- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teewine
tag
Gyári állapotra visszaállítás: Settings/General/Master reset. A Master reset menü legalul van.
Nem kell félni tőle, mert szinte semmi sem történik az autóval. A fejegységnek nincs köze magához az autóhoz, mármint a motor és egyéb vezérléshez. Nem az a rész lesz reszetelve, csak a fejegység.
Nekem például Master reset után még a rádió adókat sem kellett újra behangolnom, de legalább kitakarítja a hibás bejegyzéseket a fejegységből.
Hidd el ez az autó sem egy csoda, vagy egy űrhajó. Nem lehet elrontani semmit sem rajta. Erre azért vigyáztak a fejlesztők.
-
Teewine
tag
Arról viszont nem írtál, hogy a fejegységet visszaállítottad-e gyári állapotra és utána mi a helyzet.
A szakszervízzel kapcsolatban nem nagyon biztatlak. Ahol én voltam a szoftver és térkép frissítésre azt nyilatkozták, hogy oldjam meg magamnak otthon WIFI-n, azért van benne. Azt éppen nem tették hozzá, hogy úgy oldom meg magamnak, ahogy akarom, de legyen más a tapasztalatod.
-
Teewine
tag
A Settings/Android Auto Preferenc menüben engedélyezve van a szolgáltatás? Enable vagy Disable? Enable-n kell lennie, hogy működjön az android auto szolgáltatás. Továbbá nem árt, ha a használni kívánt készüléken telepítve van az Android Auto alkalmazás. Enélkül az alkalmazás nélkül sem megy ez a funkció.
Innen letölthető:
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Nálam tökéletesen működik S8-al az Android Auto szolgáltatás. Bár nekem navis Sync3 rendszerem van. Nem navis verzióval nincs tapasztalatom.
-
Hyena
senior tag
Nekem egy Ford Focusom van es szinten S8-al hasznalom a Sync 3at,
Az android auto kifogastalanul mukodik hosszabb utnal sincs vele baj.
Nekem a navis infotainment van a kocsiban.
Az egyetlen dolog amit eszrevettem meg regebben, hogy a kabel minosege nagyon lenyeges szempont , ugyanis az olcso noname ebay-n vasarolt kabellel voltak stabilitasi hibak.
A gyari kabellel , vagy mas jo minosegu usb c vezetekkel nincsennek ilyen gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest