengedni, én inkább azt mondanám, hogy sokszor a bátor fiatalemberek a főzött ROM-al okozzák a legtöbb problémát.
Végül is ha újra átgondolom, a balta ritkában romlik el, mint a motorfűrész.
Tanulásra lusta, konzervatív embereknek én sem ajánlanám az Androidot.
Te hová tartozol? -
Valami zavar lehet a rendszerben, mert mindenféle pletykák alapján jelenek meg cikkek.
"Egy új megoldásnak köszönhetően nemcsak speciálisan MeeGo rendszerre írt programok futhatnak majd a Nokia N9-en. Egy-egy új operációs rendszer megjelenésekor a felhasználók legnagyobb félelme az, hogy az első hónapokban nem lesz megfelelő mennyiségű és minőségű alkalmazás a telefonra, főként nem azok, amelyeket más platformnál megszoktak és megszerettek. Ettől nem kell félni a MeeGo esetében, ugyanis az Alien Dalvik nem szoftver segítségével a MeeGo modelleken is futtathatók lesznek az Android rendszerre írt programok. A fejlesztők egyetlen dolga, hogy az .apk kiterjesztésű fájlokat újracsomagolják, mivel a Dalvik még a hardveres gombokat is képes virtuálisan megjeleníteni, tehát teljesen értékűen használhatóvá varázsolni." [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged