- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Nagyon büdös voltam én is, hogy hazaértem, egyből zuhany, aztán pool meccs.
Klassz volt nagyon a peca közösen megint, PpenoO val ültem egy stégen, és bár szűkös volt a hely, jó volt a peca.
Én keszegeztem, 3,3-as feeder, 20gr 4 soros walter kosár, 0,18/fzs, 0,28 dobóelőke, 0,12 előke 16os horog. Kicsit eltúloztam az etetőanyag és csalik típusát, mennyiségét, nagyjából mindennel lehetett keszeget fogni, felesleges volt a szúnyog. Annyi keszeg van a tóban, hogy nem lehetett horgászni tőlük, szinte púpos a víz a keszegtől. Ütemről nem lehetett beszélni, mert egyszerűen ha 15 mp-en belül nem volt kapás, mozdítottam egyet a kosáron, ekkor biztosan volt már kapásom.
Isteni pörit kaptunk jansky-éktól, kisjansky és mégkisebbjansky is fogott egy-egy halat, klassz srácok, jó volt megismerni őket is. Lassan ha így haladunk családi fórumpeca lesz a következő, misziszjanky is kilágotgatott, granpafatherinlowjansky is és granmafatherinlowjasnky (ha jól emlékszem) is, illetve találkoztunk seniorBlackmMmdog-gal és motherBlackmMmdog-gal is.
andrew911-et is megismertük, tök jó arcot tenni a név mögé, klassz srác vagy, köszi a páleszt, meglepődtem, de finom, teszt megvolt itthon is
Köszi jansky a szervezést. Ha ide jövünk legközelebb esetleg (nekem amúgy tetszik) 1db 5mes spiccbotot hozok és kész a tuti peca. -
Steady74
addikt
Tisztázzuk merre megyünk, vagy azt, hogy merre nem. Dunakeszi bányató? Dunakeszi tőzegtavak? Barina tó? Sárkány horgásztó? Majosliget? Duna? RSD? Kákafoki holtág (Sziszit kihívnám)? Ordas tavak? Warali tó? Hévízgyörki horgásztó? Fisherbócsai tavak? Hantos? Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Jansky #5: mármint aki betűvel írja ki....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Realme GT 2 - aláírjuk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Napelem
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest