- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
galervin93 #570 üzenetére
állítsd már át azt a mérleget Librárol Kg ra légyszíves
-
jansky1
senior tag
Hareszok:
eléggé megkívántam így tegnap a harcsapaprikásr, házi reaperrel
-
iceQ!
addikt
válasz
BlackmMmDog #589 üzenetére
Ezt mind janskynak köszönheted
Amúgy grat
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #587 üzenetére
Kezdjük az elejéről...
Reggel a telefon úgy gondolta, nem akar felkelteni, de szerencsére így is 6-ra megérkeztem a tóra. Reggel próbálkoztam rövid távon, de most benti részen maradtak a nagyja. Kosárba Aqua pellet, tüskére majás (SBS M4)csali ment, más nekem nem adta.
Eredmény ami ki is jött: 15,30; 13,50; 12,50; 6,40; 5,95
Egy "kis" harcsa meglépet, és egy kisebb ponty is.Iszap a 15,30-as ponty lett ,mert azt mondtam jansky1-nak, hogy csak iszapba van a kosár, és azért hajlik a bot derékba.
-
Grillo
őstag
Grat mindenkinek, én is víz mellett voltam, meg nem is unatkoztam, de halat nem láttam.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Elfáradtam... reklám után jön a beszámoló
Iszap jött és jött
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #584 üzenetére
Elképesztő mennyiségű a keszeg benne, ha beültem és megvolt a ráetetés és az első néhány dobás, 8-10-15 mp ütemre jött a keszeg, 50cm-es előke volt, nem variáltam. Ette a szúnyogot, pinkit, csontit, csontival volt nyilván a leggyorsabb a csalizás.
jansky: grat a pecához meg az eredményhez, fsza napotok volt!
-
jansky1
senior tag
válasz
galervin93 #584 üzenetére
Köszi a részvételt!
Ugrott ponty a kikoricás etetéseden.
3 harcsa és 3 ponty jött nekem. Egyik harcsa 10.50, a többi hal mind 10kg alatt volt.
Blackmmmdognak ma nagyon összejött az élet, úgy is, hogy vmi böszme harcsája elment, de majd ő beszámol.
Iszap.
-
galervin93
addikt
válasz
Steady74 #581 üzenetére
Hosszú előkés feeder volt, sajnos a szél miatt match, spicc nem igazán játszott (meg éjszakás szoliból mentem, kissé fáradtan, nem volt kedvem szenvedni). 1 kiló Sziszi sárga dévér, bő fél kiló folyóvízi agyag, mert csak ez volt nálam
, angolmorzsa... Random 18 méter körüli távon gyakorlatilag az első dobástól kezdve ott voltak a dévérek. Csonti, pinki, giliszta, mindent ettek. Nem kellett nagy csali, 1v2 szem csonti, 1 csonti 1 pinki, 1 szál gili, ilyesmi. Viszont az előke hosszát a kezdeti 50 centiről meg kellett növelni 1 méterre, mert nem teljesen fenéken voltak a keszegek, inkább felette 1-1.5 méterig. Ha behullás után 1 percig nem volt kapás, akkor érdemes volt kivenni, és újat dobni. Kukorica minimálisan szelektált, de egyrészt nem sokkal nőtt az átlagméret, másrészt jelentősen lassabb lett a halfogás üteme (harmadrészt meg csak az igazán pici kukorica működött, tényleg ilyen fél centis szemek). Part mellé közvetlenül is szórtam pár marék kukit, de nem állt rá semmi.
Összességében nagyon tetszett, igazán szép a keszeg állomány, és szép egészségesek. Meg hát a hangulat is kiváló volt. Az indító folyadékért külön köszönet. -
jansky1
senior tag
Szakadok 😂
Meg Feketekutya is szakadt sajnos
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #579 üzenetére
Mert töketlenkedik a fárasztással. 30as fonottat nem fsznak finomkodni
keszeggel mi a helyzet?
-
iceQ!
addikt
válasz
galervin93 #579 üzenetére
Bólyaköré tekeredett a zsinór neki is?
-
galervin93
addikt
... és akkor Feketekutya vízreszállt...
-
jansky1
senior tag
Blackmmmdog sajnos nem tud válaszolni nektek, mert fáraszt folyamatosan.
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #570 üzenetére
Kíváncsi vagyok a keszegfogásodra, tudjuk, hogy ez a kép tavalyi, nem is ott készült, haja is milyen
-
jansky1
senior tag
Blackmmmdog trükk. Egyhorgos method cuccal:
-
jansky1
senior tag
válasz
galervin93 #559 üzenetére
Gyere, mert nem hagynak horgászni a halak.
-
PpenoO
őstag
Ami még a nagy vágyam a rétimajor tavak + találkozni az öreg halásszal!
-
PpenoO
őstag
Hévízen leszünk, gyertek a csatornához óriás vértesharcsát meg délamerikai sügért fogni
Ma voltam Joker tavon dunaharasztiba, nagyon ment a hal 3 óra alatt 4db +8kg hal jött, úgy ugrándoztak a sziget körül, mint a delfinek. Lehetne itt a következő őszi fórumpeca.
-
jansky1
senior tag
Senki többet? 2 stéget foglalok akkor, így még 1 kiadó helyünk lesz még, ha csatlakozna valaki.
-
jansky1
senior tag
Hogy állunk hogy állunk, lassan le kéne foglalni a stégeket, ha akarunk menni.
-
jansky1
senior tag
Nekem is kedden derül ki véglegesen. Steady, Grillo, nektek körvonalazódik valami addigra?
-
Grillo
őstag
válasz
galervin93 #551 üzenetére
Én majd még jelzek.
-
jansky1
senior tag
Hi. 26-án lesz-e valami végülis?
-
jansky1
senior tag
3 ponty jött, egy nagy kárász, keszegek, meg a stég előtti spiccbotozással a bodrik, keszegek, sügerek. 13-as állás volt, jó iszapos placc. Próbáltam a stég melletti bokornál egy kukoricás etetést csinálni. Napközben dobtunk rá párszor, de csak keszeg jött onnan.
Összes ponty jócskán bentről érkezett. -
jansky1
senior tag
-
jansky1
senior tag
Elég nyögvenyelős a mai peca, 2 ponty, egy kárász, pár dévér jött, de legalább az idő pocsék.
-
jansky1
senior tag
válasz
BlackmMmDog #537 üzenetére
A 18 nekem nem volt opció. A 20-a talán, de esélyesebb, hogy csak meló után nézek ki hozzátok. A 26 tűnik legválószínűbbnek, de elég fosadék időt írnak már rá. Ez nem feltétlen tántorít el mondjuk, ha jó a társaság 😁.
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #538 üzenetére
talán nekem is, fos időt mond, marad talán a szerda még a jövő héten.
-
galervin93
addikt
válasz
BlackmMmDog #537 üzenetére
Közben a 20-21. kiesett részemről.
-
BlackmMmDog
aktív tag
amit tudunk:
galervin93: 10.18. ( szerda, 8-9h érkezés), 10.20-21.(péntek-szombat), 10.26.(csütörtök, 8-9h érkezés)
jansky1: 10.18.(szerda) 10.20.? (péntek ), 10. 26. (csütörtök)
Grillo: alkalmazkodik ha főnök haddja
Steady74: péntek
BlackmMmDog: hétköznap -
jansky1
senior tag
21-e nekem végleg kilőve sajnos. 20-a kicsi eséllyel, vagy 26-a nagyobbal.
-
hermanyi
addikt
én tuti nem érek rá . Bevállaltam annyi melót, hogy vakarom a fejemet . Szerintem még hétvégéim is foglaltak úgy júliusig
-
BlackmMmDog
aktív tag
Dorián leírását olvashatjátok:
VERSENYBESZÁMOLÓ
Sziasztok!
2023.10.07.-én szombaton részt vettünk a II. Spiritstore ,,Fogd meg a söröm” kupán a Szepi horgásztavon!
Ezen a versenyen díjazva volt a legnagyobb hal, a legnagyobb összsúlyt fogó csapat és a darabszámra legtöbbet fogó csapat.
Tamás csapattársammal próbáltunk sok mindent. A kereső method horgászattól kezdve a hosszúelőkés feederezésen át az etetésen való methodozásig. Darabra a legtöbb halat az etetés adta viszont kizárólag csak keszeget. A kereső method peca kevés halat eredményezett de azok viszont pontyok voltak.
A verseny ideje alatt volt,hogy mindkét botommal próbáltam nagyobb testű halat fogni viszont Tamás kitartóan húzta az egyik botjával a kisebb nagyobb keszegeket.Ennek a vegyes pecának az eredménye 85 db hal lett amiből 4 db ponty volt a többi pedig keszeg-kárász.
48.375g lett az össz fogott súlyunk ami ,,csak” a 3. helyre volt elég viszont Nekünk sikerült a legtöbb darab halat partra terelni.
Köszönöm szépen ha elolvastad!
-
jansky1
senior tag
16-ai hét nekem tuti nem jó.
26 jónak tűnik, de ha a 21-e felé hajlik a banda, megpróbálom szabaddá tenni. -
galervin93
addikt
Hm, én elsősorban hátköznap mennék, de talán már a hétvége sem olyan necces, hűlöget az idő.
Jövőhéten 18-a, 8-9 magasságában tudnék érkezni. 20-21-e mindkettő jó egész nap. 26-a ugyanúgy jó mint a 18-a, 8-9 magasságában tudnék érkezni.
30-ai hétről még nem tudok nyilatkozni (pontosabban 30-31-e tuti nem jó). -
jansky1
senior tag
válasz
galervin93 #520 üzenetére
Hétvége, vagy hétköznap jó neked? 23. vagy 30-ai hét jó lehet. Más esetleg csatlakozna?
-
jansky1
senior tag
vasárnap újra támadok!
-
jansky1
senior tag
válasz
BlackmMmDog #511 üzenetére
Megidézlek BlackmMmDog, add elő a tegnapi tapasztalataidat.
-
hermanyi
addikt
válasz
BlackmMmDog #509 üzenetére
3 kiló és 5 kiló tudom nálad a mérleg minimum 7 et mutatott
-
FireFox1996
őstag
válasz
BlackmMmDog #511 üzenetére
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
Még egy hari, gondolok rád Tűzróka1996.
kép majdnem lemaradt
-
FireFox1996
őstag
válasz
-
BlackmMmDog
aktív tag
-
iceQ!
addikt
Jó volt amúgy minden. Jansky két kis fia rendben volt, életre való gyerekek.
A pöri finom volt, de kár hogy leégetted. Biztos sokkal finomabb lett volna
Tavaszi pecára hasonló helyre szeretnék menni, ahol szintén lehet nagy halat fogni meg sok keszeget. Akár ide is jöhetünk ismét. -
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #502 üzenetére
Nem vitázni akarok, de Majosligeten is, Ezüst-tavon is, Palotavásoron is mindenki (feederesek) befelé pecázik a közepe felé, rakóval meg láb alatt fogjuk a halakat. Simán biztos vagyok benne, hogy ott is kiáll a nagyponty is a szélébe, csak irdatlan mennyiségű a keszeg, nagyszemű kukoricával biztosan szelektálni lehetne kint is.
-
jansky1
senior tag
válasz
BlackmMmDog #502 üzenetére
Sok sikert holnapra! Várjuk a beszámolót.
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
Steady74 #501 üzenetére
jansky1 és én is mindig hétköznap pecázok, álltalában 4-5 pecásnál nincs több a vízen. Idén a fórumpecát megelőzőleg 3-szor voltam és mindig a bentitáv ment, szerintem köszönhető a bójára való horgászatnak (behúzásnak). Tavaly 2x voltam itt pecázni, első alkalommal stégtől 5 méterre fogtam reggel pontyot/ amurt, utána beljebb mentek max 70m-ig pecáztam.
Holnap rápróbálok újra, marad bekeverve Aqua még. Ami biztos a halőr oldalában maradok, nincs kedvem cipekedni hátra (kevesebb felszerelést is viszek majd).
Tegnap a Szabadidő fb oldalát kárvolt megnézni, jövőre több kajakos lesz és elektromos csónakot is lehet bérelni. Ez ért is döntöttem el holnap oda nem megyek mert mindig kajakosok felcsesznek.
2020/21-ben 100 alkalom alatt 1 pofátlan kajakossal találkoztam, most minden alkalomra jut 2-4 is (idén 10 alkalommal voltam).
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #500 üzenetére
Mivel tekintélyes a vízmélység már a stég lábánál, gyanítom a pontyok kint is szoktak járőrözni a part közelében, szóval ha nem lenne a keszeghad, láb alatt is lehetne fogni a pontyot, sőt szerintem lehet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest