- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
nekem az összekészítés marad, no peca. Péntekre kaptam 2 jegyet Presser koncertre, úgyhogy az összepakolás, átszerelés a hétre marad.
2db 3.3-as feeder, egy 3,6-ast meg egy distance-t viszek, ezeket készre szereltem. A szabályzat írja, hogy elhagyósra kell csinálni a végszereléket. A Guru gumis kosara elvileg fix, de ha szakad a főzsinór, akkor a gumibetét kicsúszik belőle és a hal elhagyja a kosarat. Nem tudom ez használató-e, a legtöbb tavon, pl. Törökbálint, engedélyezik, holott ott sem lehet nem elhagyós a cucc.
A Mesternek megkötöttem az előkéket, remélem nem fog haragudni érte, hogy mindegyiken lesz egy apró sérülés, hogy minden hala leakadjon, így a keszeges csatát én nyerjem -
galervin93
addikt
Pedig csak egy jó esőkabi kell, a többi része úgyis elázik az embernek.
Nincs is jobb annál, mint a hulla vékony futócipőben a latyakos-jeges vízben bukáig cuppogni...
Csak sajna nem igazán frankó a térdem, pedig szeretek és rám is férne a futás, felszaladtak azok a fránya kilók...
-
jansky1
senior tag
Péntekről szombatra nem tudom, hogy szabad-e a házikó. Ha jól értelmeztem PpenoO szombatról vasárnapra szeretné kipihenni a pelletpumpázás fáradalmait. 2 emeletes ágy, hűtő klíma van/ház.
Akár több felé is szét lehet dobni a költseget így, mert hely az van, meg van benne kettő 24 órás napijegy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- LG LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest