- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
én inkább azt mondanám, hogy sokszor a bátor fiatalemberek a főzött ROM-al okozzák a legtöbb problémát.
Némi nokiás tapasztalat ezzel kapcsolatban:
5230-as főzött rommal 5 hónap alatt 0 fagyás, a sikeres gyári fw-re frissítés után első napon spontán 4 restart. Ment is vissza egy másik, még jobb cfw, azóta is hiba nélkül üzemel a készülék.
Napokban egy barátom C5-öt vett a vodánál, a navi első használatkor megadta magát, restart....
Szóval én azt mondanám, hogy egy sokak által használt, bevált főzött rom inkább előny, mint hátrány a gyárival szemben.
-
robertel
senior tag
Nem tudom, de én nem hakkelem, nem buherálom a telefonom (LG GT540) de rengetegszer lassul fagy, hívásoknál főleg. Nagyon szeretem a sokoldalúságát, de ez a része nagyon dühitő. pedig widgeteket se használok, csak ami fent volt, plussz 4-5 app, navigáció és kész is van. Ettől nem szabadna meghalnia, mégis emgteszi.
Sajnos az a baj nincs alternatíva egyenlőre, wp7 talán az lesz, de hiába lesz kész mango, amig azok a progik nem elsznek ott amik nekem kellenek addig marad android és a szenvedés..
Új hozzászólás Aktív témák
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest