- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #584 üzenetére
Elképesztő mennyiségű a keszeg benne, ha beültem és megvolt a ráetetés és az első néhány dobás, 8-10-15 mp ütemre jött a keszeg, 50cm-es előke volt, nem variáltam. Ette a szúnyogot, pinkit, csontit, csontival volt nyilván a leggyorsabb a csalizás.
jansky: grat a pecához meg az eredményhez, fsza napotok volt!
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #579 üzenetére
Mert töketlenkedik a fárasztással. 30as fonottat nem fsznak finomkodni
keszeggel mi a helyzet?
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #570 üzenetére
Kíváncsi vagyok a keszegfogásodra, tudjuk, hogy ez a kép tavalyi, nem is ott készült, haja is milyen
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #538 üzenetére
talán nekem is, fos időt mond, marad talán a szerda még a jövő héten.
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #502 üzenetére
Nem vitázni akarok, de Majosligeten is, Ezüst-tavon is, Palotavásoron is mindenki (feederesek) befelé pecázik a közepe felé, rakóval meg láb alatt fogjuk a halakat. Simán biztos vagyok benne, hogy ott is kiáll a nagyponty is a szélébe, csak irdatlan mennyiségű a keszeg, nagyszemű kukoricával biztosan szelektálni lehetne kint is.
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #500 üzenetére
Mivel tekintélyes a vízmélység már a stég lábánál, gyanítom a pontyok kint is szoktak járőrözni a part közelében, szóval ha nem lenne a keszeghad, láb alatt is lehetne fogni a pontyot, sőt szerintem lehet is.
-
-
Steady74
addikt
Nagyon büdös voltam én is, hogy hazaértem, egyből zuhany, aztán pool meccs.
Klassz volt nagyon a peca közösen megint, PpenoO val ültem egy stégen, és bár szűkös volt a hely, jó volt a peca.
Én keszegeztem, 3,3-as feeder, 20gr 4 soros walter kosár, 0,18/fzs, 0,28 dobóelőke, 0,12 előke 16os horog. Kicsit eltúloztam az etetőanyag és csalik típusát, mennyiségét, nagyjából mindennel lehetett keszeget fogni, felesleges volt a szúnyog. Annyi keszeg van a tóban, hogy nem lehetett horgászni tőlük, szinte púpos a víz a keszegtől. Ütemről nem lehetett beszélni, mert egyszerűen ha 15 mp-en belül nem volt kapás, mozdítottam egyet a kosáron, ekkor biztosan volt már kapásom.
Isteni pörit kaptunk jansky-éktól, kisjansky és mégkisebbjansky is fogott egy-egy halat, klassz srácok, jó volt megismerni őket is. Lassan ha így haladunk családi fórumpeca lesz a következő, misziszjanky is kilágotgatott, granpafatherinlowjansky is és granmafatherinlowjasnky (ha jól emlékszem) is, illetve találkoztunk seniorBlackmMmdog-gal és motherBlackmMmdog-gal is.
andrew911-et is megismertük, tök jó arcot tenni a név mögé, klassz srác vagy, köszi a páleszt, meglepődtem, de finom, teszt megvolt itthon is
Köszi jansky a szervezést. Ha ide jövünk legközelebb esetleg (nekem amúgy tetszik) 1db 5mes spiccbotot hozok és kész a tuti peca. -
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #463 üzenetére
Jó reggelt!
Srácok, szép halak nagyon, gratulálok, hajrá, hamarosan érkezem.
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #449 üzenetére
hát feeder fotelt , botot, merítőt, etetőanyagot tudnék adni, tálcát, kiegészítőket, de az engedély az nem pótolható.
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #421 üzenetére
Holnap kevés időm lesz, ma a keszeges botokat kihúztam 30m-re, egy method botot 33-ra mögé horgászni pontyra. Etetőanyagot szerintem délután 3kor bekeverem, nem tökölök vele, lesz amilyen lesz, a parton nem akarok szórakozni vele, remélem tényleg így jön ki a napom. Akik nem alszanak ott, azok mikor érkeznek?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #419 üzenetére
Nem beszéltem vele, családozik állandóan, de rákérdezek.
-
Steady74
addikt
Mikor lenne a találkozó kb, mikorra menjünk? Kapunál, bejáratnál azon kívül, hogy jelezzük, hogy a fasza-csapat megérkezett, van bármi teendőnk?
-
Steady74
addikt
Régi kacspcsolat a miénk, belefér egy kis frissítés
Nekem mindegy hol ülök, oda tudjak állni kocsival (tudom mindegyik ilyen). Meg legyen keszeg szarásig.
Vicc kívül: nem akarok a Mester mellé ülni, egy stég legyen közöttunk vagy a szomszédos stég, h ne húzzuk el a keszeget egymás elől.
-
Steady74
addikt
nekem az összekészítés marad, no peca. Péntekre kaptam 2 jegyet Presser koncertre, úgyhogy az összepakolás, átszerelés a hétre marad.
2db 3.3-as feeder, egy 3,6-ast meg egy distance-t viszek, ezeket készre szereltem. A szabályzat írja, hogy elhagyósra kell csinálni a végszereléket. A Guru gumis kosara elvileg fix, de ha szakad a főzsinór, akkor a gumibetét kicsúszik belőle és a hal elhagyja a kosarat. Nem tudom ez használató-e, a legtöbb tavon, pl. Törökbálint, engedélyezik, holott ott sem lehet nem elhagyós a cucc.
A Mesternek megkötöttem az előkéket, remélem nem fog haragudni érte, hogy mindegyiken lesz egy apró sérülés, hogy minden hala leakadjon, így a keszeges csatát én nyerjem -
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #344 üzenetére
Nem, az a lány alapból olyan, hogy látod rajta, hogy mennyire bántja a lét maga. Az, hogy egy vevővel kedves legyen, az meg olyan mint ha forró villát szúrnának a sggébe és forgatnák egy darabig. A mosoly részéről olyan kín, mint ha levágnák valamelyik lábát. Jelzem (bár nem vagyok egy matyóhímzés), mindig kedves vagyok vele, kap egy kis mosolyt, de valami eltört nála.
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #334 üzenetére
pár éve vettem egy vízhatlan cipőt abban járok pecázni nyáron is, reggel tök jó, ha vizes-párás a fű. Aztán ha meleg van lecserélem, de én nagyon szeretem, ha száraz a lábam. Futásnál meg pláne. Közepes tempót futok, napi 7km, és ez pont elég arra (35perc kb), hogy szinte bármiből bármennyit egyek
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #332 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy felül elázok az nem szokott érdekelni azt utálom, amikor a zokni vizesedik át, sokszor kidörzsöli a lábam a legjobb futózokni is olyankor. Na az egy szar érzés.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #327 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem ilyen lesz az idő. Felénk reggel 6 óra óta folyamatosan esik, szemetel, nem tudok elmenni futni.
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #323 üzenetére
Részleteket is elárulsz, vagy majd csaj azután, hogy véletlenül beleesel a vízbe
-
Steady74
addikt
válasz
galervin93 #315 üzenetére
Honnan indulnál?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #245 üzenetére
ok, akkor mi beállhatunk. Kézikocsit akkor nem viszek, csak ezért kérdeztem. Köszi
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #243 üzenetére
szuper vagy Dani!
Kocsival melyik álláshoz lehet beállni végül is? Mindegyikhez?
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #230 üzenetére
azé' mondom, hogy korán van, mert istennek nem találtam, a facebook-ra mutatott a keresésem, ott meg nem találtam a szabályzatot.
Hermanyi: etetőanyag mennyiség 5kg/fő/nap. 2 kiló kaja, tortu, 2 kg föld? Mondjuk a föld nem számít etetőanyagnak.
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #115 üzenetére
Lehet ma reggel én vagyok láma, de hol találom a tó szabályzatát? Lehet érdemes lenne beszúrni egy post-ba.
-
Steady74
addikt
válasz
FireFox1996 #169 üzenetére
.. most tényleg, könyörögni kell egy whiskey-ért???
Örök emlék marad, óriási peca volt, nagyon klassz hangulatban, társaságban, tényleg jó szívvel gondolok rá!!
-
Steady74
addikt
bsszátok meg, mifolyik itt???
1. Szepi tóra megyünk, ha lesz hely, vadkan tó csak említés miatt került képbe, hogy fasza hely
2. keszegre milyen távot érdemes horgászni? 30-50 között vagy ők is mennek a pcsába be és kellenek a hosszú botok?
3. valami pöri ok, de akkor aki főzi az nem fog pecázni
4. állami tisztségviselők jöhetnek nyugodtan, bár Államtitkár Úr távollétét helyettesével megoldjuk, bár jelzem, hiányozni fog.
4 körmöt nem szeretem, színhúsból legyen valami.
5. etetni lehet fonott zsinóros bottal? Azért kérdezem, mert Törökbálinton is tiltott a fonott, de etetőboton lehet.
6. Papa, milyen szúnyogot tudnál hozni? Etető és tűző is?
7. sült keszeg is ok nekem -
Steady74
addikt
Köszi, hogy megkérdezted, akkor így készülünk.
PpenoO ott alszik? Defsza, reggel kv-val tud várni a stégen majd
iceQ: gyönyörű hely tényleg, álomszép környezet, de full nomád. Azt nem tudom, hogy a faházakban van-e már áram, de még budi sincs (na jó, van, de egy hgyozásért nem fogok 600-700m gyalogoni). Halakban meg bővelkedik, szép a keszegállománya is, ponty meg özön benne.
-
Steady74
addikt
válasz
BlackmMmDog #41 üzenetére
Hát elég nehéz olyan vizet találni, de meglátjuk.
jansky1: Majosliget nem elvetemült ötlet, csak azt nem tudom, hogy a tó két hosszanti oldala mentén le tudunk-e ülni egymás mellé. Múltkor a legszarabb pályaszakaszt kaptuk, PpenoO-n kívül nem igazán brillíroztunk. De egy kérdést megér.
-
Steady74
addikt
Tisztázzuk merre megyünk, vagy azt, hogy merre nem. Dunakeszi bányató? Dunakeszi tőzegtavak? Barina tó? Sárkány horgásztó? Majosliget? Duna? RSD? Kákafoki holtág (Sziszit kihívnám)? Ordas tavak? Warali tó? Hévízgyörki horgásztó? Fisherbócsai tavak? Hantos? Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Jansky #5: mármint aki betűvel írja ki....
-
Steady74
addikt
1.!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest