- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szóval "frissítették" a szoftvert.
Elméletileg.
Merthogy sem a verziószám, sem a build szám nem változott.
Az viszont érezhető, hogy gyorsabban elindul a rendszer, és 5 perc után nem fagyott még ki. Mást nem tudtak mondani mint azt, hogy teszteljem - ezt fogom tenni.
Közben megtaláltam azt a beépített menüpontot, ahol hibajelenséget lehet küldeni. És itt kiválasztható volt a "screen freeze". Szóval az is megvolt.
Meglát-tyúk, majd megosztom a tapasztalatot.A ford uk oldalon is ellenőriztem a vin szám alapján a frissítési infót, és ott is azt írja, hogy "up-to-date" vagyok.
szerk.: biztos volt mindenféle reset is, mert pl. a tolatóradar hangja megváltozott.
-
sparta2
tag
Én azt ajánlom, hogy csak azokat a frissítéseket töltsd le amit a a alvázszámodhoz dob fel a Ford szervere. Kompatibilitási problémák voltak például az F8-as térképpel. Mindenki töltögette, telepítette és utólag derült ki, hogy a Sync 3.2 vagy 3.4 csak az F7-es térképekkel megy.
-
sparta2
tag
Gyári beállítások visszaállítása. Rányomsz a fogaskerekekre (jobbra lent, beállítások) és a menüben legalul. Viszont mindent újra be kell állítanod! Telefon párosítás, stb.. Egy Sync frissítés sok mindent orvosolhat, ha van elérhető mielőbb csináld meg és azt követően a master reset-et!
-
Még nem tudtam megnézni, de állítólag ki kell kapcsolni az auto frissítést, és jó lesz.
Forrás
Kiváncsi leszek.
Valamit varázsolt a kereskedő is a szalonban.
Fék 5x, utána vészvillogó 5x, és még utána a a bal oldali OK gombot is nyomogatta, azt már nem tudtam lefigyelni.
Lehet, hogy ezt is ki kellene próbálni majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged