- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gainka
őstag
Mèg mindig nem èrted es nem is gondolod vagy meg sem nèzted hogy ilyen kàrtyàm van es mig a tobbiekkel ki sem tàrgyaltuk màr a 4 gigâst ajânlottuk, utàna be is bizonyitottuk a tobbiekkel hogy megèri a 4 gigàsat vàlasztani ès nem azert szajkozzuk hogy tobbet koltsenek az emberek ugyanarra a kartyara.
Ha tovabra sem hiszel nekem es a tobbieknek szerintem meelozd ezt a temat.
Bèke
Mèg hozzà teszem akikkel eddig beszeltem nvidia fan ismerosokkel, egyiknek sem jon be egyik 1050sem.
-
BReal
addikt
Az a baj a 470 és a 1050 Ti viszonylatában (és persze ideveszem a 1060 3GB-ot), hogy jelenleg plusz 14000 Ft-ért (1060 3GB esetén ez 20000 Ft) 40, illetve 50%-kal erősebb VGA-t kapsz. Ez egyszerűen értelmetlenné teszi a 1050Ti-t. Inkább spóroljon és várjon a vásárló egy kicsit, és vegye azokat. Persze ha csak MOBA-k, és régebbi játékok futtatása a cél, érthető, de ha új játékok is játszanak, fölösleges pénzkidobásnak fog tűnni a másik 2 mellett.
-
Gainka
őstag
Az offolàst nem ràd èrtetem.
Mivel telorol vagyok igy tömören a lènyeg miben tèvedsz.
Szoval, szerintem jobb vàlasztàs a 4Gbos rx 460 az 1050nel, meg èri a 4gbos felàrat èrzodik jàtekokban.
Nagyon is van èrtelme a 460nak, ilyet (nem is tudom ezt felfogni) szoval csak az nvidia fanoknak nincs ertelme, mindenki màs szàmitàsba veszi hogy plusz par fpsert adjon e ki meg plusz pènzt."Aki megveszi annak valjon egeszsegere"
De hogy tudsz ilyen hülyesèget irni? Venne a fene szar 2 gigàs 1050et, a ti-t màr talàn, de akkor is inkàbb 470.
-
BReal
addikt
Nem. Ezzel azt éri el, hogy az általam már korábban többször leírtakat cáfolja meg ez, vagyis hogy a 1050-1050Ti kombóból azért lett jobb a 1050, mert minimálisan drágábban 10%-kal erősebb, mint a 460 (míg akkor a 1050Ti kb. 52-53000 Ft-tól volt kapható, viszont 65000 környékén már volt AIB 470 és GTX 1060 3GB, ami bő 10000 Ft pluszért adott 40-50% extra teljesítményt, ami egy no-brainer választás a 1050Ti-hez képest). Most már csak egy baj van: egyrészt akkor 38000-39000 Ft-tól volt a 1050, és ugyanúgy 36000-től a 460, mint most. Viszont most már 42000-től kapható a 1050, így már 20% a felár a 460-hoz képest 10% plusz teljesítményért. Viszont ha megpiszkálod a 460-at, azt a 10%-ot majdnem behozza, így szinte a teljesítmény előnye is elveszik a 1050-nek úgy, hogy jelenleg 6000 Ft differencia van a 2 kártya között. No, ennyit ér el.
-
Ezt írtam én:
"A szinte egy ár kissé túlzás"Erre írtam:
"A realitás per pillanat az, hogy az átalakítható RX460-ak szinte egy árban vannak náluk átalakítás után is érezhetően gyorsabb 1050Ti kártyákkal,"Az előbb linkeltem, hogy egyre több kártyára van már moddolt bios (2GB-os kártyákra is, passzív kártyára is már), gyanítom az összes megkapja a sajátját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Légies iPhone halvány színei
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Dell notebook topic
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest