- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #581 üzenetére
Hosszú előkés feeder volt, sajnos a szél miatt match, spicc nem igazán játszott (meg éjszakás szoliból mentem, kissé fáradtan, nem volt kedvem szenvedni). 1 kiló Sziszi sárga dévér, bő fél kiló folyóvízi agyag, mert csak ez volt nálam
, angolmorzsa... Random 18 méter körüli távon gyakorlatilag az első dobástól kezdve ott voltak a dévérek. Csonti, pinki, giliszta, mindent ettek. Nem kellett nagy csali, 1v2 szem csonti, 1 csonti 1 pinki, 1 szál gili, ilyesmi. Viszont az előke hosszát a kezdeti 50 centiről meg kellett növelni 1 méterre, mert nem teljesen fenéken voltak a keszegek, inkább felette 1-1.5 méterig. Ha behullás után 1 percig nem volt kapás, akkor érdemes volt kivenni, és újat dobni. Kukorica minimálisan szelektált, de egyrészt nem sokkal nőtt az átlagméret, másrészt jelentősen lassabb lett a halfogás üteme (harmadrészt meg csak az igazán pici kukorica működött, tényleg ilyen fél centis szemek). Part mellé közvetlenül is szórtam pár marék kukit, de nem állt rá semmi.
Összességében nagyon tetszett, igazán szép a keszeg állomány, és szép egészségesek. Meg hát a hangulat is kiváló volt. Az indító folyadékért külön köszönet. -
galervin93
addikt
... és akkor Feketekutya vízreszállt...
-
galervin93
addikt
válasz
BlackmMmDog #537 üzenetére
Közben a 20-21. kiesett részemről.
-
galervin93
addikt
Hm, én elsősorban hátköznap mennék, de talán már a hétvége sem olyan necces, hűlöget az idő.
Jövőhéten 18-a, 8-9 magasságában tudnék érkezni. 20-21-e mindkettő jó egész nap. 26-a ugyanúgy jó mint a 18-a, 8-9 magasságában tudnék érkezni.
30-ai hétről még nem tudok nyilatkozni (pontosabban 30-31-e tuti nem jó). -
galervin93
addikt
Köszi, rendesek vagytok, de nem akarok macerát se másnak, se magamnak, amúgyis csak a délután első félig rudtsm volna maradni stb.
Jó szórakázást, várjuk a képeket, videókat! -
galervin93
addikt
Urak, sajnálattal kell közölnöm, de nem tudok ott lenni a holnapi pecán.
Az orális kényeztetés röviden: hétfőn leadtam a kocsit szervizbe, rutinmunkák + egy garanciális alkatrész csere, azzal az ígérettel, hogy szerdán kész lesz. Ennek fényében pecacuccok meg még az engedélyem is benne maradt. Itt van a péntek, kocsiról nulla hír, telefont nem veszik fel. Tudom, miért hagytam benne a cuccokat, az én k...a anyámat...
Lenne amúgy másik kocsi, de se engedély, se horgászcucc, arról nem is beszélve, hogy vagy 2*2.5-szer annyit eszik a járgány mint az enyém, ez még a garázsvásárral együtt is GTK (amit amúgy nagyon vártam, mert örültem volna ha hozzátok kerülnek a cuccok)...
Amennyiben bármi költség még jelentkezne, természetesen valamilyen csatornán állom a rám eső részt.
Elnézéseteket kérem még egyszer. -
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #335 üzenetére
Ha egy helyben pecázok nálam is van váltó cipő, de egy hajnali/esős pergetésre még elkélne valami normális lábbeli, a Quechua túra bakancsom nem rossz, valamennyire vízálló (a cipőnyelv kb. feléig), de azért órákat ez sem bír a vizes fűben. Eddig csak a gumicsizma bírta, de abba meg talpbetét kell, és előbb-utóbb akkor is kényelmetlen... Cserébe tudok benne csalit menteni sekély vízben/iszapban.
Nehéz kérdés ez na.
Bocs mindenkitől a sok OFF-ért. -
galervin93
addikt
Pedig csak egy jó esőkabi kell, a többi része úgyis elázik az embernek.
Nincs is jobb annál, mint a hulla vékony futócipőben a latyakos-jeges vízben bukáig cuppogni...
Csak sajna nem igazán frankó a térdem, pedig szeretek és rám is férne a futás, felszaladtak azok a fránya kilók...
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #316 üzenetére
Ó rendesek vagytok, köszönöm, de egyrészt vidékről leszek, másrészt meg egy rakat cuccom még egy másik vidéki "állomáson" van, szóval a helyzet komplikált...
Bízom benne hogy sikerül megcsinálni a járgányt.
Én már az időjárással szemezek, elvileg nagyon kellemes vénasszonyok nyara várható, picit hüsike reggel után száraz, napos, huszonpárfokos délutánnal. Úgy legyen!
-
galervin93
addikt
Hú srácok, hétfőn SOS-ben szervízbe kell vinnem a kocsit, remélhetőleg nem kell alkatrészt is rendelni hozzá, mert akkor necces lehet a jövőhét...
Tavasszal pont egy verseny előtt szívóztam ugyanígy szervízzel, akkor szombati verseny előtt péntek este 6-kor tudtam elhozni, remélem most nem lesz ilyesmi...
-
galervin93
addikt
Urak, vinnék a pecára pár orsót, amit állapotuktól függően jutányos áron adnék oda a érdeklődő(k)nek! Nagy dobátmérőjű, de könnyű match és feeder orsókról van szó origi pótdobokkal! 4 orsó + 3 pótdob. (Matrix Aquos Ultra) Nem akarom spammelni a topikot, így továbbiak privátban.
-
galervin93
addikt
Mennyire iszapos az alja? Ha iszapos, vannak-e keményebb részek a közeli távokon (20-30m)?
-
galervin93
addikt
válasz
BlackmMmDog #131 üzenetére
Szerintem is legyen, nem hiszem hogy gond lenne a távolság, eleve vagyunk jó páran, így is úgy is lesz némi séta egymás között, nem hiszem hogy gondot fog ez okozni.
-
galervin93
addikt
Plusz még országos tűzgyújtási tilalom is érvényben van. Szóval itt max kotyogós kávé meg bagaretta lesz meggyújtva, legalábbis a szabályzat szerint...
-
galervin93
addikt
Velem jönne barátnőm is, nem horgászik, csak kísérő.
---
Viszek magammal apróságokat is, amiktől megválnék, akit érdekel:
Bot, orsó:
- Nevis Whisper Bolo 6m
- Mitchell Avopower Carp Feeder 390 cm / 150 g (nem találtam már sehol a neten, használtan fut néhány darab)
- by Döme Team Feeder Power Figther 6000 (igény szerint 22-es monofillal feltöltve)Klasszik feeder kosarak, 2-4 darab mindenből:
- 40-50 gramm (4-5-6 sorosak)
- szintén klasszik de szögletes, hálós 50-60-70 gramm
- Dunára való 5 soros 80, 100, 120 gramm
- szintén dunai, nagy méretű, 110 gramm (4oz)Method, Preston ICS In-Line Dura Flat, ebből van S, M, L töltő meg hozzá való kosarak 15, 20, 30 grammosak, akad gumis kosár is...
Meg vannak saját, kötött előkéim methodra, ezeket tartóval együtt adom. Vannak pelleteim, meg pár apó mütyüt a hurokkötőtől a csali stopperen át, horog, zsinór stb... Method meg dunai feederes cuccok.
-
galervin93
addikt
Én örülnék ha nem ponty-only vízre mennénk, jó lenne igazi halat is fogni.
-
galervin93
addikt
Részemről 22-23. és 29-30. is ok.
-
galervin93
addikt
Én annyira össze-vissza dolgozok, hogy inkább elfogadom a konszenzust, aztán vagy tudok menni vagy nem.
A Duna egy érdekes alternatíva lehetne. A fővárosi Árasztó utca viszonylag jól megközelíthető, bár hétvégén lehet necces több embernek is leülni, hétköznap (pénteken?) talán szerencsésebb. A folyóvízi peca meg mindig izgi.Persze fenntartva a változtatás jogát, ha a Duna úgy gondolja...
Bár így jobban belegondolva lehet ezt a Dunát külön kellene venni a most tervezett fórumpecától (talán a fogás szempontjából is jobb lenne egy októberi időpont). És akkor lenne egy biztos peca most szeptemberben, meg egy fifti-fifti, időjárás, vízállás függő Dunázás októberben. De csak hangosan gondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest