- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
Hát nem tudom, mikro azt olvasom, hogy x8, x10 mini is akad, söt középkategóriában is gondok vannak az androidos készülékekkel akkor azért gyanakodó leszek. De lehet iagzad van, a gyártók anagy hardver versenyben a legfontosabbról feledkeznek el, a jó szoftverről, lehet tényleg nem google sara ez..
Ellenben ha nem foglalkoznak vele sokat az se gond (egyenlőre) mivel konkurencia nincs, iphoone nem az a 150e Ft-os árával. Reménykedek win7ben, dehát az is még sok idő, plussz ráírni az appokat. Meego jó lenne, fóleg ha egy az egyben indulásnál a nokia store elérhető lenne, na akkor beindulna a bolt nokiának újból! -
kaller1
veterán
én inkább azt mondanám, hogy sokszor a bátor fiatalemberek a főzött ROM-al okozzák a legtöbb problémát.
Némi nokiás tapasztalat ezzel kapcsolatban:
5230-as főzött rommal 5 hónap alatt 0 fagyás, a sikeres gyári fw-re frissítés után első napon spontán 4 restart. Ment is vissza egy másik, még jobb cfw, azóta is hiba nélkül üzemel a készülék.
Napokban egy barátom C5-öt vett a vodánál, a navi első használatkor megadta magát, restart....
Szóval én azt mondanám, hogy egy sokak által használt, bevált főzött rom inkább előny, mint hátrány a gyárival szemben.
-
robertel
senior tag
Nem tudom, de én nem hakkelem, nem buherálom a telefonom (LG GT540) de rengetegszer lassul fagy, hívásoknál főleg. Nagyon szeretem a sokoldalúságát, de ez a része nagyon dühitő. pedig widgeteket se használok, csak ami fent volt, plussz 4-5 app, navigáció és kész is van. Ettől nem szabadna meghalnia, mégis emgteszi.
Sajnos az a baj nincs alternatíva egyenlőre, wp7 talán az lesz, de hiába lesz kész mango, amig azok a progik nem elsznek ott amik nekem kellenek addig marad android és a szenvedés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Total Commander
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Filmvilág
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest