- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #587 üzenetére
Kezdjük az elejéről...
Reggel a telefon úgy gondolta, nem akar felkelteni, de szerencsére így is 6-ra megérkeztem a tóra. Reggel próbálkoztam rövid távon, de most benti részen maradtak a nagyja. Kosárba Aqua pellet, tüskére majás (SBS M4)csali ment, más nekem nem adta.
Eredmény ami ki is jött: 15,30; 13,50; 12,50; 6,40; 5,95
Egy "kis" harcsa meglépet, és egy kisebb ponty is.Iszap a 15,30-as ponty lett ,mert azt mondtam jansky1-nak, hogy csak iszapba van a kosár, és azért hajlik a bot derékba.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Elfáradtam... reklám után jön a beszámoló
Iszap jött és jött
-
BlackmMmDog
aktív tag
amit tudunk:
galervin93: 10.18. ( szerda, 8-9h érkezés), 10.20-21.(péntek-szombat), 10.26.(csütörtök, 8-9h érkezés)
jansky1: 10.18.(szerda) 10.20.? (péntek ), 10. 26. (csütörtök)
Grillo: alkalmazkodik ha főnök haddja
Steady74: péntek
BlackmMmDog: hétköznap -
BlackmMmDog
aktív tag
Dorián leírását olvashatjátok:
VERSENYBESZÁMOLÓ
Sziasztok!
2023.10.07.-én szombaton részt vettünk a II. Spiritstore ,,Fogd meg a söröm” kupán a Szepi horgásztavon!
Ezen a versenyen díjazva volt a legnagyobb hal, a legnagyobb összsúlyt fogó csapat és a darabszámra legtöbbet fogó csapat.
Tamás csapattársammal próbáltunk sok mindent. A kereső method horgászattól kezdve a hosszúelőkés feederezésen át az etetésen való methodozásig. Darabra a legtöbb halat az etetés adta viszont kizárólag csak keszeget. A kereső method peca kevés halat eredményezett de azok viszont pontyok voltak.
A verseny ideje alatt volt,hogy mindkét botommal próbáltam nagyobb testű halat fogni viszont Tamás kitartóan húzta az egyik botjával a kisebb nagyobb keszegeket.Ennek a vegyes pecának az eredménye 85 db hal lett amiből 4 db ponty volt a többi pedig keszeg-kárász.
48.375g lett az össz fogott súlyunk ami ,,csak” a 3. helyre volt elég viszont Nekünk sikerült a legtöbb darab halat partra terelni.
Köszönöm szépen ha elolvastad!
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #509 üzenetére
Még egy hari, gondolok rád Tűzróka1996.
kép majdnem lemaradt
-
BlackmMmDog
aktív tag
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
Steady74 #501 üzenetére
jansky1 és én is mindig hétköznap pecázok, álltalában 4-5 pecásnál nincs több a vízen. Idén a fórumpecát megelőzőleg 3-szor voltam és mindig a bentitáv ment, szerintem köszönhető a bójára való horgászatnak (behúzásnak). Tavaly 2x voltam itt pecázni, első alkalommal stégtől 5 méterre fogtam reggel pontyot/ amurt, utána beljebb mentek max 70m-ig pecáztam.
Holnap rápróbálok újra, marad bekeverve Aqua még. Ami biztos a halőr oldalában maradok, nincs kedvem cipekedni hátra (kevesebb felszerelést is viszek majd).
Tegnap a Szabadidő fb oldalát kárvolt megnézni, jövőre több kajakos lesz és elektromos csónakot is lehet bérelni. Ez ért is döntöttem el holnap oda nem megyek mert mindig kajakosok felcsesznek.
2020/21-ben 100 alkalom alatt 1 pofátlan kajakossal találkoztam, most minden alkalomra jut 2-4 is (idén 10 alkalommal voltam).
-
BlackmMmDog
aktív tag
Köszönöm a szervezést!
Most nagyon küzdeni kellet a nagy halakért, sajnos szélcsendes időt fogtunk ki (szemből erős szél kelet volna). Horgászatomat a távdobó botom mentette meg és a délutáni szellő. Amurnak kimondottan örültem, andrew911-vel pont az amurról beszéltünk amikor elvitte a májas csalit.
Amit múltkori pecán leírtam [link] az a tegnapi pecán is megállja a helyét.ui. én soha nem tolom a halat a kamerába
Kedden valaki Szepi tóra ?
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #470 üzenetére
-
BlackmMmDog
aktív tag
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #461 üzenetére
Jó reggelt!
-
BlackmMmDog
aktív tag
Pár óra alvás után, ma találkozunk.
-
BlackmMmDog
aktív tag
válasz
BlackmMmDog #411 üzenetére
Megérkezett a két csali is, meg van minden. Ma és holnap már csak botokat kell átszerelni, horgokat kötni.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Tegnap gondoltam a keszegezőkre, amikor fogtam egy 47 cm-es keszeget a szabadidőből.
-
BlackmMmDog
aktív tag
Megjött a múlt heti rendelés, tegnapi rendelést várom(2 csali)
-
BlackmMmDog
aktív tag
Félre is raktam fórumpecára egy édes kaját.
-
BlackmMmDog
aktív tag
2mm unihoz (350-400g)rakok egy marék 4mm classicot+ fél marék süllyedő morzsa
Ui. Szerintem süllyedő morzsa fontosabb mint a classic
-
BlackmMmDog
aktív tag
Nem megyek, mert legyen meglepi ,hogy mit is kell csinálni.
Ma voltam ho-hón tesztelni , meg van a taktikám.
-
BlackmMmDog
aktív tag
30.-án
-
-
BlackmMmDog
aktív tag
30. nekem is jó lehet
sajnos még mindig nincs autóm, tavaszi találkozóra már lesz (mostani őszire is tervbe volt már)
-
BlackmMmDog
aktív tag
Azért gyültünk itt össze,, hogy ne legyünk szanaszét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -45% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest