- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #581 üzenetére
Hosszú előkés feeder volt, sajnos a szél miatt match, spicc nem igazán játszott (meg éjszakás szoliból mentem, kissé fáradtan, nem volt kedvem szenvedni). 1 kiló Sziszi sárga dévér, bő fél kiló folyóvízi agyag, mert csak ez volt nálam
, angolmorzsa... Random 18 méter körüli távon gyakorlatilag az első dobástól kezdve ott voltak a dévérek. Csonti, pinki, giliszta, mindent ettek. Nem kellett nagy csali, 1v2 szem csonti, 1 csonti 1 pinki, 1 szál gili, ilyesmi. Viszont az előke hosszát a kezdeti 50 centiről meg kellett növelni 1 méterre, mert nem teljesen fenéken voltak a keszegek, inkább felette 1-1.5 méterig. Ha behullás után 1 percig nem volt kapás, akkor érdemes volt kivenni, és újat dobni. Kukorica minimálisan szelektált, de egyrészt nem sokkal nőtt az átlagméret, másrészt jelentősen lassabb lett a halfogás üteme (harmadrészt meg csak az igazán pici kukorica működött, tényleg ilyen fél centis szemek). Part mellé közvetlenül is szórtam pár marék kukit, de nem állt rá semmi.
Összességében nagyon tetszett, igazán szép a keszeg állomány, és szép egészségesek. Meg hát a hangulat is kiváló volt. Az indító folyadékért külön köszönet. -
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
Steady74 #501 üzenetére
jansky1 és én is mindig hétköznap pecázok, álltalában 4-5 pecásnál nincs több a vízen. Idén a fórumpecát megelőzőleg 3-szor voltam és mindig a bentitáv ment, szerintem köszönhető a bójára való horgászatnak (behúzásnak). Tavaly 2x voltam itt pecázni, első alkalommal stégtől 5 méterre fogtam reggel pontyot/ amurt, utána beljebb mentek max 70m-ig pecáztam.
Holnap rápróbálok újra, marad bekeverve Aqua még. Ami biztos a halőr oldalában maradok, nincs kedvem cipekedni hátra (kevesebb felszerelést is viszek majd).
Tegnap a Szabadidő fb oldalát kárvolt megnézni, jövőre több kajakos lesz és elektromos csónakot is lehet bérelni. Ez ért is döntöttem el holnap oda nem megyek mert mindig kajakosok felcsesznek.
2020/21-ben 100 alkalom alatt 1 pofátlan kajakossal találkoztam, most minden alkalomra jut 2-4 is (idén 10 alkalommal voltam).
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #493 üzenetére
persze én nagyon jót pecáztam ,mert nekem nem a ponty a lényeg (
) . 2 év és lesznek benne szép példányok is (nem mondom, hogy most nincs) de addigra sok süket pontyhorgász (
) felhizlalja a mostani 20-30 dekásokat és nagyon élvezetes nagykeszeges pecát lehet majd csinálni.
Én kint szoktam átmosni a kéztörlőt vederben és ha megszáradt jöhet a gépbe . -
Grillo
őstag
válasz
Steady74 #476 üzenetére
Hja, én a Supernovával horgásztam kb Hermányi match-távolságára (30 m ugye?), és onnan pont olyan halak jöttek, mint a stég mellett egy méterre a 3-as spiccre. Annyi, hogy kint jött legalább sügér is. Csemegére, kukoricás illetve ananászos (tökös) pelletre is ugyan úgy jött a dévér, mint csontira. Etetőanyag 2 mm-s uni pellet, ami kapott Champion dévéres prézlit.
-
FireFox1996
őstag
válasz
Steady74 #476 üzenetére
Én is köszönöm a szervezést és a csapatot! Az este /hajnali peca párt pótolja a nappalit. Este egyetlen 1 keszeget nem sikerült fogni harcsázáshoz, de legalább 4-5 db (fogott) + 2 (leakadt) nagy ponty jöttek 6-9 kgsak. Nappal meg nem lehetett megszabadulni a keszegek + kárászoktól. Asszonynak a nap végére sikerült megakasztani egy kb 5-6 kgs pontyot, élete első pontyja
Jövőre ide lehet egy esti peca
-
Grillo
őstag
válasz
Steady74 #430 üzenetére
Hát, ha eljutok, akkor veszek, majd felhívlak. Eléggé sűrű a táncrend továbbra is, ma majdnem este 10kor értem haza, holnap meg reggel megyek Zalába, talán 3-4 felé visszaérek, de el kell mennem egy kollégához lakásavatóra. Ha előtte belefér, akkor beugrom valami horgászboltba (Wekerle-Dunaharaszti környékén hova érdemes?), ha nem, akkor csúzlítlanul fogok járni. Meg majd kuncsorgok ezt-azt élőcsali vonalon. (vagy csak az alvás és a perkelt ad nekem kitartást, és mindent legyőző akaratot)
A bulikából hazaérés fogja erősen meghatározni a szombat reggeli érkezésem, mert nekem legalább 1,5 óra oda, és még össze is kell pakoljak vagy péntek éjjel, vagy hajnalban.
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #421 üzenetére
Holnap kevés időm lesz, ma a keszeges botokat kihúztam 30m-re, egy method botot 33-ra mögé horgászni pontyra. Etetőanyagot szerintem délután 3kor bekeverem, nem tökölök vele, lesz amilyen lesz, a parton nem akarok szórakozni vele, remélem tényleg így jön ki a napom. Akik nem alszanak ott, azok mikor érkeznek?
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #335 üzenetére
Ha egy helyben pecázok nálam is van váltó cipő, de egy hajnali/esős pergetésre még elkélne valami normális lábbeli, a Quechua túra bakancsom nem rossz, valamennyire vízálló (a cipőnyelv kb. feléig), de azért órákat ez sem bír a vizes fűben. Eddig csak a gumicsizma bírta, de abba meg talpbetét kell, és előbb-utóbb akkor is kényelmetlen... Cserébe tudok benne csalit menteni sekély vízben/iszapban.
Nehéz kérdés ez na.
Bocs mindenkitől a sok OFF-ért. -
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #316 üzenetére
Ó rendesek vagytok, köszönöm, de egyrészt vidékről leszek, másrészt meg egy rakat cuccom még egy másik vidéki "állomáson" van, szóval a helyzet komplikált...
Bízom benne hogy sikerül megcsinálni a járgányt.
Én már az időjárással szemezek, elvileg nagyon kellemes vénasszonyok nyara várható, picit hüsike reggel után száraz, napos, huszonpárfokos délutánnal. Úgy legyen!
-
jansky1
senior tag
válasz
Steady74 #305 üzenetére
Vannak, de most elkerültek szerencsére. Más pecásokat boldogítottak. A korábban betett képen látszik, ilyen feketefehér paintes infografika, hogy melyik állás előtt mekkora a vizmélység, de összességében a 17-estől kezd mélyüni, az ott kb 2 méter és lemegy olyan 4 méterre a 11-esig.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #186 üzenetére
Papi van benne víz meg elvileg keszeg . Kaját lehet csak 1 kilót viszek alapnak , utána meg csak a föld . Csinálunk egy szigetet
Táv az amit kényelmesen meg tudok horgászni 27-30m re gondoltam amúgy . 10-16g ig lesz nálam wagler viszek 3 db botot azt annyi . Előkét még kötnöm kell .
-
jansky1
senior tag
válasz
Steady74 #111 üzenetére
1. pipa
2. keszeg jön mindenhonnan
3. lesz pöri, nem érinti a horgászatot
4a. egyetértek, hiánya pótolhatatlan, helyettes-államtitkár megjelenésére számíthattok
4b. ha csak belefő, de kivesszük belőle, aztán majd szed külön, aki szeretne, úgy belefér?
5. fonott zsinóros bottal lehet etetni
6. [link]
7. keszeget hozni kell, ha sütni szeretnétek, mert a helyit nem lehet megenni -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest