- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
dareal
tag
ez azért eléggé nagy bullshit. egy ideje van android telefonom is (iphone mellett), teljesen elégedett vagyok vele. fagyni fagyott már, hozzáteszem, hogy custom rommal és kernellel. bár egy ideje miui-t használok, azzal bajom még nem volt (max pre-beta release-el).
ellenben az iphone-om halt már le, bár az is épp jb alatt. mondjuk az sem halt le végleg, sikerült visszaállítani.
ellenben mondjuk a nokia n97-em, az gyárilag volt olyan szar, hogy egy screen unlock esetén rommá fagyott, vagy csak egy névjegy megnyitására.
a wp7-nek meg mondhatni időt sem adtam, mert annyira gyér volt a felhozatala (egyszerűen egy okostelefon rendszernek beskatulyázott butatelefon rendszer, mert szinte semmit sem tud, egy szaros vpn kapcsolatot nem képes lekezelni. no nálunk a cégnél az must have, így ment vissza az összes wp7 készülék. navi sem volt, stb). így azzal még 1 napot sem töltöttem együtt, bíztam benne, de vissza a feladónak (wp7.5 már azért kellően nagy előrelépés lesz, de szerintem nálunk az labdába már nem fog rúgni, ill a vpn asszem még abból is hiányzik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 - 512GB - Fehér - ÚJ! Bontatlan, 3 év garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 6
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest