- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olvass bele inkább a topikba, ahogy Gainka ajánlotta.
Nem minden az fps, lehet a 4GB-os kártyával magasabbra teheted a textúrát, mint a 2GB-ossal, sebességet meg alig vesztesz, ellenben szebb a játék. Megúszhatóak a megtelt VRAM törölgetése miatt keletkező mikroakadások, stb. -
Ezt írtam én:
"A szinte egy ár kissé túlzás"Erre írtam:
"A realitás per pillanat az, hogy az átalakítható RX460-ak szinte egy árban vannak náluk átalakítás után is érezhetően gyorsabb 1050Ti kártyákkal,"Az előbb linkeltem, hogy egyre több kártyára van már moddolt bios (2GB-os kártyákra is, passzív kártyára is már), gyanítom az összes megkapja a sajátját.
-
válasz
cskamacska #93 üzenetére
A szinte egy ár kissé túlzás (RX 460 4GB vs GTX 1050Ti 4GB). Van köztük vagy 15-20% árdifi iponban nézve. (42-43k vs min 51k)
A módosított bios készülget a 2GB-os kártyákhoz is, nincs 4GB-os kártyákra korlátozva a mókolás.
-
válasz
Petykemano #74 üzenetére
Sehol, ref RX 470 van a tesztben. Mikor mindkét kártya refként szerepel, már kisebb a különbség köztük ugyan ezen az oldalon.
-
válasz
#24845312 #62 üzenetére
Egyik magyar webshop teszteléskor már figyel erre. Az ügyben nem kívánok állást foglalni, hogy mennyire szakmai az oldal.
"Mondjuk a GTX1060 3GB miatt már alapból visszafogtuk egy kicsit az újabb játékok textúrabeállításait, mert például a Deus Ex és a Rise of the Tomb Raider borzasztóan eszik a memóriát, ha a legjobb textúrákra vágyunk. Szerencsére ezek általában 1080p feletti felbontások esetén nyernek igazán értelmet, így a legtöbb esetben nem jelent problémát a csökkentés most, de ettől még tartjuk, hogy egy ilyen erős kártyára nem szerencsés 3GB memóriát pakolni."
Abban egyet értünk, hogy én sem feltétlen vennék gyengébb kártyát a több VRAM miatt. De ha -10% teljesítmény és +25% VRAM-ot kapok, lehet elgondolkodom. A jelenben, feltételezem, a játékok 99%-ában nem gond a 3GB VRAM, de pont most jön a DX12, lehet ez változik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nintendo Switch 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest