- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Nem vágom mi lelte azt a szószt, este ettem még egy adagot az ebéd maradékából és tettem rá annyit, amennyit délben. Akkor nem volt baj belőle, de este majdnem belepusztultam
Úgy megkínzott, hogy a vezeklőövet már fel sem kellett tenni
Azért jól esettHermanyi: másnak jutott ponty is
-
Steady74
addikt
Régi kacspcsolat a miénk, belefér egy kis frissítés
Nekem mindegy hol ülök, oda tudjak állni kocsival (tudom mindegyik ilyen). Meg legyen keszeg szarásig.
Vicc kívül: nem akarok a Mester mellé ülni, egy stég legyen közöttunk vagy a szomszédos stég, h ne húzzuk el a keszeget egymás elől.
-
jansky1
senior tag
-
jansky1
senior tag
Persze lehet a helyszínen is, ahogy nektek optimális, főleg így, hogy a hat stéget sikerült akkor lefoglalni. Csak a saját lustaságom miatt kerülném el azt a szitut, hogy egyesével járkálok jegyet venni, ezért vártam volna össze a maradék résztvevőtől választ.
Steady74: jó helyre került a pénz, nyugi
-
jansky1
senior tag
Az faja. Tervez más is ott aludni?
Pár gondolat:
14-től 17-ig tudnánk leülni, az állások a halőrház felől közelíthetőek meg, viszont körbe kell autózni az egész tavat, a Vízmű u. felől nincs átjárás. Igazából, ha megszaladna a létszám, lenne még szabad állás, a mai infó szerint 9-13 állások közül csak egy volt foglalt, de az ott ülők kicsit messzebb lennének a többiektől.
A tó hatkor nyit, kapuzárás 19 óra. Fonott csak a horogelőke lehet, monofil damil használata kötelező (telibe fonottas keszegezés ugrik). Csak szakáll nélküli horog játszik. Kötelező még a fertőtlenítő, nagyméretű merítő, halmérlegelő, meg a pontybölcső használata. Bölcső van minden álláson, azt nem kell hozni. Halmérlegelőnek, visszaengedőnek én haldós merevfalú pontymatracot használok, még nem szóltak miatta. Ha van kérdés, kiabáljatok (horgászrend, térkép).
Szembe oldalon valami családi nap van aznap, rákérdezek még holnap, hogy mire lehet részükről számítani. Ha gáz a szitu, a Balog tanya már csak egy köpésre van innen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nyaralás topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest